Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaları değerlendirirken set olarak değerlendiriyorum kendi adıma. Kesimler, kumaş kaliteleri, şortlar, çoraplar, fontlar hepsi uyum içinde olmalı.

Kaleci formalarımız da ligdeti en güzel kaleci formalarıydı.

Fontlarımız güzel değişeceğini sanmıyorum. Tüm dünyada olduğu gibi yeni sezonda futbolcu isimleri üstte reklamlar numaraların altında olacak.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Keşke formalarımız online satış sitemizde Didier'in fotosu gibi tanıtılsa Hayatta sevmem parçalı formayı ama şu fotoda parçalı dahi gözüme güzel gözüktü valla
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Bu sene Kaleci Formalarindan da satsalar bari ya
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Keşke formalarımız online satış sitemizde Didier'in fotosu gibi tanıtılsa Hayatta sevmem parçalı formayı ama şu fotoda parçalı dahi gözüme güzel gözüktü valla
          Çekimleri Nike yapacakmış için rahat olsun abi...
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Nike 2011-2012 kataloğuna aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.Formalarımızın tek özel tarafı yine renkleri olacak herhalde.

Çubuklu denilen forma da kesinlikle katalogda yer alan yukardaki forma olacaktır.Umarım ben yanılırım.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nike 2011-2012 kataloğuna aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.Formalarımızın tek özel tarafı yine renkleri olacak herhalde.

Çubuklu denilen forma da kesinlikle katalogda yer alan yukardaki forma olacaktır.Umarım ben yanılırım.

http://www.sportgoettert.de/kataloge/nike_2011.pdf
              Bana da öyle geliyor. Bakalım diğer formalar nasıl olacak

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
                Şu formayı beğenmeyen mi var anlamadım. Herkes katalog diye sırt dönmüş siz de haklısınız yani Dünya Devi bu kulübe bunlar reva görülmemeli(!)

Lescon'un, Kappa'nın, ve bu gibi firmaların özel formalarını giyeceğime katalogdan giymeye devam ederim. Herkes formaya dizayn olarak bakmasın Nike kalitesinde forma yapan yok.
                Dogru diyorsun, simdi biz bu formalari giyseydik daha mi iyi olurdu?

Zannet miyorum cunku millet dalga gecerdi ozaman. Nike la devam, her turlu

Yorum

• Simdi kim bekliycek ayin 28ine kadar yavv. Keske söylemeselerdi. Zaman cabuk gecerdi, simdi isin yoksa bekle dur...
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Her zaman diyorum futbol icin en iyi tasarimi yapan firma ADIDAS ,gerisi yalan.

Yorum

• Forma lansmanları daha önce İstanbul'da yapılmıyordu bildiğim kadarıyla. Bu sene işi Nevzat Aydın üstlenmiş. Geçenlerde çok profesyonel bir tanıtım olacağını söylüyordu...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi
                        Liverppol yeni sezon:

su formaya güzel diyen varmi acaba?

Yorum

• İlk olarak ulvi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dogru diyorsun, simdi biz bu formalari giyseydik daha mi iyi olurdu?

Zannet miyorum cunku millet dalga gecerdi ozaman. Nike la devam, her turlu
                          lescona git de ki bize özel forma yap sana yapacağı 5 formayıda özel yapmazsa ben bu forumda bu konu hakkında laf etmem
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Lescon mu?

Her türlü Nike ile devam
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Yukarda Mehmet abi ve Ali Fuat abinin yazdıkları bir yerde gerçekler ama biz barcelona manu arsenal standartı istemedik ki...verilen örnekler bu yılın şampiyonlar finali oynamış iki takımı ki zaten kimse kendini onlarla bir tutmuyor bede vereceğim bi kaç örnek...

psv ,paris sg,spartak moskova,werder bremen,zenit,crystal palace,eskişehir,ibb ...

şimdi geçen yıl ligdeki 3 kupanın 2 sini almış bir takım bu yıl tartışmasız ligin en iyi takımı olan bizler...bizim ligimiz hollanda liginden yukarda bir lig rusya liginden de üst seviyede ki yukardaki takımlar bu liglerde kaçıncı olmuşlar son 5 senede ne yapmışlar onlara bakalım...biz kiminle eş tutuluyoruz forma olarak crystal palace...

psv sadece forma olarak değil nike ürünleri olarak oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip ki bence barcelona manudan daha çok özen gösteriliyor formalarına aynı şekilde paris saint germain... şimdi bu adamlara çıkıp diyor mu kimse sen kimsinde barcelona manu kadar özen bekliyorsun...spartak moskova ne yapmış her yıl özel formalar giyiyorlar buraya zenit falan yazmadım yada werder bremen i de yazmadım hadi onlar başarılı olan takımlar...

tek tek forma resimleri koyup sayfayı işgal etmek istemedim zaten arka sayfalarda hepsinin formaları var...bu yıla kadar hep destek oldum hep istikrar dedim ama şimdi çıkıp biz kimizde o formaları istiyoruz denildiği zaman katılmam mümkün değil...

hep ilerleme var dedik gün geçtikçe düzeliyor dedik ama bu yıl formalarımız tamamen bize özel denilip çıkan formalara bak bu katalog da var ama bu renklerde yok o yüzden bize özel demek kendimizi kandırmaktan başka bişey değil...sonrasında gelen formalarımızın birini eskişehir ikinci ligde giydi sonraki sezon biz giydik giresunspor ikinci ligde giydi sonrasında biz giydik...bu kadarına itiraz etmeyelim mi...

elimde 97 yada 98 yılının puma forması var forma üzerinde tek bir baskı yok tamamiyle özel forma...campell ın olduğu sezonki forma...puma formalarını hiç beğenmem ama o zaman ne yaptık ki bize özel formalar yapıldı...

3 sene sonunda burdaki herkesin hakkıdır özel forma istemek...bunda suç yönetimindir yada nike ındır bilmem ama biz özel forma isteyince hayal aleminde yaşamayın demek yanlış...
                              En son metinbay61 tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 20:24.
                              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Forma lansmanı neden İstanbul'da yaplıyor ki ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X