Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Formalar yarın sabah tüm Ts Club'larda satışta olacak arkadaşlar...
    İşte bu güzel haber...
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu forma katalog ürünü sadece kartal işleyerek özel hale gelmiş gibi gözüküyo ama değil...
      Yahu düz beyazı daha ne kadar özel yapabilirsin. İlk okuldaki el işi dersi usulüyle basmadılar herhalde oraya o kartalları

Neyse bırakalım şu takımları bu başlıkta tartışmayı.
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Ben burada günlerce bize özel forma yapılmasının imkansız olduğunu anlatan mesajlar okudum. Şimdi o mesajları yazanlar şunlara cevap versinler bakalım:

1- Yukarıdaki takımlar bizden daha tanınmış takımlar mıdır da özel forma yapılmış? Dünyaca ünlü takım olmak gerekiyordu ya... Mamelodi Sundowns adını daha önce duyanınız var mı?

2- Özel formaların fiyatı 150-200 olmak zorunda mıymış? bakın fiyatı 52 €! Hatta 32'ye de satıp kar edebiliyorlar !

3-Yukarıdaki takımların hangi prestijli kupada sürekli oynuyor, Şampiyonlar Ligi gibi prestijli bir kupaya mı düzenli katılıyor, Avrupa Ligi gibi önemli bir kupa mı kazanmış?

4- Güney Afrika'nın takımı acaba 52 €'dan kaç yüzbin forma satmışki özel formaya yapılmış? Bahsettiğimiz ülkenin ekonomik seviyesine dikkat !

Mazeretler okudum durdum burda. Özellikle bazı kişiler hararetle savunuyor öyle eminler ki sanırsın görüşmelere kendisi katılıyor. Şimdi önümüzde örnekler var. Söyleyin bakalım neymiş işin aslı?
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Bugün Forumdaki Ts Clup mağazasında saat 4 gibi satışa başlandı formalar. Sadece beyaz forma ile Victory forması gelmemiş dedi mağaza müdürü. Enerji formasının fiyatını sordum sadece 89 tl dedi. İlgilenene duyurulur
          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Ben olsam ne nike ne adidas isterim.

Trabzonsporun formaları bence tsclub markası altında kendimiz üretmeliyiz. Ben burada bazı forumlarda bazı arkadaşların trabzonspor için yaptıkları forma çizimlerini gördüm. Nike ın formalarından karşılaştırılamayacak kadar güzel. Bu forma dizaynlarını bu forumdan arkadaşlar yaptılar ne kadar profesyonel olduklarını bilmiyorum ama bu formaların tasarımı yapıldıktan sonra bana göre üretmesi de hiçbirşey trabzonspor için. Adam gibi formamızı yapalım kendimiz bunlara hiç tenezzül etmeden. Fiyatını da aynı böyle yapalım para bunlara gideceğine kulübe gitsin. Trabzonspor işi bilen insanlarla bu işe el atsa bana göre şimdi bu formadan tsclubdan kazandığımızı 2ye belki de 3 e katlarız.

Yorum

• Kaleci'nin formasina dikkat
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kappa'nın kendisine özgün bir tarzı olabilir, dediklerin doğru ancak Nike'n ilklerini de saymayalım istersen burada. Şüphesiz Kappa, Nike yanında devede kulak. Tüleren formalarını hatırlıyorum Kappa'nın. Renkler berbattı. Verdiğin bağlantıda renkler koyu ancak o renkler düzeltileli yıllar oldu

Kappa-Nike yarışı yaptıracak değilim burada.

Soruyorum hangisinin marka değerini iyi kullanırsak Trabzonspor'un marka değeri yükselir?

Nike'n tasarımlarıyla mı? Yoksa Kappa'nın kollarında koskoca logosunun olduğu tasarımlarıyla mı?

Cevap bence NIKE. Bu markanın adını kullanmalıyız. Onlar bize değil biz onlara uymalıyız.
                renkler zaman zaman değişebilir kastettiğim o. real madrid zaman zaman mavi kullandı zaman zaman ise mor.. bu tür değişimler olabilir. ki kaldıki efsane yılında kulanılan renkler kappanın kullandığı renklere daha yakın.

forma tülerebilir. nike ın da amblemleri döküldü. bu bişeyi ifade etmezki..

markanın adını kullanmak tanımına katılmıyorum. nike adidası yada pumayı kullanarak marka değerini yükseltemezsin. italya şu anda pumayı kullanıyor. kollarındada koskoca puma amblemi var. marka değeri düştümü yani .. ofsupor nike kullanıdığında marka değeri arttımı yada. marka değeri sportif ve ekonomik başarıyla artar. trabzonspor şampiyonlar kulübünde final oynarsa marka değeri oluşur. tıpkı THY nin marka imajı oluşturmak için Barcelonaya ve Mu ya sponsor olması gibi.

amacım yarış değil ama sonuçta herbirimiz farklı zevkler içindeyiz. bende adidas olacağını nike ı tercih ederim senin gibi. ama açık mavidense senin tersine koyu maviyi seçerim. sonuçta hiç kimseyi memnun etmek mümkün değil.
                biz herzamanki gibi laz lığımızı yapıyoruz. hiç birşeyi beğenmiyoruz.. ve sadece eleştiriyoruz.

Yorum

• "geçen üç sezon ile yeni sezon siyah ile beyaz kadar farklı olacak. Tüm formalarımız bize özel, içerisinde bordo mavi renkler var tüm formaların. Formalar Trabzon ve Trabzonspor'un ruhunu yansıtacak desenler var"

- Formalar özel mi?
                  - Evet özel
                  - Werder Bremen'in çizgileri tamamen kendine has bu anlamda özel değil mi?
                  - Aynen öyle. Tüm formalarımızda Trabzon ve Trabzonspor'u temsil eden modellerden seçildi.
                  - Bütün formalarda bordo mavi renk kullanıldı değil mi?
                  - Tabii ki
                  - Beyaz da da var yani
                  - Evet ( Armayı kastediyor sanırım )

Burayı başından beri takip etmeyen arkadaşlar için Murat Dinç gibi arkadaşların tepkisi garip gelebilir ama bizlere aylardır bu bilgiler empoze ediliyor. Dolayısıyla bizlerin beklentileri sizler gibiyken olmadık şekilde çok yükseltildi. Yani kandırıldık. Tepki gösterilmesinde gayet doğal. Evet, bence de formalarımız güzel ama bize olacak denilenler çok çok çok farklı şeylerdi. Madem böyle bir şey yok neden bu şekilde bilgi verildi bizlere. Nevzat Aydın radyoda program yaparken başkana formalar konusunda habire geydirip duruyordu, bu durumu inanılmaz buluyordu.. Şimdi işin başında. Sonuç? Kandırılan taraftarlar.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben burada günlerce bize özel forma yapılmasının imkansız olduğunu anlatan mesajlar okudum. Şimdi o mesajları yazanlar şunlara cevap versinler bakalım:

1- Yukarıdaki takımlar bizden daha tanınmış takımlar mıdır da özel forma yapılmış? Dünyaca ünlü takım olmak gerekiyordu ya... Mamelodi Sundowns adını daha önce duyanınız var mı?

2- Özel formaların fiyatı 150-200 olmak zorunda mıymış? bakın fiyatı 52 €! Hatta 32'ye de satıp kar edebiliyorlar !

3-Yukarıdaki takımların hangi prestijli kupada sürekli oynuyor, Şampiyonlar Ligi gibi prestijli bir kupaya mı düzenli katılıyor, Avrupa Ligi gibi önemli bir kupa mı kazanmış?

4- Güney Afrika'nın takımı acaba 52 €'dan kaç yüzbin forma satmışki özel formaya yapılmış? Bahsettiğimiz ülkenin ekonomik seviyesine dikkat !

Mazeretler okudum durdum burda. Özellikle bazı kişiler hararetle savunuyor öyle eminler ki sanırsın görüşmelere kendisi katılıyor. Şimdi önümüzde örnekler var. Söyleyin bakalım neymiş işin aslı?
                    Allah'ın aşkına bunların neresi özel ? Ensede klübün logosunun olmasımı ?
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben burada günlerce bize özel forma yapılmasının imkansız olduğunu anlatan mesajlar okudum. Şimdi o mesajları yazanlar şunlara cevap versinler bakalım:

devreye en basit cevap girer o zaman

tamamen duygusal

nike ın verdiği para belli sunduğu formalar belli

trabzonspor un potansiyeli belli korsancıların potansyeli belli

geniş düşünmek lazım
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burayı başından beri takip etmeyen arkadaşlar için Murat Dinç gibi arkadaşların tepkisi garip gelebilir ama bizlere aylardır bu bilgiler empoze ediliyor. Dolayısıyla bizlerin beklentileri sizler gibiyken olmadık şekilde çok yükseltildi. Yani kandırıldık. Tepki gösterilmesinde gayet doğal. Evet, bence de formalarımız güzel ama bize olacak denilenler çok çok çok farklı şeylerdi. Madem böyle bir şey yok neden bu şekilde bilgi verildi bizlere. Nevzat Aydın radyoda program yaparken başkana formalar konusunda habire geydirip duruyordu, bu durumu inanılmaz buluyordu.. Şimdi işin başında. Sonuç? Kandırılan taraftarlar.
                        twitter de bende bunu sordum neden özel forma olacak diye taraftar beklentiye sokuldu,

aldığım cevap kim dedi özel forma ?
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Şurası özel, başka takımda görmedim. Başka örneklerde paylaştım ayrıca. Bir gözat bakalım onlara da bak.
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

Sadece bakınca bile kaliteli olduğunu anlaşılıyor bence

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sorunsuz tek forma beyaz. Çok ufak değişiklerle muazzam olabilirdi formalar mesela:

kulüp en azindan maclarda oynayacak formalarda kendi boya atamazmi? yaskakmi, hem nike emblemi bordo ve türk telekomu mavi yapamazmi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X