dün mecidiyeköye bileklik almaya gittim yoktu alamadım hazır maaşımı almışım dedim bari tshırt falan alayım da kulüp kazansın,
dedim yok mu yazlık tshrt görevli arkadaş yakında çıakcak dedi
ben ne zaman diyince de 2 aya çıkar sanıyorum dedi
hazirana girdik sayılır
ağustos sonunda çıksa aralıkta insanların üstünde görmeye başlarız sanırım
Ula bide sanmasa ne oalcak acabaa.
Kısa kollu tsirth'in üzerine mont atkı giydirecekler bize illa...
- Belli oldu , biz bu ürün işini beceremiyoruz , hayır bu beceriksizlerin yüzünden Trabzonspor taraftarı ürün almıyor diyorlar ya en çokta ona ayar oluyorum...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
bızım formalar demek kı orda uretılmıyo yanı hollandada yoksa bızım odamızıda gorurdu dıye tahmın edıyorum kı burda okumustum bızımkını turkıye nıke yapıyo duye acaba ıkısı arasındakı fark ne farklı nıke mı bunlar onlar orjınal bızımkı cakmamı herseyden once ınce detyaları cok merak edıyorum bakalım ınc edetaylar koyulacak mı formalarımıza....
ben gs nin değil bizim formaları merak ediyorum...gelen tasarımları beğenmeyip geri yollama işi bizde de olmuştu bu sene ali fuat abinin dediğini yanlış hatırlamıyorsam...
bakalım ne gelecek sonuç olarak...çubuklu formamızı az çok tahmin ediyorum ki katalog ürünü olacak gibi duruyor yine...
bizimkiler işi ne zaman tamamen nike a teslim ederler yada anlaşma bu şekilde olur ancak o zaman formalar değişir...
çok değil psv eindhoven kadar özen istiyorum
formada reklam yeri bile özenle yapılmış...tamamen hazır şekilde teslim edilmiş...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
simdi anladim galatasaraya tipki porto barca manu gibi nike logosu büyük olan formalardan üretilcek. ben de tam tersini zannetmistim. gs katalogdan kulancak diye ne de olsa ilk seneleri diye. ama simdi anladimki bizim formalar özel olmayacak ve bu benim hevesimi baya bi azaltti. nike türkiye diyorlar tamam ozaman anlasildi
Yorum