Özel forma yapılacak deseler dahi inanmamanız lazım .Resmi sitede açıklasalar dahi.. Yahu bana Avrupa'da son 10 yılda ne yapabildiğimizi yazarmısınız bi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz niye tsclub olarak kendi formamızı kendimiz yapmıyoruzki? Tamam tsclub ilk çıktıgında çok iyi değildi formalar ama yavaş yavaş düzeltilebilirdi. Bu adamlara dünyanın parasını kazandırıyoruz bu parayı kendimiz kazanacakken.
Yorum
-
Formalarda armalar dikişli değil arkadaşlar arkada Trabzonspor yazısıda yok bu sene bu forum sayfalarında çok konuşulan şeyler eksik ama siyah forma haricinde bence fena değil. Bu arada her şey hakkında fikir beyan edebilen başkanımız İkamet yeri İstanbul olmasına karşın etkinlikte yoktu enteresan geldi.
Yorum
-
Edit......En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 15:51.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Ofspor'un giydiği formaları giyiyoruz normal mi bu ? tam tersi olması gerekmiyor mu ? Ofspor bizden daha büyük kulüb mü ? Bizim bu sene giyeceğimiz Gold rengi formayı geçen sene Ofspor giymiş.Biz takibi M.utd'ın giydiği formayı 1 sene sonra giyecez çünkü onlar gibi dünya markası kulüb değiliz.
Bunun yanında sarı formayı beğenmeyen victory ve şimşek formalarını alabilir...Trabzonspor
Yorum
-
yeni formalar tam bir fiyasko. Remen dalg geciyor adamlar bizimle ya. 4 sene önce aldigim formayla bu seneki formanin arasinda hicbir fark yok. Ben niye gidip para vereyim bosu bosuna. Güzel olan tek forma V olan forma.
Her sene düzelir diye bekliyorum ama hicbir asama yok. Insallah su nike ile sözlesmemiz bitmistir.
Yorum
-
İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfspor bu sene giyeceği formaların tanıtımını bi an önce yapsada seneye hangi formaları giyecez görsek de rahatlasak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum