Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özel forma yapılacak deseler dahi inanmamanız lazım .Resmi sitede açıklasalar dahi.. Yahu bana Avrupa'da son 10 yılda ne yapabildiğimizi yazarmısınız bi ?

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz niye tsclub olarak kendi formamızı kendimiz yapmıyoruzki? Tamam tsclub ilk çıktıgında çok iyi değildi formalar ama yavaş yavaş düzeltilebilirdi. Bu adamlara dünyanın parasını kazandırıyoruz bu parayı kendimiz kazanacakken.
      Aynen.................

Yorum

• ofsporun bu sene giyecegi formaları seneye giyecez
        √ OKAN™ 1987

Yorum

• TS Club' u arayip Nezaman Online satisa sunulacakmis diye sorabilecek bir Renkdas varmi? Bana Almanyadan daha fazla yaziyorda
          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Geçen seneki formalardan çok daha güzel bu seneki formalarımız.

Yorum

• Formalarda armalar dikişli değil arkadaşlar arkada Trabzonspor yazısıda yok bu sene bu forum sayfalarında çok konuşulan şeyler eksik ama siyah forma haricinde bence fena değil. Bu arada her şey hakkında fikir beyan edebilen başkanımız İkamet yeri İstanbul olmasına karşın etkinlikte yoktu enteresan geldi.

Yorum

• Edit......
                En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 15:51.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Beyaz formanın mavi rengi bizim rengimiz. Geçtiğimiz sezon lacivertti
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ofspor bu sene giyeceği formaların tanıtımını bi an önce yapsada seneye hangi formaları giyecez görsek de rahatlasak.

Yorum

• ya o değilde canlı yayını izleyenler gördüyse burcuyla onurun nası bi samimiyeti var???? buda işin magazin boyutu
                      Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz Ofspor'un giydiği formaları giyiyoruz normal mi bu ? tam tersi olması gerekmiyor mu ? Ofspor bizden daha büyük kulüb mü ? Bizim bu sene giyeceğimiz Gold rengi formayı geçen sene Ofspor giymiş.Biz takibi M.utd'ın giydiği formayı 1 sene sonra giyecez çünkü onlar gibi dünya markası kulüb değiliz.
                        Tamamen haksızsın demiyorum. Ama bu forma stilini bi tek Ofspor kullanmamıştır, araştırsak belki nice klüpler kullanmıştır, kullanacaktır. Yani sonuçta çok kötü durmuyorsa büyük sorun değil. Bende beğenmedim yalan söyleyemem ama kabul edilebilir diyorum sadece. Geçmiş sayfalara bakarsan ben kendim bi çok dizayn yaptım amatörce, yani farklı fikirlerim vardı, daha önce gold sarı kullanan takımlardan görüp beğendiğim formaları çevirdim Trabzonspor formasına.

Bunun yanında sarı formayı beğenmeyen victory ve şimşek formalarını alabilir...
                        Trabzonspor

Yorum

• yeni formalar tam bir fiyasko. Remen dalg geciyor adamlar bizimle ya. 4 sene önce aldigim formayla bu seneki formanin arasinda hicbir fark yok. Ben niye gidip para vereyim bosu bosuna. Güzel olan tek forma V olan forma.
                          Her sene düzelir diye bekliyorum ama hicbir asama yok. Insallah su nike ile sözlesmemiz bitmistir.

Yorum

• yani kötü yorum yapmak istemiyorum...ofspor manU olayları felan yapacak bişey yok....ama sunu söylemek istiyorum ki gecen sene kullanılan cubuklularla düz bordo formayı ve onurun yeşil kazağını özleyecem gibi geliyor...ince cubuklu daha yakısıyor biza yahu

Yorum

• çubuklu formanın logosu yanlış basılmış biraz daha ortada olması lazmdı

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ofspor bu sene giyeceği formaların tanıtımını bi an önce yapsada seneye hangi formaları giyecez görsek de rahatlasak.
                                haklısın walla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X