bordo forma düşünüyorum arma icin biraz daha bekliyeyim mi arkadaşlar ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
@afs abi tsclup yetkilisi olsn ...değindigi konu vardı fontlarla ilgili Nevzat Bey'e bununla ilgili 2 3 twite cevap verdi vermesine sonra alaycı şekilde bir twitinde buna vurgu yaptı... bence bazı fikirlere değer verilmeli eğer elinde fikir üretmede sıkıntılı bir kadro varsa.
Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@afs abi tsclup yetkilisi olsn ...değindigi konu vardı fontlarla ilgili Nevzat Bey'e bununla ilgili 2 3 twite cevap verdi vermesine sonra alaycı şekilde bir twitinde buna vurgu yaptı... bence bazı fikirlere değer verilmeli eğer elinde fikir üretmede sıkıntılı bir kadro varsa.
Foruma girip te ilk ve tek mesajı forma ile ilgili olanlar önce bu insanlar bu kadar sayfa ne konuşmuş ne paylaşmış bakmak lazım.
Yorum
-
@afs
Abi daha once yaziklarimi yada sonra yazacaklarimi uzerinine alma burada bu konularla ilgili bir cok bilgiyi senden ogrendim yalan yok benim sorunum 5 senedir degismeyen duzen ondan boyle yazip duruyorum bazilarida savunma moduna girmis durumda nike firmasini. Bende diyorum ki bunlarla sozlesmemiz 3 seneydi bu surede istediklerimizi tamamen bize sunmuslar gibi birde sozlesme uzTtik merak ediyorum acaba bİzimkiler sozlesmedeki maddeleri okumuslarmi? 3 senede degismeyenseyler 5. Senede gene tekrarlaniyor benim itirazim buna. Aciklasinlar olan bitenleri kac forma satmisiz,nike kactane satmamizi bekliyor elit kategori icin. Yoksa her halukarda forma aliyorum ts clup den.
Yorum
-
Formalar hakkında seçilen modellerle alakalı birkaç şey söylemek istiyorum afs abi yazınca dile getirmek istedim. İki senedir aynı şey oluyor, çok yol kat ettik farkındayım fakat son adımlarımız hep yanlış. Böyle olunca koca is gidiyor çöpe. Kimsenin gönlü olmuyor.
Seçilen modellerin kulübe uygun olduğunu düşünüyorum. Özellikle bordo forma bence son yılların en güzel forması olmaya aday. Içini başarılarla doldurursak kimsenin unutmayacağı bir forma olarak yer alır. Bu seçime destek veriyorum, muhtemelen seçimi Nevzat bey yaptıysa o da daha güçlü bir imaj sergilediği için seçmiştir ve bir bordo bir mavi ağırlıklı forma seçimi yapma kararı almıştır.
Fakat mavi formanın yanlış bir seçim olduğu bana göre çok net (güzellik çirkinlik gibi bir şeyden bahsetmiyorum. Sonuç güzel olmasına rağmen seçim yanlış). Takımın taraftarlarında oluşturduğu algıya uymadığını düşünüyorum. Renkler ve şekil birbirine uymuyor. Forma yapı itibarıyla güçlü gösteren bir forma. Renk ağırlığı ise bunun tam tersi etki oluşturuyor. Tam ters örnekleri bu sayfada paylaşıldı. Forma çok daha güçlü bir imaj veriyordu. Eğer baktınız olmuyor, değiştirin. Başka bir model seçilseydi olmaz mıydı? Geldik geldik son adımda yine beceremedik.
Font konusunda da birkaç şey söylemek isterim. Tipografi alanında çok eğitim almadım, fakat yine üstte bahsettiğim verilmek istenen imaja uymadığını düşünüyorum. Yuvarlak hatlar yerine biraz daha et kalınlığı olan, hafif keskin bir font daha güzel olurdu.
Beyaz forma almak zaten tarzım değil, ancak aynı modeli neden seçip duruyoruz yahu. Forma işi satış işidir. İnsanlara farklı şeyler sunmazsanız nasıl daha fazla satış yapmayı beklersiniz? Nevzat beye bunu öğretecek değiliz adam yemeksepetini kurmuş yönetmiş bunları mi bilmeyecek? Beni kızdıran da bu. Sen işin bu kısmıyla ilgilen, seçimi bırak başkası yapsın.
Koskoca kulüp, kurumsal kimlik çalışması yapacak bir yerle anlaşma yapamıyor mu? Ne zaman tam anlamıyla profesyonel yaklasacağız bunlara?
Yorum
-
karabük ün formaları
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarabük ün formaları
http://www.kardemirkarabukspor.org.tr/haber.asp?id=1751
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalısahada bile giymem. Hatta ilk golü atıp formayı giymeyen taraf olmak için herşeyimi veririm sahaya : ))Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Ben fontları çok beğendim, bana sempatik geldi.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon forma setimiz seçilirken Pricision modeli bordo ağırlıklı olsa, bordo formamız yerine mavi model olsaydı beyaz victory yine bordo V şeklinde olsaydı tepkiniz ve satışlar nasıl olurdu sizce?
Nevzat Aydın sadece, font konusunda bilgisi olmamasına rağmen onu gaza getirenlere bakacaksa biz burada boşuna konuşuyoruz, boşuna yazıyoruz. İletişim iki taraftlı olan bir olgu, yönetim ve bu konu ile ilgili olanlar taraftarların bu konulardaki haklı eleştiri ve isteklerine kulak asarlar umarım.
Antreman ürünlerinde ve TS Club ürünlerinde kullanılan armalar yine evlere şenlik. Bir ara armanın kenarı ve yıldız altın simli kullanılıyordu şimdi bordoya dönülmüş. Arma olması gerekenden küçük kullanılıyor ve bordo formada olduğu gibi bordo veya koyu zeminde kullanılınca algılanması için üretilen bir çözüm yok.
Kendi lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanan bir kulüp gerçi bizim kulüp. Biz bu kadar dert ediyoruz ama Nevzat Aydın kaç tane TS Club'ı yerinde incelemiştir sizce?
Katalogdan forma seçmek ayıp değil günah değil mesele doğru kombinasyonu seçmek ve formayı özel kılacak küçük dokunuşlar yapmak. Forma kimliği kültürü geleneği olan takımlar bunu başarıyor örneklerini görüyoruz. Sözleşmelerin ekonomik boyutları olabilir fakat TS Club'ın da ürün kalite fiyat performansı da ortada.
Çocuk formalarının fiyatlarını hala pahalı buluyorum. Kulüp ve bayiler bu konuda az kar etse olmaz mı? Büyük forma ile çocuk formasının fiyat farkı sadece 5 TL. Nevzat Aydın'a bu konu ile ilgili tiwit atmama rağmen konu ile ilgili hiçbir cevap gelmedi. Kulüp çocuk formalarından kar etmemeli olayı marka yatırımı olarak görmeli.
Pricision modeli formanın katalogda bordo formadan daha ucuz olması ise şaşırtıcı. Geçen sezonki energy formadaki kumaş kalitesi güzeldi şimdi aynı kumaş bordo formada kullanılıyor, beyaz victory ile geçen sezonki bordo victory kumaşı ise aynı.
O zaman ücünüde alirdim. Simdi ise sadece beyaz ile precisionu almayi düsünüyorum. Beyaz formada v isaretinin sadece bordo olusuda dogru degil bence. Yarisi bordo yarisi mavi olabilirdi. Yada baska bir farklilik katilabilirdi, ama mavininde kullanilmasi gerekirdi bence.
Cocuk Formalari hakkinda yazdiklarina aynen katiliyorum.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Forma almama kampanyasi düzenlesek acaba Nevzat Aydin ne yapar?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum