Geçen gün bende aynısını yazdım.Eleştirirsem kendime ihanet etmiş olacağımı düşünüyorum.O yüzden çuvalada dikseler armayı bende alıp üstüme giyerim
La dikmiyorlar sorun orada işte dikmiyorlar binlerce taraftarla kafa bulur gibi yabıştırıyorlar ben böyle bir saçmalık görmedim hayatımda arma yapıştırma olur mu ya bildiğin bali ile yapıştırılmış 2 suya at arma düşüyor ne saçma bir klüp sistemi bir tane adam yok mu la bu nedir diyen şu klüpte.
- Kimse kusura bakmasın almıyorum kardeşim , evet bu seneye kadar sustum koyun gibi destek dedik , klübümüze fayda dedik eyvallah çektik.
- Ulan o formayı tasarlayan utanmazlar , geçen sene ofspor giymiş be (Yanlış anlaşılmasın 1.ligde bir takımda giyse aynı şeyi söylerdim) hangi yüzle tasarım diye sunuyorusunuz.
- Gitgide iyi olacağı yerde kaç senedir ilerleme göstermediniz be , koskoca nike 1 tane özel forma yapamadı , kime ; Türkiyede Şampiyonluğa oynayan , en çok formaısnı sattıran Sponsoruna.
- Almıyorum kardeşim kimse kusura bakmasın , ben enayi değilim , gerçi bize kadar zaten bu klübün çok shaibi var kimsneinde umrunda olmaz herhalde , yazıklar olsun .
- Kappa Kappa Kappa Bu klübe kendini özel hissettiren tek firma...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
La dikmiyorlar sorun orada işte dikmiyorlar binlerce taraftarla kafa bulur gibi yabıştırıyorlar ben böyle bir saçmalık görmedim hayatımda arma yapıştırma olur mu ya bildiğin bali ile yapıştırılmış 2 suya at arma düşüyor ne saçma bir klüp sistemi bir tane adam yok mu la bu nedir diyen şu klüpte.
Benim tek Puma formalarimda arma düstü.
Üc tane Nike formasi var (2010-2011), hepsinde sapasaglam duruyor. Tek Türk Telekom yazisi sökülmeye basladi.
Yorum