Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sükunetle bekliyoruz formalar çıksın o zaman konuşacağız
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Sabredin az kaldi !

Yorum

• benim çok hoşuma gitti bu forma
        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

benim çok hoşuma gitti bu forma
          Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

galatasaraylı kardeşimiz dikkat çekmek gibi bir nedenden ötürü bunları uydurmamışsa ortada gerçekten çok nahoş bir durum var demektir.
            yazılanlara bakılırsa adamların formalar manchester, barcelona ayarında olacak demektir.
            e hadi bizimki de öyle olsa bu yıl iki takım da kaliteli forma giyecek diyelim ama ya geçen 3 yıl?
            biz baya baya uyutulmuşuz yani..
            TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Yönetim bile kendi taraftarını büyüklüğünü potansiyelinin farkında değil. Böyle sünepe vizyonsuz tipler takımımızı yönetemez.

Yorum

• Zokara'yı Pazartesi günü olacak imza töreninde yeni formalardan biriyle görme ihtimalimiz varmıdır?

Yorum

• bence yapmazlar ozaman tanitimin sürprizi kalmaz

Yorum

• transferler geliyor, yeni (!) formalar çıksa da bir an önce alsak
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Vallah Nike bize degil de, Galatasaray'a özel forma tasarlarsa hemen iliskiler askiya alinmali. GS'ye ilk senesinde bu kadar önem veriliyorsa, bize 3 senedir niye verilmedi?
                      Gerci bu sezonun son haftalarina dogru bize yeni antrenman ürünleri gönderilmisti.. Misal: Senol Hoca'nin Arabistan'da giydigi beyaz esofman.
                      Bence formalar 20-25 gün sonra cikar.
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• altın fontlu bekliyorum formaları seneye. umarım öyle olur

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasaray'in yazisini okudum..

Dedigim artik belgelendi.

Nike Hollanda bu islerin kafasi ve Galatasaray'a onlar sponsor oldu.

Biz Nike Türkiye ilen calisiyoruz.. Nike Türkiye özel forma hazirlamiyor. Katalog ürünlerinin üzerinde oynuyor..

Yalniz yöneticimiz 4 muhtesem forma diyor?? Bakacagiz artik..
                          4 diyorlarsa zaten ondan birşey olmaz..4 mükemmel formayı kime yapmışlarda bize yapcaklar..Her zaman diyorum 2 tane yapsınlar ama bize özel yapsınlar..Gs'ye özel ürünler yaparlar büyük ihtimal boşuna o kadar parayı verip sponsorluğu almadılar..

Yorum

• Galatasaray veya Trabzonspor'un yeni formalarını gören, dokunan var mı? Hayrola?

Elimizdekilerin değerini bilmiyoruz, komşunun tavuğunu kaz zannediyoruz, elimizdeki zenginliklerin farkında değiliz, Trabzonspor taraftarının büyük potansiyelini yeterince değerlendiremiyoruz, teknolojiden pazarlama estetiğinden yararlanmıyoruz, estetik sorunlarımız var, sabırsızız, araştırma yapmak veya okuma ihtiyacı hissetmiyoruz, empati kurmuyoruz, karşıdakini anlamak için çaba sarfetmiyoruz, kendi gerçeklerimizi ıskalıyoruz, geçmişi çok çabuk unutuyoruz, bazı şeylerin o işlerin uzmanları tarafından yapılabileceğini unutuyoruz, yatırım yapmadan sonuç bekliyoruz, çoğu zaman dinlemiyor, dinler gibi yapıp kendi bildiğimizi okuyoruz, kendi taraftarımızın beklentilerini doğru okuyamıyoruz, iyi niyetle yardım etmeye çalışanları da kırıp döküyoruz, bilmediğimizi bilmiyoruz, önyargılarımız korkularımız var, göz göre göre aynı hataları tekrarlayıp duruyoruz, sapla samanı karıştırıyoruz.

Neyse ben susmaya devam edeyim, sözüm kimseye değil, isteyen istediği gibi düşünmekte algılamakta özgür.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalar ne zaman çıkacak. Millete karne hediyesi, sınav hediyesi alacağız
                              Afili bişe olsun bari

Yorum

• - Bu adresten takımların yeni sezon formalarından tutunda , fantazi formalara kadar her şeyi bulabilirsiniz , veridğim link fantazi çizim formalara götürecek sizi , yanlız içiniz gidecek haberiniz olsun
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X