Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• celtik in formaları berbat

ama her zamanki gibi farklı
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Lütfen,ama lütfen dar kesim forma...

Yorum

• Corintias'ın forması Mükammel ötesi
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beklenti yükseltiyorsun abi ... imkansız şöyle formalara sahip olmamız ... bize katalogları daya ki bir ihtimal moralimiz olsun
          Niye imkansiz renkdas? Trabzonsporun bu kuluplerden ne farki var? 3 senedir Nike giyiyoruz, citayi yukseltmenin zamani geldi geciyor..

Yorum

• rüzgar yapmaya gerek yok.3 senedir neyse bu senede o.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              rüzgar yapmaya gerek yok.3 senedir neyse bu senede o.
              Kaynak nedir renkdas? Ruzgar yapan sizsiniz, bilmiyorum farkindamisiniz
              En son GULER tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 15:21.

Yorum

• of ya beklemekten sikildim mayis ayi da gecti

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaynak nedir renkdas? Ruzgar yapan sizsiniz, bilmiyorum farkindamisiniz
                  3 senedir sole oldu bole olacak ha cikti ha cikacak dediniz ama mal ortada neyse sabredin az kaldi !

Yorum

• parçalı çıksın parçalııııııııı

Yorum

• Formalar 15iinden sonra çıkacak. bununda nedeni yapılacak olan lansmana futbolcuların katılacak olması. takım 20sinde toplanıyor. 15-22 arası formalar çıkar muhtemelen.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        rüzgar yapmaya gerek yok.3 senedir neyse bu senede o.
                        okuduğum tek tük aklı selim yorumlara bi tane daha eklendi
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Rüzgar olmasın ama yeni formalar ne zaman çıkacak ?
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• formalar hazır bekliyor.formaların gösterilmesi yönetimin kararına bağlı.forma tanıtımında burak onur tolga gibi önemli oyuncularımızın kesinlike katılacağımızı düşünürsek 3 hazirandaki milli maçtan önce tanıtılmaları mümkün değil. bu tarihi 5 hazirana çekersek futbolcularda 20 haziranda toplanacak.5-20 haziran arasında yönetimin yapacağı en flash transferle birlikte formaların tanıtılacağını düşünüyorum.

Yorum

• Formaları gören yok mu koskoca forumda, azıcık ipucu verseniz ya bize ?
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nike'ın bize ait özel tasarım yapacağına dair vaatleri diye bir şeyi ilk defa duyuyorum. Ayrıca gs ye özel formalarla ilgili açıklama nerde, ne zaman yapılmış?

İşte Aslan'ın yeni formaları!

Galatasaray'ın yeni sponsoru Nike, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı.

Bu sezonki hayal kırıklıklarını bir kenara bırakarak yeni yıla bomba gibi hazırlanmaya çalışan Galatasaray'ın yeni forma tasarımları da internette dolaşmaya başladı.

Yeni sezon için forma çalışmalarına hız veren sponsor firmanın çalışanlarından birinin cep telefonuyla çektiği resimler internette dolaşıyor.

Her yıla yeni bir tasarım ile giren Galatasaray için hazırlanan bu formalardan özellikle siyah olanı taraftarlar tarafından en çok beğenilen oldu.

KAYNAK : Milliyet
                                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X