Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar kaleci formanin rengi bence Trabzonsporun asil mavi rengidir. Bize en yakisan mavi türüdür. Parlak deniz mavisi bir nevi.

Ama maalesef bütün standart formalarimizdaki mavi sönük kaliyor, yani yanlis renk secimi. Bizim mavi ne Barcelonaya benzemeli, nede Aston Villaya...

Tasarimlari gectim, en azindan su renklerimize sahip ciksak...

Not: logomuzdaki maviyede dikkat edelim...

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu işlerin hepsi yönetimde bitiyor. GS forma yapacaklar sanırım onlarınki biraz daha değişik olacak çünkü onlar tasarımını içerde yapıyor sonra firmadan böyle birşey istiyoruz diyorlar. Bizim yönetime ne verirlerse tamam diyor biraz diretemiyor.
      Sanırım ilk yapılan anlaşmalardan kaynaklanıyor olabilir. Ancak şunu yapabilirler +2 opsiyonu kullanacaksak şart getirilebilir. Kabul görmüyorsa +2 den vazgeçilir seneye nike dan kurtuluruz.
      --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• Yanlız geçen sene formamızda ay yıldız amblemi vardı

Şimdi o arma febe ve bejeke de olacak...Ama şu febeye hiç yakışmayacak...
        En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 15:57.

Yorum

• Armalar sanki photoshoplan yapistirilmis..

Yorum

• Özel ve katalog muhabbeti dönüyor nacizane bir açıklama yapayım.

Bu formaların seçimi tamamen yönetimin tasarrufundadır. bizimkiler nike ın sezonluk kataloğundan forma belirliyor. Bu katalogta 3 yıl önce çıkan üründe bulununabiliyor, yeni sezon çıkan ürünlerde.(tabi bizimkilerin 3 yıldır piyasa da olan ürünü sarı-siyah şeklinde seçip özel muamelesi yapması da ayrı bir komiklik. bari yeni çıkan modellerden seçseydiniz.)

Özel formalara olayına gelince.
            Burda ya klüp formaları daha yüksek fiyatta satıp aynı karı elde etme düşüncesinde olacak ve özel forma talep edecek(özel diye tabir edilen formalar 6-7 ay öncesinden özel stilistler tarafından klüplerce ortaklaşa hazırlanıyor ve bunların maliyetleride katalogdaki formalara göre daha farklı oluyor) , ya da klüp olarak saha sonuçlarıyla lig ve avrupada ses getirecek bir performansa veya maziye sahip olup nike in size teklifleri olacak. Yani sizi ciddi bir potansiyel olarak görmesi gerekiyor. Mesela nike gs de bunu gördüğü için adidasla olan anlaşma koşulundaki tazminatı bile ödemeyi göze aldı.

Ayrıca burada adidas adidas diyen arkaşlara da söyleyeyim.
            fb-bjk-gs-chelsea-r.madrid-milan da adidas giydi-giyiyor; kayseri-gaziantep-a.sebatta adidas giyiyor. ,Yani nike tan cayıp adidasla anlaşılmasını isteyenler hangi katagoride değerlendirileceklerini düşünüyorlar.
            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Formaları beğenmeyenler. Merak etmeyin Şenol Hoca o sorunu da halleder
              Yani taraftarı mutlu etmek o kadar da zor değil, formanın tasarımı için bile heyecanlanıyoruz. Ancak onu bile beklenildiği gibi yapamıyorlar.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kapanın formaları nıke ve adidası ikiye katlar bence,

en kral formamız bunlardı,her şeyi 4*4 lükdü
                Bunlar trabzonsporun değil de bordo lacivert rekli bir takımın formaları.

Yorum

• Göğüs reklamsız ve armasız forma alma şansımız var mıdır?
                  Armayı nakşettirmeyi düşünüyorum da...
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Antreman formaları gerçekten harika olmuş.

Yorum

• Tanıtımı izleyemedim,formalara birde isim mi takmışlar ? ççç

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özel ve katalog muhabbeti dönüyor nacizane bir açıklama yapayım.

Bu formaların seçimi tamamen yönetimin tasarrufundadır. bizimkiler nike ın sezonluk kataloğundan forma belirliyor. Bu katalogta 3 yıl önce çıkan üründe bulununabiliyor, yeni sezon çıkan ürünlerde.(tabi bizimkilerin 3 yıldır piyasa da olan ürünü sarı-siyah şeklinde seçip özel muamelesi yapması da ayrı bir komiklik. bari yeni çıkan modellerden seçseydiniz.)

Özel formalara olayına gelince.
                        Burda ya klüp formaları daha yüksek fiyatta satıp aynı karı elde etme düşüncesinde olacak ve özel forma talep edecek(özel diye tabir edilen formalar 6-7 ay öncesinden özel stilistler tarafından klüplerce ortaklaşa hazırlanıyor ve bunların maliyetleride katalogdaki formalara göre daha farklı oluyor) , ya da klüp olarak saha sonuçlarıyla lig ve avrupada ses getirecek bir performansa veya maziye sahip olup nike in size teklifleri olacak. Yani sizi ciddi bir potansiyel olarak görmesi gerekiyor. Mesela nike gs de bunu gördüğü için adidasla olan anlaşma koşulundaki tazminatı bile ödemeyi göze aldı.

Ayrıca burada adidas adidas diyen arkaşlara da söyleyeyim.
                        fb-bjk-gs-chelsea-r.madrid-milan da adidas giydi-giyiyor; kayseri-gaziantep-a.sebatta adidas giyiyor. ,Yani nike tan cayıp adidasla anlaşılmasını isteyenler hangi katagoride değerlendirileceklerini düşünüyorlar.
                        Bunu kabul etmemiz gerekiyor , gs'ye özel forma yapabilir nike ancak şu aşamada bize yapmaz.

Yorum

• Kappa'nın su yeşili formasını almıştım göğüs reklamı yoktu ama arma rezalletti ondan suç kappa'da değildi...
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne Kappası ya dalga mi geciyorsunuz su formalarin neresi guzel. Nike'i ikiye katlarmis.
                            iki değil 10 a bile katlar,,,,

iki forma arasındaki fark ve kaliteye bak

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Resmi sitedeki yazı:

Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı.

Neyin ilhamı Allah aşkına.. Bu forma ManU'nun bilmem kaç sene önce giydiği forma değil mi? Kimin hangi zaferinden ilham alındı? Dalga mı geçiyo bunlar anlamadım.. Güzel forma yapmak veya seçmek bu kadar mı zor?

Yorum

• Çubuklu ve V geçen senenin ürünleri de olsa fena değil.
                                Beyaz 2 sene öncekinden daha kötü.
                                Gold formayı küfür olarak algılıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X