Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar fark ettinizmi bilmiyorum ama bizim uefa´da formamiz 55 Pound olarak satiliyor...barcelonanin formasi ise 45 Pound

Onun disinda formalarimizi elestiren kardeslerime bende seslenmek istiyorum.

Ben her sezon en az 2 Forma alirim ve yillardir büyük bir koleksyona sahibim.

Pumadan tut kappaya kappadan tut tscluba ts clubdan tut nike kadar formalarim var...

Nike ürünlerini ilk bastan begenmemistim...formalar ne görsel acidan güzeldi nede kalip olarak güzeldi...formayi giyince cuval gibi oluyordu...
    Sonraki sezonlarda ise daha güzel olmaya basladi hersey...formalarimiz dahada güzellesti...kaliplari dahada güzel oldu...

Son iki sezonun formalarinin en kötü kalitesi benim gözümde gri ve gold forma cünki forma ayni sadece renkler degisik ama bu yinede formayi almama anlamina gelmedi benim icin...gri formayida aldim...

Bu sezonun formasi olarakda elimde victory ve beyaz forma var...allahin izniyle gold formayida energy formayida alacagim...nedenmi???
    Hem takimima destek olsun hemde onun disinda formalara bayildim...Kalitesinden tut kalibina kadar dört dörtlük formalar...gyidigim zaman cok güzel oturuyor...o kadar güzel oturuyorki günlük hayatta bile giyiyorum ara sira...sike olaylari patlak verincede genelde her cuma namazinda trabzonsporla ilgili birseyler giymeye özen gösteriyorum...cogu fenerli insanlari gicik etmek icin

Onun disinda su sözlerime dikkat...ben amatör olarak futbol oynuyorum 16 yildir...ve 16 yildir trabzonspor formami giymeden antremana cikmam hatta genelde kisin mac günlerinde takimimin formasinin altina trabzonspor formami giyerim...anlayacaniz sürekli rotasyon icersinde haftada 3 farkli forma giyiyor ve dolayisiyla yikiyorum...yani rotasyonu sadece senol günes yapmiyor ...nike formalarimin hicbirinde ne bir cekme ne renk atma nede yipranma olayi olmamistir...hala yeni gibi duruyorlar...nike formalarinda arma ve reklamlarda bile sorun yok...pumada ise maalesef arma puma logosu ve reklamlar eskisi gibi durmuyor...

diyecegim oki belki aranizda formalarini en cok giyen kullanan yikayan benim ve benim formalarimda hicbir sorun yok...nike formalarimizi bastan begenmemistim...bu forumu takip ederek cok büyük beklenti icine girdim...sonra hayal kirikligina ugradim...formalari gördükce isinmaya basladim..elime gectikten sonrada bayildim...tasarimida malida harika...cag atliyoruz arkadaslar...gitgide daha iyi oluyor hersey...armalarimizin yeni halide süper....eger formasinin mali bozulan varsa yipranan varsa emin olunki formayi yanlis yikiyorsunuz...ben herzaman formalari tersden en fazla 60 derecede yikadim !

Aranizda niye bu kadar cok forman var diye soran olursa...koleksyon yapiyorum...yarin öbürgün dünya evine girer allahim bana bir evlat verirse ona bu formalardan giydirecegim...bu formalar 20 yil sonra retro olacak...eski olacak ama hatiralari ve gecmisi olmus olacak

Ali fuat abi seninde uzun zamandir calismalarini ve formalarimiz vs. yorumlarini begeniyle takip ediyorum...bana göre cok profesyonel düsünüyor ve yaptigin calismalarinla genis ufkunla bizleri aydinlatiyorsun...bende hayatimda vakit buldukca tasarim yaparim ama tekstil üzeri degil daha cok afisler logolar görsel medya olarak tanimladigimiz islerle ilgilenir ve begeniyle takip ederim o nedenle photoshopdada tecrübelerim var...ama asil zevk aldigim olay dslr foto cekimleri

Kendinize iyi bakin renkdaslarim...sizleri seviyorum
    ...imza...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi bu sene beyaz formanın (göğsünde türk bayrağı olduğundan) geçen yılki versiyonunu aldım, 30-40 derecede tersten elde yıkama programında yıkadım, ilk yıkama sonrasında türk bayrağı düşmüş ve bir an şüpheye düştüm acaba bu sezon forması mı aldım diye.. 3-4 yıkama sonrasında ise ts logosu düşmek üzere.. ama maşallah nike logosu bi ömür düşmeyecek hissi veriyor (dikişli olduğundan)..
      Ben Defalarca Tersten 40 Derecede Yıkadım Formalarımı Hiçbir Arma Düşmesi Olmadı Bırakın Onu Yıpranma Bile Olmadı.

Şans Heralde Sizinkisi Ne Diyelim..

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar fark ettinizmi bilmiyorum ama bizim uefa´da formamiz 55 Pound olarak satiliyor...barcelonanin formasi ise 45 Pound

Onun disinda formalarimizi elestiren kardeslerime bende seslenmek istiyorum.

Ben her sezon en az 2 Forma alirim ve yillardir büyük bir koleksyona sahibim.

Pumadan tut kappaya kappadan tut tscluba ts clubdan tut nike kadar formalarim var...

Nike ürünlerini ilk bastan begenmemistim...formalar ne görsel acidan güzeldi nede kalip olarak güzeldi...formayi giyince cuval gibi oluyordu...
        Sonraki sezonlarda ise daha güzel olmaya basladi hersey...formalarimiz dahada güzellesti...kaliplari dahada güzel oldu...

Son iki sezonun formalarinin en kötü kalitesi benim gözümde gri ve gold forma cünki forma ayni sadece renkler degisik ama bu yinede formayi almama anlamina gelmedi benim icin...gri formayida aldim...

Bu sezonun formasi olarakda elimde victory ve beyaz forma var...allahin izniyle gold formayida energy formayida alacagim...nedenmi???
        Hem takimima destek olsun hemde onun disinda formalara bayildim...Kalitesinden tut kalibina kadar dört dörtlük formalar...gyidigim zaman cok güzel oturuyor...o kadar güzel oturuyorki günlük hayatta bile giyiyorum ara sira...sike olaylari patlak verincede genelde her cuma namazinda trabzonsporla ilgili birseyler giymeye özen gösteriyorum...cogu fenerli insanlari gicik etmek icin

Onun disinda su sözlerime dikkat...ben amatör olarak futbol oynuyorum 16 yildir...ve 16 yildir trabzonspor formami giymeden antremana cikmam hatta genelde kisin mac günlerinde takimimin formasinin altina trabzonspor formami giyerim...anlayacaniz sürekli rotasyon icersinde haftada 3 farkli forma giyiyor ve dolayisiyla yikiyorum...yani rotasyonu sadece senol günes yapmiyor ...nike formalarimin hicbirinde ne bir cekme ne renk atma nede yipranma olayi olmamistir...hala yeni gibi duruyorlar...nike formalarinda arma ve reklamlarda bile sorun yok...pumada ise maalesef arma puma logosu ve reklamlar eskisi gibi durmuyor...

diyecegim oki belki aranizda formalarini en cok giyen kullanan yikayan benim ve benim formalarimda hicbir sorun yok...nike formalarimizi bastan begenmemistim...bu forumu takip ederek cok büyük beklenti icine girdim...sonra hayal kirikligina ugradim...formalari gördükce isinmaya basladim..elime gectikten sonrada bayildim...tasarimida malida harika...cag atliyoruz arkadaslar...gitgide daha iyi oluyor hersey...armalarimizin yeni halide süper....eger formasinin mali bozulan varsa yipranan varsa emin olunki formayi yanlis yikiyorsunuz...ben herzaman formalari tersden en fazla 60 derecede yikadim !

Aranizda niye bu kadar cok forman var diye soran olursa...koleksyon yapiyorum...yarin öbürgün dünya evine girer allahim bana bir evlat verirse ona bu formalardan giydirecegim...bu formalar 20 yil sonra retro olacak...eski olacak ama hatiralari ve gecmisi olmus olacak

Ali fuat abi seninde uzun zamandir calismalarini ve formalarimiz vs. yorumlarini begeniyle takip ediyorum...bana göre cok profesyonel düsünüyor ve yaptigin calismalarinla genis ufkunla bizleri aydinlatiyorsun...bende hayatimda vakit buldukca tasarim yaparim ama tekstil üzeri degil daha cok afisler logolar görsel medya olarak tanimladigimiz islerle ilgilenir ve begeniyle takip ederim o nedenle photoshopdada tecrübelerim var...ama asil zevk aldigim olay dslr foto cekimleri

Kendinize iyi bakin renkdaslarim...sizleri seviyorum
        bendede güzel bi koleksiyon var paylaşma imkanın varsa sevinirim
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Takımımız Yüksekova ve Çukurca'daki hain saldırılarda şehit olan askerlerimiz ve Van’da hayatını kaybeden depremzedeler nedeniyle bu akşam oynayacağı Antalyaspor maçına gold forma, siyah şort ve siyah çorapla çıkacak.

Kalecimiz ise siyah forma, siyah şort ve siyah çorapla mücadele edecek. Taraftarlarımızı da bu maça gold forma giyerek gelmeye ve takımımıza destek vermeye davet ediyoruz.

Gold formayı online mağazamızdan temin etmek için http://trabzonspor.com.tr/Urunler_gold-forma_MzI=.aspx linkini tıklayabilirsiniz.

Önerimiz kabul görmüş.

En son a f s tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 11:39.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gold formada nike logosu siyah olsa tadından yenmez.
            7

Yorum

• Energy forma çok deli forma yıllardır özlenen çubukludur bizim için..

Uzun kollusu da çıksa artık..

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gold formada nike logosu siyah olsa tadından yenmez.
                Aynen. Kendiminkini Siyaha Boyatmaya Çalışcam

Yorum

• A Takımımızın giydiği mavi-beyaz nike tshirtlerin kırmızı-siyahı boyner online da 59,50 TL

Yorum

• 7

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Uzun kollu formalar daha çok yakışıyor.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• forma lar çok iyi duruyor bir tek beyazı ahım şahım değil
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Formalar iyi güzelde bu logo'yu neden bir türlü yapamiyoruz? Gecen sene Istanbul'da korsan Real Madrid Sweat aldim, yemin ederim Realin Logosu bizimkinden yüzbin kat iyi duruyor... bizimkiler snaki kartondan kesip formaya yapistirdilar.

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• şu armanın güzelliğine bak

dikişli arma ne güzel oluyor, ama bazılarının beyni daha kavrayamadı bunu..

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formalar iyi güzelde bu logo'yu neden bir türlü yapamiyoruz? Gecen sene Istanbul'da korsan Real Madrid Sweat aldim, yemin ederim Realin Logosu bizimkinden yüzbin kat iyi duruyor... bizimkiler sanki kartondan kesip formaya yapistirdilar.
                                1 hafta önce oğlumun forması geldi,forma dediğin gibi 10 numara ama logo konusunda aynen senin düşündüğünü düşündüm ben de,çok emanet duruyor.Zaten yazdım da başlığa,böyle şahane forma ya ufak bir detay la taclandırmak çok mu zor acaba,ayrıca kenar dikiş olmayınca ideal boyut kazanan logomuz bordo nun içinde bordo kaybolup gidiyor.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X