Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kesinlikle katılıyorum. Yapılabilirliği nedir bilmiyorum ama bencede bu böyle olmalı. Yoksa nike'dan veya adidas'tan veya herhangi farklı bir markadan özel forma beklememeliyiz. Ts Clup imzalı formaları 2005 te kullanmıstık. Ve bence estetik olarak şimdiden daha iyiydi. En azından armalar dikişli idi.

Bu sene ki sarı siyah formada şöyle bir incelik düşünülememiş mi ?

veya ince çizgiler..

Sonuç olarak şunlara benzer bir formayı Trabzonspor kendi ismi altında üretip satışa sunsa çok mu zarar eder ?

Bu konuda yasal bir engel varsa kusuruma bakmayın. Bilgim yok. Sadece gönlümün istediğini paylaştım sizlerle..
    son üç resimdeki formalar gerçekten bir harika... kim tasarlamışsa ellerine sağlık vallahi

Yorum

• victory forma mavi olsa daha iyi olurdu sanırım
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gönül isterdiki ironi yapsaydım

ben bizim yöneticileri tanırım başkasını tanımam

bizdeki bakış açısı bedava olsa tam süper olurdu bakışı

ucuza kaça kaça bu kadar olunuyor işte

son dört sezonun ilk iki sezonu beyaz formalar bire bir aynı idi

geçen sene yakadaki maviler koyu idi bu sene açık mavi olmuş aa forma aynı forma

geçen sene giydiğimiz bordo forma bi önceki senenin mavisi
        Yalnız siz burda yapılamayacağını, hayal olduğunu falan söylemiyosunuz. Yöneticilerimizden şikayetçisiniz. Benim tepkim buna değil. Benim tepkim "özel bizim neyimize, biz kim oluyoruzki" tarzı konuşmalara. Yapılmadığına göre, elbet bir sebebi var. Bu sizin bahsettiğiniz yönetici anlayışı olur veya başka birşey olur. Ama ben "yapılamayacağına" dair öne sürülen herşeyden bahsettim iki sayfa arkada. Ve cevap gelmedi. Cevap vermemek de bir cevaptır bazen.
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• burağın resminde gold forma bordo mavi neden siyah yapmışlar umarım kolları bordo mavi olarak çıkar daha güzel olur
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Bu iç sahada veya deplasmanda giyilecek kuralına kim uyuyor ki? Her formayı her yerde giyiyoruz biz...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Nike'ın bize ne gibi marka değeri olabilir ya. Belediye'de giydi ne oldu taraftarımı arttı ?

Her sene aynı pilavı yedirip duruyolar.kaleci forması aynı,2 sene üst üste beyaz formayıda giydirdiler bi güzel.Gold forma desen gri formanın aynı modeli. Bu seneki beyaz formada çok değişik değil.

Herkez kappayı pumayı yanlış renk uyguladı diye suçluyor ama nike'a gelincede eee formaları yöneticiler belirledi nike ne yapsın oluyor. Kappa zamanında kim seçiodu formaları ezberemi geliodu. Kappa'nın antrenman çorabında bile işlenmiş Trabzonspor amblemi vardı öle baskılı fln değil bildiğin işlemişler... Trabzonsporlu olmayan adamlar bile alıodu kappa formasını... Kappa neden yaptı bunu o zamanlar dahamı büyüktü Trazonspor...
              Bana forma yapıyosan Türkiyedeki hiç bir takımın amatörlerde dahil giymemesi lazım... Aynı model olabilir ama ufak detaylar bile ayırır o formaları diğerlerinden.. Bjk nasıl kartal figürü gs de nasıl aslan figürü koyuyorsa en azından bize özel ufak bir detay olabilir... Enerji ve Victory formasını beğendim ama Nike dan en yakın zamanda kurtulak dileğiyle...
              181' PARS Squadron

Yorum

• formalara lafim yok. sadece amblem olmamis semetrik degil bide etrafi bos beyaz olmaliydi neyse. bu sene esofman felan aliriz
                Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• formalar içinde malesef en iyisi yine beyaz forma olmuş.. çubukluyu canlı görüp alıp almamaya karar vereceğim.
                  Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                  -ismail-

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nike'ın bize ne gibi marka değeri olabilir ya. Belediye'de giydi ne oldu taraftarımı arttı ?

Her sene aynı pilavı yedirip duruyolar.kaleci forması aynı,2 sene üst üste beyaz formayıda giydirdiler bi güzel.Gold forma desen gri formanın aynı modeli. Bu seneki beyaz formada çok değişik değil.

Herkez kappayı pumayı yanlış renk uyguladı diye suçluyor ama nike'a gelincede eee formaları yöneticiler belirledi nike ne yapsın oluyor. Kappa zamanında kim seçiodu formaları ezberemi geliodu. Kappa'nın antrenman çorabında bile işlenmiş Trabzonspor amblemi vardı öle baskılı fln değil bildiğin işlemişler... Trabzonsporlu olmayan adamlar bile alıodu kappa formasını... Kappa neden yaptı bunu o zamanlar dahamı büyüktü Trazonspor...
                    Bana forma yapıyosan Türkiyedeki hiç bir takımın amatörlerde dahil giymemesi lazım... Aynı model olabilir ama ufak detaylar bile ayırır o formaları diğerlerinden.. Bjk nasıl kartal figürü gs de nasıl aslan figürü koyuyorsa en azından bize özel ufak bir detay olabilir... Enerji ve Victory formasını beğendim ama Nike dan en yakın zamanda kurtulak dileğiyle...
                    sana katılmamak mümkün değil... ts li olmayan insanlarbile bayılıyordu bizim o formalara.

Yorum

• Avrupada başarılı olamazsan, ismini duyuramazsan özel formayı unuttt!!

Yorum

• hiç bir şeye kızmıyorum... değil manu forması ofspor forması bile taklit edilebilir. bu rezilliğe bile dayanabilirim anlayışla karşılayabilirim...

ama Trabzonspor Resmi Web Sitesinin ;

2 sene önce manunun giydiği Victory forması için

"Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak TASARLANDI"

geçen sene Juventusun giydiği Power forma için ;

"Enerji adını taşıyan, bordo-mavi renkteki çubuklu forma tasarımı, formaya yepyeni bir enerji getiriyor. Karadeniz’in fırtınasını, dalgalarını temsil eden bu yeni tasarımla formanın çubuklarında sanki şimşek çakarmış gibi bir etki YARATILDI"

gibi Rezil ifadelerin yer alması,bu kulübün taraftarının bu kadar SALAK yerine koyulması zoruma gidiyor...

Yorum

• Allah rızası için bari şu logoyu doğru yere koysunlar ya ısı transferi yaparken insan bir bakmaz mı?Doğrumu yapıştırdık diye Valla bütün formalar böle yamuk ise vay halimize

Yorum

• nike dan hayir gelmez... puma iyidi bence
                            Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• daha guzel olmadimi simdi

Yorum

• victory formasındaki amblem küçük olması saçma
                                çubukluda amblemin şeridi ortalamaması saçma
                                diğerlerinde sıkıntı yok amblem konusunda.
                                victoryle powerdaki amblem sıkıntısını klüb halledebilir . Armaları zati kendileri yapıştırtıyor bildiğim. Alınacak en güzel iki forma bunlar.
                                V forması klüb tarihimizin belkide en şık formalarından biri. Yakından bakmak lazım birde tabi. Kalitesi tasarımını geride bırakacağına eminim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X