Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben Almanya´da yasiyorum nasil alacagim formami?

ayriyetten iki Alman takim arkadaslarimi Trabzonspor´lu yaptim onlarda forma istiyor, nasil ve nerden alabilirim
    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak k@ndemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz zaten üvey evlat olduk!ne ts clubumuz var nede ts forması satan puma mağazası
      Rezillik gerçekten. PUMA satan baya yer var ama bizim formamız yok.

Beklemeye devam.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• bende beylikdüzü tarafındayım istanbul içine pek geçemiyorum geçen gün beylikdüzü migrosta puma magazasına gittim forma almak için yoktu ve hiç gelmedi gibi bir cevap verdiler. sonrada forma bilmem ne satamıyoruz derler ...

Yorum

• İlk olarak durito tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bende beylikdüzü tarafındayım istanbul içine pek geçemiyorum geçen gün beylikdüzü migrosta puma magazasına gittim forma almak için yoktu ve hiç gelmedi gibi bir cevap verdiler. sonrada forma bilmem ne satamıyoruz derler ...
          Ben Ankaradayım. O kadar yere sordum çoğunun haberi yok.

Yani tarih bile veremiyorlar. Diğerleri de 20 gün sonra gelir "herhalde" diyorlar.

Adamlarında pek umurunda değil. Nasıl iş pek anlamadım.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Kulübün beceriksizliğinden başka bişey değil arkadaşlar.2 gündür aramadığım yer kalmadı.15-20 gün gecikmeli tscluplere geldiğine göre(oda az miktarda ) anlaşmalı mağazalara 2 ay puma mağazalarınada 4 ay sonra gelir sanırım.

Bu konuda çok sinirliyim formanın güzelliğini, yakasını, paçasını herşeyini geçtim.Ulan paranızmı çok anlamadım ki.

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben böyle birşey görmedim arkadaş.Kimse formanın güzelliğinden filan bahsetmesin bana.Bjk maçına yeni formamızla gidelim diyoruz ama nerde.Hadi çubukludan zaten ümidi kestim.

Beyaz formalardan almaya niyetlendik çubuklu olmayınca.

Dün ve bugün İstanbul'daki tüm mağazaları ve TSclup'leri aradım.Tuzlada'ki Puma mağazasınada bizzat gittim.Yok yok oğlu yok.Mağazalardan aldığım cevap."Elimize şu ana kadar hiç forma gelmedi.Belli bir miktar çıkartmışlar onlarıda tscluplere vermişler".

Tsclupl'deki görevlilerde beyaz formaının kalmadığını ve ne zaman geleceğini bilmediklerini söylüyorlar.Böyle bir pazarlama mantığı olabilir mi?Çok zor iş mi forma üretmek?

Bu konuyu kulübe mail yoluyla bildirerek sevgilerimi, şükranlarımı ve iyi niyet dileklerimi ilettim.

Baba ben 3 beyaz forma siparisi verdim 1.5 ay oldu bekliyorum artik umidim falanda kalmadi isin ilginc yani ne oldu formalar diyorum mail atiyorum allah rizasi icin cevap verin diyorum adamlarda TIK yok herhalde gondermeyecekler formalari ama faturalari 2. gun adrese gonderdiler formaya geldimi yook.HERKESi UYARIYORUM NETTEN ALISVERIS YAPMAYIN GiDiN ELDEN ODEYIN ALIN FORMAYI DIYECEMDE FORMA BULABILIRMISINIZ ORASIDA MECHUL
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baba ben 3 beyaz forma siparisi verdim 1.5 ay oldu bekliyorum artik umidim falanda kalmadi isin ilginc yani ne oldu formalar diyorum mail atiyorum allah rizasi icin cevap verin diyorum adamlarda TIK yok herhalde gondermeyecekler formalari ama faturalari 2. gun adrese gonderdiler formaya geldimi yook.HERKESi UYARIYORUM NETTEN ALISVERIS YAPMAYIN GiDiN ELDEN ODEYIN ALIN FORMAYI DIYECEMDE FORMA BULABILIRMISINIZ ORASIDA MECHUL
                valla ben ilk çıktıgından 2 gün sonra verdim internetten siparişimi tınk 3 gün sonra elimde gayet de hızlı... ama stokta kalmamıssa ona bissey diyemem

Yorum

• hediyelik bi forma geldi bana. mavi renk. forma güzel ama kappayi tutmuyor bence.
                  bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• yeni formalar çok güzel hele o çubuklu forma yokmu bayılıyorum o formaya...HAMİ_6761
                    ... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla ben ilk çıktıgından 2 gün sonra verdim internetten siparişimi tınk 3 gün sonra elimde gayet de hızlı... ama stokta kalmamıssa ona bissey diyemem

stokta kalmaıssa alınırken uyarı yapılmaz mı stokta yoktur diye.sen al parayaı adam 1,5 ay diyo.yahu yeni kumas alıp dıksen o kafdar surmez.bende gecen sene netten alısverıs yaptım.sorun yoktu ama bu yonetım galıba cok kadroları degıstırdı hıcbır iş zamanında ve doğru şekilde yapılmıyo.

2 sene önce bornoz gecen sene de flama ve kupa almıstım.

Yorum

• İlk olarak hami_6761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yeni formalar çok güzel hele o çubuklu forma yokmu bayılıyorum o formaya...HAMİ_6761
                        demekkı goren bayıldıgı ıcın etrafta yok halk saglıgı acısından.

Yorum

• Çubuklu formayı sadece Apoel maçınca gördüm.Bjk maçında giysinler bari çubuklu formayı.Anlaşılan yönetim aylar öncesinden tanıtılması ve satışa sunulması gereken formaları pek önemsemiyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çubuklu formayı sadece Apoel maçınca gördüm.Bjk maçında giysinler bari çubuklu formayı.Anlaşılan yönetim aylar öncesinden tanıtılması ve satışa sunulması gereken formaları pek önemsemiyor.
                            Paraları çok kardeşim.Fatih Tekke'den paraları cebe koydular ya ihtiyaçları yok.

Yukarıda da bahsettiğim gibi 2 gündür forma arıyorum.En son ulan olsunda rengi farketmez diyerekten Cevahir Tsclup'ü aradım dün.Ellerinde bordo ve mavi forma olduğunu söylediler.Özellikle her bedene göre olup olmadığını sordum.Var dediler.

Bugün kalktım ta Tuzla'dan Mecidiyeköye forma almaya gittim.Bir de ne göreyim ellerinde bulunan formalara benim gibi 3 kişi girer.

Ağzıma geleni söyledim ama kibar bir şekilde...

Yorum

• farkındaysanız her istediğimiz geç oluyor...bu yönetim sayesinde bakın sayıyorum...
                              1. forma tanıtımı yapılmadı (geçen sene zamanında yapılmıştı)
                              2. formalar geç geldi ve az geldi (geçen senenin formaları hala elde kaldı satılmayı bekliyo)
                              3. resmi sitede halaa futbolcular ts club formasıyla hatta bir iki tanesi kappa. (şu formayı giydiripte çekinemediler 15 dakikalık iş)
                              4. Trabzonspor Dergisi eskiden 1 inde olmadı 2 sinde çıkardı şimdi ise 1 hafta sonra ...
                              5. En ÖNEMLİ olanı >>>>> 40 yıllık tarihimizde kurulus yıldönümümüz İLK DEFA bu sene kutlanmadı.. Emin misin diyenler olucak bunu ben demedim Fotomacta Necmi Perekli abimizin yazısında okudum

aklıma gelen gecikmeler.

Yorum

• cok sahane olmus yaw ben bu sene 2!! forma alacagum bitanesi beyaz Marcelinho 30 bitanesi de Yattara 11 ama hanki forma olsun da karar veremedim cubuklu olur galiba
                                Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X