sükunetle bekliyoruz formalar çıksın o zaman konuşacağız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://galatasarayformalari.blogspot...rlands-bv.html
bu habere dikkat
galatasaraylı kardeşimiz dikkat çekmek gibi bir nedenden ötürü bunları uydurmamışsa ortada gerçekten çok nahoş bir durum var demektir.
yazılanlara bakılırsa adamların formalar manchester, barcelona ayarında olacak demektir.
e hadi bizimki de öyle olsa bu yıl iki takım da kaliteli forma giyecek diyelim ama ya geçen 3 yıl?
biz baya baya uyutulmuşuz yani..TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
Vallah Nike bize degil de, Galatasaray'a özel forma tasarlarsa hemen iliskiler askiya alinmali. GS'ye ilk senesinde bu kadar önem veriliyorsa, bize 3 senedir niye verilmedi?
Gerci bu sezonun son haftalarina dogru bize yeni antrenman ürünleri gönderilmisti.. Misal: Senol Hoca'nin Arabistan'da giydigi beyaz esofman.
Bence formalar 20-25 gün sonra cikar.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'in yazisini okudum..
Dedigim artik belgelendi.
Nike Hollanda bu islerin kafasi ve Galatasaray'a onlar sponsor oldu.
Biz Nike Türkiye ilen calisiyoruz.. Nike Türkiye özel forma hazirlamiyor. Katalog ürünlerinin üzerinde oynuyor..
Yalniz yöneticimiz 4 muhtesem forma diyor?? Bakacagiz artik..
Yorum
-
Galatasaray veya Trabzonspor'un yeni formalarını gören, dokunan var mı? Hayrola?
Elimizdekilerin değerini bilmiyoruz, komşunun tavuğunu kaz zannediyoruz, elimizdeki zenginliklerin farkında değiliz, Trabzonspor taraftarının büyük potansiyelini yeterince değerlendiremiyoruz, teknolojiden pazarlama estetiğinden yararlanmıyoruz, estetik sorunlarımız var, sabırsızız, araştırma yapmak veya okuma ihtiyacı hissetmiyoruz, empati kurmuyoruz, karşıdakini anlamak için çaba sarfetmiyoruz, kendi gerçeklerimizi ıskalıyoruz, geçmişi çok çabuk unutuyoruz, bazı şeylerin o işlerin uzmanları tarafından yapılabileceğini unutuyoruz, yatırım yapmadan sonuç bekliyoruz, çoğu zaman dinlemiyor, dinler gibi yapıp kendi bildiğimizi okuyoruz, kendi taraftarımızın beklentilerini doğru okuyamıyoruz, iyi niyetle yardım etmeye çalışanları da kırıp döküyoruz, bilmediğimizi bilmiyoruz, önyargılarımız korkularımız var, göz göre göre aynı hataları tekrarlayıp duruyoruz, sapla samanı karıştırıyoruz.
Neyse ben susmaya devam edeyim, sözüm kimseye değil, isteyen istediği gibi düşünmekte algılamakta özgür.
Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum