Sadece bağırıp çağırmak ve olan bir şeye kötü demekle mi taraftar olunuyormuş?
Ben bunu katkı görmüyorum.
Daha iyisini mi istiyorsunuz?
Hakkınızdır.
Gidin bol bol forma alın aldırın ve istemeye hakkımız olsun.
Rakiplerin 300-400 bini devirirken 100 binlerde kalmazsın.
milletin almadığı formaların ceremesini ben mi çekeceğim? ben vazifemi yapıp formamı alıyorsam daha iyisini istemem hakkım.sonucta parasını ben veriyorum.
Ama armaların kulüp bünyesinde yapıldığı biliniyor. Nike'ın bi kusuru olduğunu sanmıyorum
nike bize fabrikasında özel üretse formaları armayı da kendi basar. biz "çıplak" formaları toptan sipariş ediyoruz. reklam arma biz basıyoruz. nike ile olan anlaşmamız profesyonel olsaydı zamanında mahallemizin takımı için uyguladığımız yöntemle forma alıp kullanıyor olmazdık. şu noktayı kaçırıyoruz her daim.formaların tasarımları değil nike ile klübün arasında yaptığı anlaşmayı eleştiriyoruz.
burada eleştirinin dibine vuranların beğendikleri forma olmuş mu olmuşsa onları formanı al resmini çek başlığına bekliyoruz,
sürekli eleştiri sürekli eleştiri olmaz ki arkadaş, birazda destek olun.
yok simetri bozuk, yok arma kötü, nike logosu neden şu renk, banan göre de beyaz en güzel ne olacak şimdi,
mileett herkes aynı anda mutlu olamaz, herkese aynı anda beğendiremezsiniz, o dediğiniz hatalar olmasa o zaman başka hata bulacaktınınız, sana güzel gelen bana çirkin gelebilir, ama bu kadarda olmaz ki
çok güzel söylemiş Uğurtan, forma almayan, almayacak olan b.k atmaktan başka ne yapar
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum