Tasarımımı beğendiğiniz için teşekkür ederim renkdaşlarım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir forma daha yaptım.
En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 04.03.2013, 12:46.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemavinin tonunu'da ayarlayıp koysan numara olurAyrıca yeni bir forma tasarladım buyrun...
Formamızın adı : Tertemiz Şampiyon...!!!
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir forma daha yaptım.
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna gerek duymadımAyrıca yeni bir forma tasarladım buyrun...
Formamızın adı : Tertemiz Şampiyon...!!!
Acaba bizim eski Turuncu TS Club (Yukarda yanlislikla Kappa yazmisim) Formamizin Modelinde bir Siyah Nike Formasi yapabilirmisin Renkdas? Seritler yine Bordo Mavi...
Su Sekilde:
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuda gayet hos olmus... Sadece Mavisi olmamis
Yorum
-
Amerikan Centennial takımı 2013/2014 formaları tasarım ilhamını 1913'deki formalarından almış. Forma tasarımı tasarım bütün disiplin ve uygulamalarında olduğu gibiciddi bir iş.
Forma tasarımında marka çizgisi korunurken kulübün gelenekleri ve geçmişi yeniden yorumlanıyor. Tasarım ve yenilikteki başarıları burada.
Bayanlar için özel kesim
1913'deki formaları
Font seçimi forma tasarımının bir parçası
Detaylar
Komple bir kolleksiyon tasarlanıyor.
Pazarlama estetiğini Apple ile en başarılı şekilde uygulayan marka Nike. Marka reklamı olarak algılamayın bu işlerin arkasındaki emek ve fikirlerin üreticisi ve uygulayıcısı ekipler var. Trabzonsporumuz için en iyisini en güzelini istiyorsak işinin uzmanlarına danışmak lazım bu konuda.
Forma konusu ciddi, yönetimler konuya gereken önemi verirlerse hem ekonomik olarak hem de marka değeri olarak çok şey kazanacağımızı bilmeleri lazım.
Yorum
-
bu sezonun en kötü en başarısız formaları bizde. nike kariyerimizin en berbat formalarını giyiyoruz. çok basit paintle yapmışlar sanki. 1 tane bile forma almadım. geçen sene hem bordoyu hem çubukluyu almıştım çünkü çok güzeldiler. her sene 3 formada değişmek zorunda mı arkadaş batırıyorsunuz işte! geçen sene ki çubuklu gibi bi tane sabit çubuklu formamız olsun. diğerleriyle kafanıza göre oynayın bari. bakalım seneye neler olacak.
Yorum
-
En son zokoto tarafından düzenlendi; 04.03.2013, 19:37.
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka maka bence şimdiye kadar en güzel ve en kaliteli formaları ts club zamanında yaptık. Ne nike ne puma.
Kappa da bir dönem çok iyiydi ama ts club formalarının kalitesine hiçbiri yaklaşamadı bile.
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence de öyle, hala daha borda TS-club formasini giyiyorum. Cok sik duruyor ve cok rahat.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum