Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaa pumaya laf ediliyor tamam tasarımı yok ama kappa da çubuklu dışında doğru düzgün forması yokdu geneli düz renkdi yani onlarda da yokdu tasarım ama çubuklu vardı . millet laf olsun diye konuşuyor . pumaya önceki formalardan dolayı bi kin tutma gibi durum var bide çok terletiyor vs. vs. gibi konular derken eskiyi düşünmeden kappa kappa diye söyleniyor ama bunlar hikaye . alın kappalara bakın . pumaya da iyi demiyorum ama kappa kappa diye tutturanlar bunlarıda görsün.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

http://img179.imageshack.us/my.php?i...ihtekkenb3.jpg
    ne var bu resımlerde renkerlden dolayımı.olabılır 3.rengı sevmeye bılırsın.zaten 3.rengı herkes beyenmeye bılır.şahsen ben yesılı begenmedım ama turuncu hostu.begenen alır.ama gıyılen forma en kazma vucutluyu bıle ıyı gosterıyodu.antep macı fotoraflarına bak anlarsın ne dedıgımı.

puma dunya capında onemlı bır spor markası olabılır.ama forma konusunda hala eksıklerı var.bu bır.
    ikincisi ve onemlısı trabzonsporqa onem vermedıler.sıradan bır bursa kadar onem vermedıler bence.kappa en azından onerılerı dıkkate alıp ona gore bırseyler yapıyodu.rekler bıle trepkı alınca duzeltıldı.tum markalar yakjalrı ole yapmadan havayı dısarı atıyo puma fabrıka bacası koymus oraya.3.renkte aslında bır renk bıle sayılmaya beyaz.yaptıkları formalar hanı ozgun dızayn olacaktı.ne farkı var dunya kupasından.aynı kesımler bul bordo mavı kumas kes yolla.yerse.

bıde bır sorum var futbolculardan en azından bırıyle ırtıbat kurabılen varsa sunu sorabılırmı.

futbolculzr formalardan mennunmu yanı.kuması rahatmı sahada terletmemesı yada hava alması.buda onemlı.bıde onların fıkırlerını ogrensek.

Yorum

• ben pumaya da iyi demedim zaten iyi okursanız . birde rengine birşey demedim ben kappa son sezonda yaptığı formalar güzeldi rengi . ama tasarım yokdu yine . sadece çubuklusu güzel oluyordu . ama bazıları pumanın dizaynını beğenmeyip kappa istiyordu ama kappada da doğru düzgün dizayn yokdu ben onu gösterdim orada.

Yorum

• İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben pumaya da iyi demedim zaten iyi okursanız . birde rengine birşey demedim ben kappa son sezonda yaptığı formalar güzeldi rengi . ama tasarım yokdu yine . sadece çubuklusu güzel oluyordu . ama bazıları pumanın dizaynını beğenmeyip kappa istiyordu ama kappada da doğru düzgün dizayn yokdu ben onu gösterdim orada.

zaten ben ve kappayı savunanlar ırdelemek ıst6edıklerı yer kappanın dızaynı.tabıı onlarda duz forma yapmıslardı.ben bu ene kappa ıle anlasılmıs olsa o zamanda dıyecektım farklı dıaynlar trabzona ozgu formalar olsun dıye.

burda pumanın bır eksısıde duz formaların bıle futbolcularda kotu durması.

hele o yakalar.

Yorum

• Şahsen ben Puma'nın formalarını beğenmedim.Stili hoş değil.
          Dün Trabzon'dan kappa aldım.Zaten kappa formalarda %50 indirim vardı.İşime de geldi bi yandan

Yorum

• Önceki gece barcelona -b.munich maçını izleyenler dikkat ettiyse barcelonanın formalarıda sırılsıklamdı...sadece pumaya özgü bişey deil bu...
            ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• en azından formalar öle çuval gibi olmamış barcanın.
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• kappa herkes tarafindan cok begenilmisti, bence bu senenin formalarida guzel birde cubuklu olsaydi guzel olurdu..
                İnsan ol evlat!

Yorum

• Antreman tişörtleri satışa çıkacakmı arkadaşlar? Ve ne zaman?

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kappa daha sonraki formalarda renkleri tutturdu.zaten renklerin artık numarsı da bılınıyo yanı afrıkayada gıtsen o renkler tekstılde o numara ıle anılıyo.bu bır.

ikincisi. illa duz forma olmak zorundamı.yanı cubuklu ıkı duz bı de farklı renk.
                    o ıkı duz formamız bordo ıle mavı olan degısık dızaynlarda olamazmı.yandan cubuklu veya parcalı veya damalı vs.

yıllardan berı aynı hıkaye.
                    * klasık cubuklu.
                    * bordo duz
                    * mavı duz
                    * 3.renkli

niye böyle adamların kolayına gelıyo.çubuklu yu tutdur bıde 3.renklı (puma beyazla o işinde kolayına kactı) ıkı tanede duz forma.olduda bıttı.

bana soylermısınız ısını bılen her tekstıl tasarımcısı o formaları yapar.bırak onu terzıye gıtsen yapar.dumduz forma.bıde yenılık dıye bı yaka koymuslar evlere şenlık.neymıs hava alıyomus.

bursada puma forma var onların parcalı formasının yakası sıfır yaka.ne yanı onlar terlemıyo mu yoksa bursa ufak takım hava almasada olurmu.

bırakın pumayı savunmayı.sevmıyoduk yaptıkları ıle daha dogrusu yapamadıkları ıle bızı haklı cıkardılar.yakaları formaya gore 2 beden buyuk, duz formalar.belkıde depolarında vardı amblemımızı yapıstırıp verdıler.

bu ısıs ayarlayan ıyı hava yapmıstır şirkette.trabzona 3 tane dumduz yakalrı yamuk forma verdım dıye.

dıger bır sorunda neymıs futbolcular formaları (ornek huseyın) buyuk numara gıyıyomus o yuzden formalar ıyı durmuyomus.maden senın oyuncun ole forma ıstıyo(gercı kappayıda buyuk gıyıyolardı kappa okadar kotu durmuyodu) fırmaya soylersın ona gore dızayn yapar.
                    yada maclara nasıl herkes aynı takım elbıse ıle gıdıyo kural drsın oyuncuna vucuduna gore forma gıyer.takım stada kadar jılet gıbı gıdıyo maca baskıyosun abısının forması ıle cıkmıs gıbı.

maca kadar takım kuralları sahada futbolcu kuralımı.

o kadar ıyılerse puma ıyı forma ypsında bızde utanalım dedıklerımızden.2 ser 2 ser alalım.

hodrı meydan....becerıyolarsa(bence becerıyolarda trabzonspora onem vermıyolar) yapsınlar
                    forma talepleri Yönetimden Gelmiştir
                    Yönetimin Profesyonellere sormayıp başkanın cep telefonunu taşıyan danışmancıkın anlaşma yapmasına izin verirse desenler böyle olur

Pumanın anlaşmasını liglerin başlamasına 1 ay kala yaparsan da böyle olur

Gelen diğer tasarımları elinin tersiyle itip sade 3 renk birde Cubuklu diyen yönetime yanacaksın derdini

kappanında ilk sene Trabzona Yaptığı formalarıda biliyoruz
                    Puma babamın firması değil Trabzonum için her zaman en iyisini bende isterim
                    ama kappanın verdiği teklif satış fiyatı ve Taraftara ürettiği daracık manken misali formalarıda hatırlayın derim
                    bence Ts club ve puma iyi bir iş yapmıştır

Ama biz Trabzonlular donlarımızı bile Armanidan aldığımız için Pumayı beğenmemekte haklıyız

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      forma talepleri Yönetimden Gelmiştir
                      Yönetimin Profesyonellere sormayıp başkanın cep telefonunu taşıyan danışmancıkın anlaşma yapmasına izin verirse desenler böyle olur

Pumanın anlaşmasını liglerin başlamasına 1 ay kala yaparsan da böyle olur

Gelen diğer tasarımları elinin tersiyle itip sade 3 renk birde Cubuklu diyen yönetime yanacaksın derdini

kappanında ilk sene Trabzona Yaptığı formalarıda biliyoruz
                      Puma babamın firması değil Trabzonum için her zaman en iyisini bende isterim
                      ama kappanın verdiği teklif satış fiyatı ve Taraftara ürettiği daracık manken misali formalarıda hatırlayın derim
                      bence Ts club ve puma iyi bir iş yapmıştır

Ama biz Trabzonlular donlarımızı bile Armanidan aldığımız için Pumayı beğenmemekte haklıyız

valla amani bılmem ama puma haylı pahalı bır marka.

madem vakıt kıstlı geceıcı bır kac forma yaparsın yanı bunlar.sonrda gercek formaları yaparsın.demekkı formalar okadar kotu ıdıkı yonetım duzlerı begendı.

ben sadece pumaya degıl yonetımede bunları nasıl begendıgı ıcın yazıyroum.

Yorum

• yönetim ayrı bir konu zaten onlar getirdi bu hale . tasarımlar yapıldıkdan sonra yönetime sunulur yönetim onay verilirse yapılır . demekki tasarımları yönetim onay verdiki yapıldı . yönetimde sorunlu ne diye kabul eder anlamıyorum doğru düzgün forma yapsınlar . ama birde sözleşme nin geç yapılması var . yani sonuçda iş yine yönetimin ağırlığında kaldı . bu hızda giderse yönetim daha çok şeyde hüsrana uğrarız !

Yorum

• bugünkü apoel macina cubuklu forma ile cikilacakmis diye duymustum ama bilmiyorum ne kadar dogru

Yorum

• Bu iş Puma, Kappa, Lotto gibi markalarla olmaz. Adidas bu işi en iyi yapan marka.
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• yönetim begnecegıne resmı sıtede hepsı gosterılse ve taraftar secse ıdı ıyı olmaz mıydı.

en azından kotunun ıyısı olurdu.
                              merak edıyorum puma hangı modellerı sunduda yonetım bunları begendı bırde o var.

Yorum

• Yeni Formalarıma kavuştum. Buyrun size de SIRT ÖNERİLERİ:

Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X