Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çizgili formayı gerçekten sevdim.

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trabzonsporu böyle taraftarla hep altlarda görürüz...
      herseyin en iyisini dilemek istemek ve bunu basarmak varken sen sus ve böylesini kabul et...

biz TS icin en iyisini hak ediyoruz... onun icinde burdayiz
      Sadece bağırıp çağırmak ve olan bir şeye kötü demekle mi taraftar olunuyormuş?

Ben bunu katkı görmüyorum.

Daha iyisini mi istiyorsunuz?

Hakkınızdır.

Gidin bol bol forma alın aldırın ve istemeye hakkımız olsun.

Rakiplerin 300-400 bini devirirken 100 binlerde kalmazsın.
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğru biz 70-80 lira verip armaları dökülen formaları hakediyoruz...
        Ama armaların kulüp bünyesinde yapıldığı biliniyor. Nike'ın bi kusuru olduğunu sanmıyorum
        DRAGO GABRIC

Yorum

• Şu Nike'ın forma kataloğunu nerden bulabilirim ?

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hakkınızdır.

hangi külüp 400 bin forma satiyor.

türkiye ligende bu rakam hayal....

almanyayi daha cok bildim icin konusuyorum
            werder bremen nike özel forma --> 100.000e yakin

Borussia dortmund Sampiyon oldu halde : 140.000

Almanyadaki alim güce bakarak bu rakamlar hic birsey

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hakkınızdır.

milletin almadığı formaların ceremesini ben mi çekeceğim? ben vazifemi yapıp formamı alıyorsam daha iyisini istemem hakkım.sonucta parasını ben veriyorum.

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ama armaların kulüp bünyesinde yapıldığı biliniyor. Nike'ın bi kusuru olduğunu sanmıyorum

nike bize fabrikasında özel üretse formaları armayı da kendi basar. biz "çıplak" formaları toptan sipariş ediyoruz. reklam arma biz basıyoruz. nike ile olan anlaşmamız profesyonel olsaydı zamanında mahallemizin takımı için uyguladığımız yöntemle forma alıp kullanıyor olmazdık. şu noktayı kaçırıyoruz her daim.formaların tasarımları değil nike ile klübün arasında yaptığı anlaşmayı eleştiriyoruz.
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• En azindan yillardir istedigimiz katkiyi yapti Nike.. cekimler ve tanitim güzel idi... Trabzondaki reklamlarda güzel...

Isi ciddiye almayan ve yanlis yapan hep bizim taraf oluyor!!

Afrika'ya arma yapistiriyorlar!!!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu Nike'ın forma kataloğunu nerden bulabilirim ?

Yorum

• İlk olarak iyidere53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teşekkür ederim renktaş

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu Nike'ın forma kataloğunu nerden bulabilirim ?

buyur renktas

Yorum

• Birde bu armalar antrenman ürünlerinde neden dikisli ve formalarda neden japon yapistirici ilen yapiliyor anlatabilir mi??

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor ürününe verdiği parayı kayıp gören "fanatik" Trabzonsporluların sayısı oldukça fazla.

Birşeyler anlatmaya çalıştığın zaman azınlıkta olduğun için sen dalga konusu oluyorsun. Enayi oluyorsun.
                            Bu durum başıma çok geldi...
                            Hatta Trabzon'da...
                            Hamiş

Yorum

• burada eleştirinin dibine vuranların beğendikleri forma olmuş mu olmuşsa onları formanı al resmini çek başlığına bekliyoruz,

sürekli eleştiri sürekli eleştiri olmaz ki arkadaş, birazda destek olun.

yok simetri bozuk, yok arma kötü, nike logosu neden şu renk, banan göre de beyaz en güzel ne olacak şimdi,

mileett herkes aynı anda mutlu olamaz, herkese aynı anda beğendiremezsiniz, o dediğiniz hatalar olmasa o zaman başka hata bulacaktınınız, sana güzel gelen bana çirkin gelebilir, ama bu kadarda olmaz ki

çok güzel söylemiş Uğurtan, forma almayan, almayacak olan b.k atmaktan başka ne yapar
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ya var ya bu iş böyle olmayacak.

bu nike yetkilileri yöneticilerin önüne bir katalog koyuyor, ve toplam 2-3 kişinin onayıyla(o da en fazla) formalar seçiliyor.

madem ortada tasarım yok, bir güzellik yok, katologtan ibaret bu olay; o zaman bir öneri:

seneye nike katologundaki modeller bu forumda seçilsin. anket yapılsın. en çok oyu alan 3 forma yapılsın.

3 kişinin zevki mi yoksa, burada bu renklere gönül verenlerin beğenileri mi???

modlardan rica ediyorum, bu konu gündeme gelsin lütfen.
                                En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 12:47. Sebep: Farklı renklerde kalın v.s yazının geneli olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X