Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dün mecidiyeköye bileklik almaya gittim yoktu alamadım hazır maaşımı almışım dedim bari tshırt falan alayım da kulüp kazansın,
    dedim yok mu yazlık tshrt görevli arkadaş yakında çıakcak dedi
    ben ne zaman diyince de
    2 aya çıkar sanıyorum dedi
    hazirana girdik sayılır
    ağustos sonunda çıksa aralıkta insanların üstünde görmeye başlarız sanırım
    Ula bide sanmasa ne oalcak acabaa.
    Kısa kollu tsirth'in üzerine mont atkı giydirecekler bize illa...
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• ne zaman çıkacak bizim formalar inş. nike 3. senesinde güzel birşeyler çıkartır
      Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne zaman çıkacak bizim formalar inş. nike 3. senesinde güzel birşeyler çıkartır
        4.Sene bu sene
        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• edit.........
          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Siz işi bilmiyorsunuz. Aldığınız ürünü bir sonraki sene giyeceksiniz. zaten yazın mont, kışın tişört çıkarıyor bu lazlar.

Yorum

• - Belli oldu , biz bu ürün işini beceremiyoruz , hayır bu beceriksizlerin yüzünden Trabzonspor taraftarı ürün almıyor diyorlar ya en çokta ona ayar oluyorum...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bugün Hollanda'nin altini üstüne getirdik ve sonunda formalarimizin üretildigi, tasarlandigi Nike fabrikasina vardik. Hilversum sehrine daha...

bu habere dikkat
                Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• bızım formalar demek kı orda uretılmıyo yanı hollandada yoksa bızım odamızıda gorurdu dıye tahmın edıyorum kı burda okumustum bızımkını turkıye nıke yapıyo duye acaba ıkısı arasındakı fark ne farklı nıke mı bunlar onlar orjınal bızımkı cakmamı herseyden once ınce detyaları cok merak edıyorum bakalım ınc edetaylar koyulacak mı formalarımıza....

Yorum

• İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okudum ve şuan Gs'nin formalarını gerçekten merak ediyorum

Yorum

• bizim yeni sezon formaları ne zaman tanıtılcak??????

Yorum

• ben gs nin değil bizim formaları merak ediyorum...gelen tasarımları beğenmeyip geri yollama işi bizde de olmuştu bu sene ali fuat abinin dediğini yanlış hatırlamıyorsam...

bakalım ne gelecek sonuç olarak...çubuklu formamızı az çok tahmin ediyorum ki katalog ürünü olacak gibi duruyor yine...

bizimkiler işi ne zaman tamamen nike a teslim ederler yada anlaşma bu şekilde olur ancak o zaman formalar değişir...

çok değil psv eindhoven kadar özen istiyorum

formada reklam yeri bile özenle yapılmış...tamamen hazır şekilde teslim edilmiş...
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Galatasaray'in yazisini okudum..

Dedigim artik belgelendi.

Nike Hollanda bu islerin kafasi ve Galatasaray'a onlar sponsor oldu.

Biz Nike Türkiye ilen calisiyoruz.. Nike Türkiye özel forma hazirlamiyor. Katalog ürünlerinin üzerinde oynuyor..

Yalniz yöneticimiz 4 muhtesem forma diyor?? Bakacagiz artik..

Yorum

• Allahaşkına bu ts cluptaki BAY Tshirtleri ( bazıları hariç ) tasarlayanlar torna tesfiye mezunu mu ya hiç mi yaratıcı olunmaz
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allahaşkına bu ts cluptaki BAY Tshirtleri ( bazıları hariç ) tasarlayanlar torna tesfiye mezunu mu ya hiç mi yaratıcı olunmaz
                              Tornacılar birşeyi yonta yonta güzel bişe yapıyor ama bunlar ne yaparsa yapsın bişe çıkartamıyorlar nadir çıkıyor arada
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• simdi anladim galatasaraya tipki porto barca manu gibi nike logosu büyük olan formalardan üretilcek. ben de tam tersini zannetmistim. gs katalogdan kulancak diye ne de olsa ilk seneleri diye. ama simdi anladimki bizim formalar özel olmayacak ve bu benim hevesimi baya bi azaltti. nike türkiye diyorlar tamam ozaman anlasildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X