Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oooo o ne be. Şekil yapmış Tosun. İnşallah takımda kalır bu sezon. Bir de aynı fotoğrafta Eren'in arkasındaki kim?
    kaleci zeki ayvaz
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• murat tosunu tanıyamadım
      Entropi İyidir.

Yorum

• 1) elite serisinin son ürünleri bunlar. Sadece t-shirt'i gördügünüz icin yadirgayabilirsiniz, ama elite serisi güzel bir set..
        2) armayi bazi formalarda yine afrikaya yapistirilmis...
        3) gs formasina fikrim degismedi, yilbasi ic camasiri

Yorum

• ya şu arma bir nakış olsa... çok güzel durur ya, önceki sayfalardada söyledim, altın formanın üzerinde yeşil barça formasındaki gibi bordomavi şerit olsa... bence harika olurdu...birde nakış arma tamamdır.

lan çok mu şey istiyorum

özel forma belki altın rengi formadır?
          Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Alternatifler çok, kesin formayı görebilmek için mecbur bekleyecez
            bunu cok begendim

Yorum

• http://uppix.net/e/8/5/e2cddb0533e17...94b1bf730c.png http://tapatalk.com/mu/5c19df47-2168-26ee.jpg bnce böyle olur formalar
              En son abdulbaki61 tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 20:04.

Yorum

• İlk olarak abdulbaki61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                file:///C:/Documents%20and%20Settings/abdulbaki61/Desktop/e2cddb0533e17ff06c194b1bf730c.png file:///C:/Documents%20and%20Settings/abdulbaki61/Desktop/d35801ca5561e1210989c8a520b22.png Formalar böyle olur heralde tahminen

bilgisayarından siteye link atmışsın renktaş
                Entropi İyidir.

Yorum

file:///C:/Documents%20and%20Settings/abdulbaki61/Desktop/e2cddb0533e17ff06c194b1bf730c.png file:///C:/Documents%20and%20Settings/abdulbaki61/Desktop/d35801ca5561e1210989c8a520b22.png Formalar böyle olur heralde tahminen
                  hic bir sey gorunmuyor

Yorum

• Bazı forma tasarımlarına bakıyorumda takımımızın rengi mi değişti diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak barış burak kanbur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bilgisayarından siteye link atmışsın renktaş
                      :d:d:d:dçççççççççççç
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• yeniden bak barış burak kardeş

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Milli takımımızında giydiği elite serisi bu sezonun yeni ürünü. Barcelona gibi kulübe özel tasarım beklerseniz yanılırsınız. Ne marka değerimiz ne ekonomik gücümüz onlarla boy ölçüşecek düzeyde değil.

İnsanların zihnini bulandırmaya gerek yok. İdman ürünlerimizde yıllardır mavi ve lacivertin tonları kullanılıyor. Yeni kolleksiyonda bize en uygun renk ve tasarımlar seçilmiş yine. Aynı ürünün üsteki gibi renkleri de karşımıza çıkacaktır.

Güzel olmuş, hayırlı olsun.
                          afs abi gene cevabı vermişsin bence uzun kolluları daha ilaç durur

abi bide formaların arkasında trabzonspor yazcakmı
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

yeniden bak barış burak kardeş
                            şimdi görebildim

bence; bordo mavi çizfgiler beyaz formanın üzerinde olsun, beyaz formamız değişik bir hal alır yahu

altın sarısı forma fikrimi söylemiştim zaten

hepsinden vazgeçerim de şu arma bir nakış olsa,inşaallah nakıştır ya.
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Yine bana hüsran bana yine hasret var ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• bu elite serisi antrenman icin degil mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X