Kappa gündemde değil, Nike ile olan sözleşmemiz sürüyor. İki taraf ta birbirinden memnun. Nike ile ilk anlaştığımız dönemdeki şartlarla şimdiki şartlar aynı değil. Ne Trabzonspor o dönemki Trabzonspor ne de Nike o dönemdeki Nike. Nike Türkiye'de sadece Türk milli takımına sponsor oluyordu, bu dönemde onlar da kendilerini geliştirdi. Trabzonspor ise gerek başarı gerek marka değeri olarak daha ileri düzeyde.
Bu yıl gs ye özel forma yapılacak mı ?
Umarım öyle bişi olmaz.çünkü
biz yıllardır çalışıyoruz gs nin daha ilk yılında gördüğü muameleyi göremedik
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
biz yıllardır çalışıyoruz gs nin daha ilk yılında gördüğü muameleyi göremedik
Büyük ihtimalle giyecekler. Galatasaray'ın bu muameleyi görmesinin sebepleri biz Nike Türkiye onlar Nike Hollanda ile yani Merkez ile anlaşmalılar. Nike Türkiye özel forma üretmiyor.
Bir de Galatasaray pazarlamayı tamamen Nike'a bırakmış durumda bizde ise kulüp yapıyor. Nike'ın yaptığı pazarlama daha iyi ama daha pahalı kulüpte hem pahalı olmasın istiyor hem para bizde kalsın..
En son Sefa tarafından düzenlendi; 23.02.2012, 15:45.
Nike ın kumaş kalitesi iyi olabilir, tartışılmaz... ama ben o kaliteyi kendi formamda göremessem o zaman tartışılır. O yüzden diğer başarılı takımlar nike giymiş giymemiş şahsen beni ilgilendirmez. Nike ile uzun yıllar çalışmayı herkes ister ama bu Nike Hollanda olursa tabi.
Nike bize iki sene üst üste aynı beyaz formayı ve kaleci formasını giydirerek şahsen benim gözümde bitmiştir. Allah'tan takımızın renklerini tutturdu. ki, Nike Kappa Puma Adidas v.s hangi rengi istersen onu gönderir.Bu yüzden renk konusunda bence Nike in bir başarısı yok çünkü mecbur.
Kappa ilk zamanlarda yanlış kullanıyordu renkleri doğru ama sen ondan hangi rengi istersen o da sana o rengi verir. Bugün üretilen efsane formamızda aynı renklerde üretiliyor... Demekki mantıksal açıdan bir renk standartımız olmadı görüşündeyim... Bu sezon ki 2 Forma (Energy ve Victory) takımıza en çok yakışan, renk uyumu açısından en güzel formalardan hakkını yememek lazım. Ama biraz da şans işi. Belki önümüzdeki sezon yeni katalogdaki formalar yakışmıcak kim bilir...
Nike giymek bize marka açısından bişey kazandırmaz. kendimize özgün, takımızın ruhunu yansıtan formalar giymek marka değerimizi yükseltir düşüncesindeyim... Ha bunu yapan Nike olursa daha bi güzel olucağı da kesin tabi...
Nike ın kumaş kalitesi iyi olabilir, tartışılmaz... ama ben o kaliteyi kendi formamda göremessem o zaman tartışılır. O yüzden diğer başarılı takımlar nike giymiş giymemiş şahsen beni ilgilendirmez. Nike ile uzun yıllar çalışmayı herkes ister ama bu Nike Hollanda olursa tabi.
Nike bize iki sene üst üste aynı beyaz formayı ve kaleci formasını giydirerek şahsen benim gözümde bitmiştir. Allah'tan takımızın renklerini tutturdu. ki, Nike Kappa Puma Adidas v.s hangi rengi istersen onu gönderir.Bu yüzden renk konusunda bence Nike in bir başarısı yok çünkü mecbur.
Kappa ilk zamanlarda yanlış kullanıyordu renkleri doğru ama sen ondan hangi rengi istersen o da sana o rengi verir. Bugün üretilen efsane formamızda aynı renklerde üretiliyor... Demekki mantıksal açıdan bir renk standartımız olmadı görüşündeyim... Bu sezon ki 2 Forma (Energy ve Victory) takımıza en çok yakışan, renk uyumu açısından en güzel formalardan hakkını yememek lazım. Ama biraz da şans işi. Belki önümüzdeki sezon yeni katalogdaki formalar yakışmıcak kim bilir...
Nike giymek bize marka açısından bişey kazandırmaz. kendimize özgün, takımızın ruhunu yansıtan formalar giymek marka değerimizi yükseltir düşüncesindeyim... Ha bunu yapan Nike olursa daha bi güzel olucağı da kesin tabi...
Bir şeyi düzelteyim, 2 sene üst üste aynı beyaz forma ve kaleci formalarını Nike yollamadı kulüp istedi. Katalogda başka formalarda vardı ama kulüp bunları tercih etti.
Yorum