Hayırlı olsun abi. Güle güle kullanırsın inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Formalarıma kavuştum. Buyrun size de SIRT ÖNERİLERİ:
ama olmadı formaları karton kutu onüne koymamıssın.
Yorum
-
İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Formalarıma kavuştum. Buyrun size de SIRT ÖNERİLERİ:
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Öncelikle aldığım formalar resmi sitemizde "orjinal" dense de futbolcular da aynısını mı giyiyor bilemiyorum.
İlk görüşler:
1- Beyaz forma hastası bir adam olarak bu sene tek farklılık olan beyaz formayı çok beğendim. Özellikle ön taraftaki ince desen çok güzel.
2- Forma kumaşları giyince biraz ısırıyor gibi. Ama çok hafifler. Sanırım terletme özelliğinden daha önemlisi bu teri dışarı atması. Ama onu maç yapmadan test etmek mümkün değil.
3- Ben normalde beden olarak XXL ve XL giyiyorum. İkisinden de sipariş vermiştim. İkisi de oldu ama XXL daha rahat oldu. Diğeri biraz oturuyor. Özetle bedenleri normalde giydiğiniz bedenlere göre sipariş edebilirsiniz. Kappalar gibi dar olarak vücuda oturmadıkları için beden tercihinizdeki küçük farklılıklar sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
4- Formalar gelmesi gerekenden 1 gün gecikmeli geldi. Sebebi de formaların yok satmasıymış. Ya da belki beklenenden fazla satılması. Yani burada azımsanamayacak miktarda taraftarımız beğenmese de, sanırım hem yeni olmaları, hem de yeni formaya açlığımız sebebiyle genelde beğenilmiş. Ben de beğendim.
Bir hatırlatma yapayım: Kappa da ilk senesinde çok güzel formalar yapmamıştı. Ama mukavelenin bittiği sene çok güzel formalar yapmıştı. Bence PUMa da seneye çok daha güzel formalar yapacak.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
formalar güzelde neden çubuklu formamaız yok hala daha bilen varmı arkadaşlar ?"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle aldığım formalar resmi sitemizde "orjinal" dense de futbolcular da aynısını mı giyiyor bilemiyorum.
İlk görüşler:
1- Beyaz forma hastası bir adam olarak bu sene tek farklılık olan beyaz formayı çok beğendim. Özellikle ön taraftaki ince desen çok güzel.
2- Forma kumaşları giyince biraz ısırıyor gibi. Ama çok hafifler. Sanırım terletme özelliğinden daha önemlisi bu teri dışarı atması. Ama onu maç yapmadan test etmek mümkün değil.
3- Ben normalde beden olarak XXL ve XL giyiyorum. İkisinden de sipariş vermiştim. İkisi de oldu ama XXL daha rahat oldu. Diğeri biraz oturuyor. Özetle bedenleri normalde giydiğiniz bedenlere göre sipariş edebilirsiniz. Kappalar gibi dar olarak vücuda oturmadıkları için beden tercihinizdeki küçük farklılıklar sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
4- Formalar gelmesi gerekenden 1 gün gecikmeli geldi. Sebebi de formaların yok satmasıymış. Ya da belki beklenenden fazla satılması. Yani burada azımsanamayacak miktarda taraftarımız beğenmese de, sanırım hem yeni olmaları, hem de yeni formaya açlığımız sebebiyle genelde beğenilmiş. Ben de beğendim.
Bir hatırlatma yapayım: Kappa da ilk senesinde çok güzel formalar yapmamıştı. Ama mukavelenin bittiği sene çok güzel formalar yapmıştı. Bence PUMa da seneye çok daha güzel formalar yapacak.
yakaları nasıl oldu en merak ettiğim yer orası. çünkü futbolcuların gıydıklarınde yakalar felakettı. gercı senın resımlerde arkada yada yok.yaka olmayınca yaka ıle sorumda havada kaldı.kumasın kalıtelı olması daha cok futbolcuları ılgılendırırken.durusuda taraftarı ılgılendırır.
acaba formanın yetmemsı cok alımlamı ılgılı az sıparıs verılmesı ılemı ılgılı.bır arkadas trabzon ts clubta beden bulamaıs ta.
Yorum
-
Ek bilgi
Kappanın sözleşmesi 2007'ye kadar sürüyordu. Yöneti TS Clup düşüncesini açınca sahibi Trabzonlu olana Kappa Türkiye aradan çekilmiş.
Kumaş kalitesi, tasarımları, seçilen kumaşların renklerimizi doğru göstermesi, futbolculara yakışması, faulleri göstermesi futbolcuya engel olmaması, taraftar formaları, bize özel olması Kappanın artılarıydı.
Modellerin dar kesim olması eksi yönü gibi görünsede yönetimin uyarısıyla düzelecek bir durumdu avrupalılar bizden daha kilolu ama avrupada kappa giyenler bu beden sorununu yaşamıyor. Kappa Türkiyenin bu meseleyi çözmeyi gerekiyor. Formalar yalnızca sahalarda giyilmiyor artık, hayatın her alanında.
İnşallah bir gün yine Kappa ile anlaşırız. Çubuklu formalarımızı da heyecanla bekliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Beyaz forma hastası bir adam olarak bu sene tek farklılık olan beyaz formayı çok beğendim. Özellikle ön taraftaki ince desen çok güzel.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
formanın önündeki leke gibi olan şekiller delikli değil resimde zaten hiç gözükmüyo ama formayı eline aldıgınız zaman daha belirgin oldugunu göreceksiniz formayı giymeden yorum yapanlar da var bence formalar gayet güzel yaka diyorsunuz ama bana bile oldu yakası sıkı tutuyo bakmayın hüseyindeki durusuna...forma gayet güzel kappa diyosunuz ama kappanın kuması iyi diyosunuz puma da öle bence. hem kappada stil yok kappadaki armamıza bak birde pumadaki armamıza
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum