Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• altintop sene 21 giyecekmis..

ne alaka 9 bastirip ertesi gün 21 secmek?

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O durumu dun TS Club acılısında tesadufen gordugum bir kulup yetkilisiyle konustum ve belirttim. Her sene aynı şeyin oldugunu armanın Trabzon'da yapıldığını bildiğimi ve bir türlü yapıştırma arma olayından kurtulamadığımızı ve arma pozisyonunun tutturulamadığını söyledim. Hatta yanındaki kulup yetkilisi bayan da hak verdi. Ayrıca boyut olarak da ufak, ilk olarak böyle çıkıyor sonradan düzeltiliyor büyüyor dedim vs. Adam da ajandasına not etti ne kadar çözülür sonrasında bilemiyorum. Sonuc olarak özellikle bu sefer bordo formada gecen sene gibi armada değişiklikler yaşanacaktır yine, formayı hemen almayın derim...
      Evet, bencede biraz beklemek lazim... Düzeltilir insallah biran önce...
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Bordo forma dar kesim mi ? Diğerleri değil de galiba

Yorum

• Twitter üzerinden Nevzat Aydın'a şöyle bir soru yönelttim:
          Her şeyi katalogdan seçmişken Nike'nin bu güzel fontunu neden kullanmıyoruz?

Nevzat Aydın: Saygı duyuyorum fikrine de Nike da ucundan kıyısından anlıyor bu renk, tasarım ve font kullanımından.

(iç sesim: iyi de önerdiğim zaten yine Nike'ın yeni sezon kataloğunda bulunan yeni tasarladığı bir font. Yani Nike diyor ki; yeni modellerimizi bu fontlarla kullanırsanız daha şık görünür. Font tercihi yapanın Nike değil, bizim yönetim olduğu yönünde bilgiler aldım ayrıca )

A F S: Nike uygulamalarında sorun yok fakat font konusunda formalarla uyumlu daha doğru bir tercih yapılabilir

Nevzat Aydın: Bu forma degrade bizimkiyle alakası yok. Neyse uzatmayalım öyle tercih ettik.

( Yine iç sesim: Görüyoruz degrade olduğunu parmağa değil de işaret ettiğim yere baksanız? )

A F S : Paylaştığım Barcelona'ın değişen formaları ile kurumsal font uyumunu göstermek için bir örnekti sadece, tercih sizin.

Mavi formanın arkasındaki Ülker logosu ve fontlar bordo olmalı mesela

Nevzat Bey twitter üzerinden tebrikleri kabul ediyor ama arada yapılan bu pozitif eleştirileri de dikkate alır umarım.

Barcelona örneğinden gidersen Barça her sezon giydiği forma tasarımlarına uygun fontlar seçiyor. İnce çizgili forma varken daha ince kalın çizgili veya parçalı olunca bold fontlar kullanılıyor. Yeni sezondaki Nike kataloğundaki font son kullanılandan çok daha şık, okunaklı ve modern.

Mavi forma üzerine lacivert yerine bordo uygulanmalı sponsor logosu ve sırt numarası. Bu işin eğitimini almış, sıfırdan font tasarlamış grafik tasarımcı olmamın ötesinde taraftar olarak tam da işimle ilgili bir konuda önerilerimi iletmeye çalıştım ama anlaşıldım mı bilmiyorum.

Trabzonspor forması her zaman güzeldir. Yeni formalarımızın üçü de birbirinden şık. Font konusunda kendi ürettiğim fontlarla kendi çözümümü uygulayacağım görünüşe göre.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 14:06.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Oyuncularımızın 2012-2013 sezonunda kullanacakları forma numaraları belli oldu. Buna göre numaralar ve formaya yazılacak isimler şöyle belirlendi:

1 onur
            5 cech
            6 bamba
            7 vittek
            8 barış
            9 emre
            10 adrian
            11 yasin
            12 henrique
            14 soner
            15 zokora
            18 aykut
            20 colman
            21 altıntop
            22 mustafa
            23 giray
            25 alanzinho
            27 sapara
            28 celustka
            29 tolga
            30 serkan
            63 ferhat
            80 volkan şen
            89 zeki
            91 zeki
            92 olcan adın

Kullanılacak font yüzünden mi isimler küçük harfle yazılmış? Ayrıca Burak niye yok?
            En son a f s tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 14:08.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bi şu fonta bakın bi de seçtiklerine. Nerde zevksiz, taraftarı dinlemeyen adam var görev veriyorlar ona

Yorum

• seneye katalog yoksa çok daha güzel ürünler görebiliriz nıke dan vazgeçmemeliyiz
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• 3nüde alsam indirim yaparlar mı abi 300 liram var yada biraz hediye felan 10 numara olur kuçuk amca kızı var onuda tsli yapcamda yani tescillicem
                  En son Sercan Keleş tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 14:13.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 17 boşta kalmış
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bordo formaya iyi vücut lazım, o da bende yok Çubuklu siparişi verdim bir tane en kara bambasından 6 numara.
                      Aynen Renktas... Benim Numaram 17 olacak...

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fontlar düşmeye başladı..

Cok hos duruyor bence... Birde Precision Formamizin Bordo Fontlusu harika olur... Mavi üzerine Mavi de hos ama Bordo ile daha hos olacak görüsündeyim...

Yorum

• 7-8-9-10-11

Yok Abi ya vermeyin şu numaraları her isteyene..

Resmen senelerdir yok şu numaralar..

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• arkadaşlar sanırım sene ortasında bir sürpriz olacak bu sene forma çeşidi 1 tane eksik
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar sanırım sene ortasında bir sürpriz olacak bu sene forma çeşidi 1 tane eksik
                                HAYIr, bu sene sadece 3 forma olacak...:-)
                                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X