Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Victory hariç iğrenç .
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gri formayi alan biri olarak,

Nevzat beyin cirkin dedigi forma bu sene cikan gold'a bin basar...

Bir yönetici bu lafi eder mi?!
      Gri Forma baya bi forma Mehmet,
      tasarımı,içinde Bordo Mavi nin olması derken harika bir forma idi.
      Nevzat bey i tanımam ama bu başlıktaki sinerjiden tamam artık formalarda sıkıntı kalmadı işin ehlini bulduk demiştim,yanılmışım diğerleri kadar eğitimli imiş forma konusunda.
      Gold? formaya gelince,
      Trabzonsporuma olan sevgim,renklerine olan aşkımı biliyorum,
      gold formayı yolda bulsam alıp giymem valla,o kadar.(Nevzat bey anladın sanırım)

Fakat bunları derken arada kulübe desteği ihmal etmeyelim,
      eleştiriyoruz ama çubuklu ile V forma çok güzel,bunlardan alacağız,
      3 forma niyetim vardı,şartları zorlayıp alacağız,1 i yeni iksi eski olandan alıp eleştirimizin anlam kazanmasını sağlayacağız,takımımızı seviyoruz.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• V formayı trabzonspor.com.tr de görmediğim her an sinir katsayım artıyor yemin ederim.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• işin tuhafı ben de V formayı beğenmedim.
          V kısmı bordo gerisi mavi olsa daha güzel olabilirdi.
          Madem katalogdan alıyoruz.
          taraftarın oylamasına sunulsun formalar bundan sonra.
          biz de formalar çıktıktan sonra efelenmeyi bırakıp öncesinde
          isteklerimizi bastıralım.
          "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
          Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işin tuhafı ben de V formayı beğenmedim.
            V kısmı bordo gerisi mavi olsa daha güzel olabilirdi.
            Madem katalogdan alıyoruz.
            taraftarın oylamasına sunulsun formalar bundan sonra.
            biz de formalar çıktıktan sonra efelenmeyi bırakıp öncesinde
            isteklerimizi bastıralım.

yakışık olarak tabiki diğer kombinasyonlar da olabilirdi ama federasyon bir iç saha bir dış saha , açık ve koyu temalı formayı mecbur bırakıyor mavi olsa bi tane daha açık renk forma olmuş olurdu ve zaten 4 model çıkardığımız için sıkıntı olabilirdi. bence gold forma yerine V formanın bir de mavisi olabilirdi misal. ama sanırım aynı renk ekiplerin karşılaşmalarında sıkıntı olmaması için alternatif renk konusunda da federasyonun talimatları vardı (forumda bi ara bahsi geçti ama tam resmi bişey bulamadım ben de)
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Zafer forması neden TSClub'da satışa sunulmadı yahu?
              Acaba Yenisahra'daki mağazada var mıdır?
              En son Kasım Hilal tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 09:19. Sebep: Ekleme..
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Arma yüzünden çoğu kişi enerji formasını almayacak. Arma bu şekilde ortalanmalıydı:

7

Yorum

• Gecen sene armayi düzeltmedikce forma almayacagim dedim, ama dayanamadim... Cubuklu ve Gri'yi aldim, simdi koltuk altinda arma ilen geziyorum...

Bu sene yine almayacagim diyorum, ama bakacagiz!!

Katalog ürünündende cok güzel ve özel formalar üretebilirsiniz, yeterki isi bilin... Adidas'a gecincede isler degismeyecek... Onlarda katalog veriyor, sen tasarliyorsun...

Yorum

• Bitek V forma gözüme güzerl gözüktü onu alacam bide çubuklu.. Ötekilere bir aydır çalışıp didinip kazandığım alın terimi vermem.. sen taraftarla alay eder gibi forma çıkartırsan taraftarda gidip almayınca laf etmiyeceksin.Forma parası için 3 gün çalışan insanlar var.T-short tasarımlarını beğendim birde t-short alıcam ama insan biraz ucuz yapardı ya...
                    Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Forma kutsaldır...

Geçen sene Ofspor'un giydiği formanın armasını değiştir al sana kutsal forma..
                      Bordomavi.net

Yorum

• Hangisini alsam acaba kararsızım.
                        TRABZONSPOR
                        iyi ki varsın Eren Bülbül...
                        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          AFS abi her zamanki gibi cok fena kandirdi bizi yine...

her sene "bu yil baska ikzcak, hepuniuz sasiracaksubut" diyor, ondan sonra yine katalogdan eski formalar aliniyor. Olacak is degil ya...
                          renktaş,tanımadığın insanlar hakkında böyle konuşmamalısın...

Ali Fuat Abi, bu işi çok seven birisi,bize çok yardımcı olan birisi, ve bize sadece ve sadece duyduğunu söyleyen birisi. Bazen kendi düşüncesini bile söylemekten çekiniyor, yanlış anlaşılmasın diye; bunun açıklamasınıda yapmıştı.

TsClub müdüründen,yani birinci ağızdan aldım bilgileri,özenerek sordum demişti.Ve bize sadece TsClub müdüründen aldığı bilgileri verdi. Hatta önceki sayfalarda görebilirsin yazdıklarını.

Ali Fuat abi,nam-ı değer afs; bu işin başında olsa bizi kandırdı demen haklı birşey olur.Şahsen Nevzat Aydın bizi kandırdı desen eyvallah.

Formalar kötümü? jayır.Ama kesinlikle beklentiyi karşılamadı. Ne biliyim,golden forma değişik bir tasarımda sunulabilirdi,geçen seneki grinin aynısı resmen...
                          Bu arada golden gittikçe dahada güzel gözüküyor gözüme,tabi bu benim düşüncem,ama şuda varki golden-siyah forma için daha dikkatli,temkinli olsaydık, bir efsane deplasman formasına sahip olabilirdik. Beklentilerin çok altında kaldık. Nevzat Aydın bu yazıyı okusa kızar heralde bana,twitterındaki Trabzonsporlulara atarlandığı gibi... Onlara atarlandığı kadar, forma seçimine dikkat etseydi,bugün 4ünden hangi ikisini alalım diye başlık açardık.

''Atarlıyım atarlı stayla'' felsefesine devam etsin Nevzat Aydın,twitterdan işine geldiği zaman adam terslemeye devam etsin.

Lansmanda övüldüğü kadar değildi kesinlikle. Aynı lansman herkesin aklına gelirdi... Yanlış anlamayın işim tezek atmak değil...Kendini fazla övmüş sanırsam, oraya bi ganzilis videosu koysa daha etkili bir video olurdu mesela...

Bence kesinlikle gerek lansman,gerek formalar,anlatılanlara göre feci sınıfta geldi. F veriyorum.Hatta F verip,seneye devam zorunluluğuda veriyorum.

Victory en güzelleri bence.Aslında energy de arma doğru yerde duruyor, kalın çubuklu olduğu için bence göz yanılgımız var, çubuğun ortasında olsaydı o zamanda çok ortada hissiyatı olabilirdi. Bu benim düşüncem tabi; sırasıyla formaların güzelliği;

1-Victory
                          2-Golden(Forza Ofspor)
                          3-Energy
                          4-Beyaz

Sarı formayı lansmanda ilk gördüğüm zaman şu foruma yazmıştım,bidaha yazayım;

Ofspor basın sözcüsü,Golden formaları için;

''Golden rengi,yayladaki sarıkızımızı,siyah ise gara lastiğimizi temsil ediyor'' diye konuştu....
                          Entropi İyidir.

Yorum

• Bu Gold formayı bir tek ben mi beğendim? Çubuklu forma son yılların en kötüsü bana göre. V forma da idare eder. En güzeli Gold forma bana göre...
                            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gecen sene armayi düzeltmedikce forma almayacagim dedim, ama dayanamadim... Cubuklu ve Gri'yi aldim, simdi koltuk altinda arma ilen geziyorum...

Bu sene yine almayacagim diyorum, ama bakacagiz!!

Katalog ürünündende cok güzel ve özel formalar üretebilirsiniz, yeterki isi bilin... Adidas'a gecincede isler degismeyecek... Onlarda katalog veriyor, sen tasarliyorsun...
                              dostum inanmassın bende o ikisini aldım bordoyu alacaktım gittim ikisini aldım bu sene bi v yi düşünüyorum bakarsın cubuklu yada gold olabilir
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu Gold formayı bir tek ben mi beğendim? Çubuklu forma son yılların en kötüsü bana göre. V forma da idare eder. En güzeli Gold forma bana göre...
                                iyi gold formayı alacak birini bulduk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X