Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya bu froma muhabbeti çıktığında berianlaşılmaz bir tutum icindesin
    neyse
    bence sen o mesajı tekrar oku
    Arkadaş eski formalardan bahsediyor
    bende ona yazmışım
    ne diye üstünealınıyorsun ki

inşallah bu yeni markalar olur çin malı ts ürünleri kullanmaktan bıktık artık kombine alanlara orijinal ts forması verdiler ama made in china yazıyor kaliteli ürün kullanmak istiyorum saygılar.

bu kalın yazan yerden öyle anladım.kombine almadım, bu sene formada almadım.arkadas"artık kombine alanlara orijinal ts forması verdiler ama made in china yazıyor " deyınce bende buna ıstınaden konustum.

ayrıca anlasılmaz tutumun ne sence.anlayamıyosan soyle acıklayayım.

1 pumanın daha evvel bıze yaptıgı formalar ıgrenctı.
    2 pumanın dunya kupası formaları oldukca sıradan ve kalıtesız duruyodu.

bu ıkı sebepten oturu pumanın bızede ıyı forma yapamayacagını dusunuyor ıdım.

puma yapmıs oldugu urunler ıle (yanı bıze yaptıgı formalar ıle) trabzonspora onem vermedıgını sıaradan urunler yaptıgını gosterdı.ve bunları bıle gec yaparak olaya tuz bıber ektı.hala beklıyorum adam gıbı forma yapsınlarda satın alayım.

tutumum bundan ıbaret.ustune alınmaya gelınce benden alıntı yapmıssın yanlıs mı gordum.

Yorum

• walla ben gecen seneki formaları tercih ederim

Yorum

• Bu nasıl iş, bu nasıl pazarlama stratejisi anlayamadım.Sezonun yarısı geldi biz hala çubuklu forma bekliyoruz.Suçlu Puma'ysa bu kulübte yetkili kise yok mu oturup bu adamlarla konuşacak?

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu nasıl iş, bu nasıl pazarlama stratejisi anlayamadım.Sezonun yarısı geldi biz hala çubuklu forma bekliyoruz.Suçlu Puma'ysa bu kulübte yetkili kise yok mu oturup bu adamlarla konuşacak?

BABA BOSVER CUBUKLUYU BEN NET UZERiNDEN BEYAZ FORMA SiPARISI VERDIM AGUSTOS 13 TE HALA FORMA GELECEK...MAiLLER ATIYORUM YAZDIKLARI CVP ADRESTE KiMSE OLMADIGI ICIN GERi KULUBE GONDERILMIS FORMA YOKYAA BU NASIL KARGODUR ANLAMADIM ILK DEFA KARGO ALMIYORUZ KI ADRESTE KIMSE OLMASA BILE BI KAGIT BIRAKILIR POSTA KUTUSUNA SEN GIDER KARGO SiRKETiNDEN ALIRSIN AMA ADAMLAR ARTIK YALANDA SOYLUYO NEYSE SONRASINDA TAMAM DEDIM AYNI ADRESE TEKRAR POSTALAYIN BAK YEMiN OLSUN ANAMI EVDEN SALMIYORUM 1 HAFTADIR HANi KACIRIRIZ FORMAYI DIYE AMA YOK ABICIM NE GELEN VAR NE GiDEN..AMA FEDA OLSUN TRABZONUMA BIZ KULUBE KATKI ICIN ALDIK ZATEN FORMAYI NE YAPALIM GIYMESEKTE OLUR....
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            BABA BOSVER CUBUKLUYU BEN NET UZERiNDEN BEYAZ FORMA SiPARISI VERDIM AGUSTOS 13 TE HALA FORMA GELECEK...MAiLLER ATIYORUM YAZDIKLARI CVP ADRESTE KiMSE OLMADIGI ICIN GERi KULUBE GONDERILMIS FORMA YOKYAA BU NASIL KARGODUR ANLAMADIM ILK DEFA KARGO ALMIYORUZ KI ADRESTE KIMSE OLMASA BILE BI KAGIT BIRAKILIR POSTA KUTUSUNA SEN GIDER KARGO SiRKETiNDEN ALIRSIN AMA ADAMLAR ARTIK YALANDA SOYLUYO NEYSE SONRASINDA TAMAM DEDIM AYNI ADRESE TEKRAR POSTALAYIN BAK YEMiN OLSUN ANAMI EVDEN SALMIYORUM 1 HAFTADIR HANi KACIRIRIZ FORMAYI DIYE AMA YOK ABICIM NE GELEN VAR NE GiDEN..AMA FEDA OLSUN TRABZONUMA BIZ KULUBE KATKI ICIN ALDIK ZATEN FORMAYI NE YAPALIM GIYMESEKTE OLUR....

o zaman nıye sıparıs verelım dırek banka hesabına yatıralım parayı.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o zaman nıye sıparıs verelım dırek banka hesabına yatıralım parayı.
              abi bizde giyelim istiyoruz da adamlari 1 aydir ariyorum hergun yeni bi bahane soyluyolar artik umudu kesdim gelmezse gelmesin napalim gidip ts clubtan parasini verip formayi ellerimle alirim ne yapacam abi....
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi bizde giyelim istiyoruz da adamlari 1 aydir ariyorum hergun yeni bi bahane soyluyolar artik umudu kesdim gelmezse gelmesin napalim gidip ts clubtan parasini verip formayi ellerimle alirim ne yapacam abi....

bu sene çok garip oldu ya herşey ters gidiyo.

yönetim,
                takım,
                site ,
                dergi,
                forma işi,
                ts club.

had hayırlısı bakalım sonu nereye varacak....

Yorum

• Pumanin GÜzellİklerİ

bence en güzel forma beyaz-bordo formadır...
                  yazıları ve forma numarası çok müthiş yapılmış...
                  hep beraber TEŞEKKÜRLER PUMA ..........

Yorum

• Ben böyle birşey görmedim arkadaş.Kimse formanın güzelliğinden filan bahsetmesin bana.Bjk maçına yeni formamızla gidelim diyoruz ama nerde.Hadi çubukludan zaten ümidi kestim.

Beyaz formalardan almaya niyetlendik çubuklu olmayınca.

Dün ve bugün İstanbul'daki tüm mağazaları ve TSclup'leri aradım.Tuzlada'ki Puma mağazasınada bizzat gittim.Yok yok oğlu yok.Mağazalardan aldığım cevap."Elimize şu ana kadar hiç forma gelmedi.Belli bir miktar çıkartmışlar onlarıda tscluplere vermişler".

Tsclupl'deki görevlilerde beyaz formaının kalmadığını ve ne zaman geleceğini bilmediklerini söylüyorlar.Böyle bir pazarlama mantığı olabilir mi?Çok zor iş mi forma üretmek?

Bu konuyu kulübe mail yoluyla bildirerek sevgilerimi, şükranlarımı ve iyi niyet dileklerimi ilettim.

Yorum

• puma magzaları sadece formamı satacak yoksa baska ts urunlerıde bulabılecekmıyız.

bırde beylık duzu tarafında ts club urunlerı satan bıryer varmı bıldıgınız.

Yorum

• Trabzonspor Lisanslı Ürünlerine Sahip Olabileceğiniz Diğer Noktalar

Merkez TS Club Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak / Trabzon 0462 326 20 77
                        Cevahir Alışveriş Merkezi TS Club Şişli Kültür ve Ticaret Merkezi Meşrutiyet Mahallesi Büyükdere Caddesi No:22/297 Şişli / İstanbul 0212 380 07 61
                        Stadyum TS Club H.Avni Aker Stadyumu yol tarafı tribün altı / Trabzon 0462 223 61 68
                        Havalimanı TS Club İç-Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu İçi / Trabzon 0462 325 67 53
                        Caka TS Club Çalışlar Caddesi No:50 Bahçelievler / İstanbul 0212 502 80 45
                        İstanbul Konfeksiyon (İMZA & TS Club) Barbaros cad.No: 2 Of / Trabzon 0462 771 20 90
                        Zeynep Giyim Zümrüt Evleri mah. Çilek sk. No: 14 Maltepe / İstanbul 0216 457 54 17
                        Taraftarium Kadir Has Center Bahçelievler / İstanbul 0212 442 31 63
                        Monolya Butik Söğütlüçeşme c. No:26 Kadıköy / İstanbul 0216 348 86 17
                        Maraton Spor İstiklal mah. Porsuk Bulvarı No:3 / Eskişehir 0222 231 12 12
                        Aymerkez Alışveriş Merkezi E-5 Karayolu üzeri no:69 Mimar Sinan - Büyükçekmece / İstanbul 0212 863 30 30
                        Samsun Çarşı Mağazası Sakarya Caddesi Salih bey Sk No:10 Samsun 0362 432 02 07
                        Görkem Spor Alemdar Caddesi Fevzi Baba Sk. No:13 İzmit / Kocaeli 0262 325 59 35
                        Gümüş Ayak Ayakkabı İstiklal Caddesi No:45 Gemlik / Bursa 0224 513 44 84
                        Berk Spor Altıparmak Caddesi No:69/B -1 Bursa 0224 220 61 00
                        Lig Store Zafer Plaza Alışveriş Merkezi Sinema Katı Cemal Nadir Caddesi No:6-8-9 Şehreküstü / Bursa 0224 224 24 96

En son Pazartesi günü Cevahir'deydim ve o gün için orada forma vardı.Hatta formalar yeni gelmişti.

Yorum

• Recep, o kadar listenin içinde bir tane Ankara yok. Ne oldu bizi unuttular mı burada.

Yorum

• Erkan Abi, Ankara'dan gelecek taleplerle bizzat ben ilgileniyorum
                            Var mı bi emrin?

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor Lisanslı Ürünlerine Sahip Olabileceğiniz Diğer Noktalar

Merkez TS Club Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak / Trabzon 0462 326 20 77
                              Cevahir Alışveriş Merkezi TS Club Şişli Kültür ve Ticaret Merkezi Meşrutiyet Mahallesi Büyükdere Caddesi No:22/297 Şişli / İstanbul 0212 380 07 61
                              Stadyum TS Club H.Avni Aker Stadyumu yol tarafı tribün altı / Trabzon 0462 223 61 68
                              Havalimanı TS Club İç-Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu İçi / Trabzon 0462 325 67 53
                              Caka TS Club Çalışlar Caddesi No:50 Bahçelievler / İstanbul 0212 502 80 45
                              İstanbul Konfeksiyon (İMZA & TS Club) Barbaros cad.No: 2 Of / Trabzon 0462 771 20 90
                              Zeynep Giyim Zümrüt Evleri mah. Çilek sk. No: 14 Maltepe / İstanbul 0216 457 54 17
                              Taraftarium Kadir Has Center Bahçelievler / İstanbul 0212 442 31 63
                              Monolya Butik Söğütlüçeşme c. No:26 Kadıköy / İstanbul 0216 348 86 17
                              Maraton Spor İstiklal mah. Porsuk Bulvarı No:3 / Eskişehir 0222 231 12 12
                              Aymerkez Alışveriş Merkezi E-5 Karayolu üzeri no:69 Mimar Sinan - Büyükçekmece / İstanbul 0212 863 30 30
                              Samsun Çarşı Mağazası Sakarya Caddesi Salih bey Sk No:10 Samsun 0362 432 02 07
                              Görkem Spor Alemdar Caddesi Fevzi Baba Sk. No:13 İzmit / Kocaeli 0262 325 59 35
                              Gümüş Ayak Ayakkabı İstiklal Caddesi No:45 Gemlik / Bursa 0224 513 44 84
                              Berk Spor Altıparmak Caddesi No:69/B -1 Bursa 0224 220 61 00
                              Lig Store Zafer Plaza Alışveriş Merkezi Sinema Katı Cemal Nadir Caddesi No:6-8-9 Şehreküstü / Bursa 0224 224 24 96

En son Pazartesi günü Cevahir'deydim ve o gün için orada forma vardı.Hatta formalar yeni gelmişti.
                              teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Recep, o kadar listenin içinde bir tane Ankara yok. Ne oldu bizi unuttular mı burada.
                                biz zaten üvey evlat olduk!ne ts clubumuz var nede ts forması satan puma mağazası

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X