- Ben nike'a karşı değilim , ama hissetmeye başladım ki Gs bunların öncelikli takımı olucak gibi , hala ürün çeşitliliği yok , dikişler zaten rezalet , şahsen Hummel , Kappa gibi firmaları tercih ederim , en azından sana hakettiğin değeri veriyorlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ben nike'a karşı değilim , ama hissetmeye başladım ki Gs bunların öncelikli takımı olucak gibi , hala ürün çeşitliliği yok , dikişler zaten rezalet , şahsen Hummel , Kappa gibi firmaları tercih ederim , en azından sana hakettiğin değeri veriyorlar...
adamlar barcelonayı getiriyor
daha ne olsun
ama zaten kulüp oalrak bekleniyordu böyle bir durum
sonuçta avrupaya gidene kadar beklenilsin denmişti
seneye avrupa maçlarına çıkacağız
bakalım o zaman nike ne yapacak?
avrupa maçlarına çıkarsak bize anca özel forma üretimi yaparlarşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Barcelonayi getiren THY.
THY Istanbulda 4lü turnava düzenleyecekmis.
Takimlar Barca, ManU, fb, gs
Ben Barca ve ManU olsam cikmam o maclara!
Biri küme düsmedigi digeride Sampiyonlugu yine son haftaya kadar kovaladigi ama 2. oldugu icin mi ödüllendireceksiniz?
Yorum
-
Şampiyonlar ligine gidince hepsi Trabzon'a bedava gelecek endişe etmeyin.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelonayi getiren THY.
THY Istanbulda 4lü turnava düzenleyecekmis.
Takimlar Barca, ManU, fb, gs
Ben Barca ve ManU olsam cikmam o maclara!
Biri küme düsmedigi digeride Sampiyonlugu yine son haftaya kadar kovaladigi ama 2. oldugu icin mi ödüllendireceksiniz?Ama şöyle bir şey var. Thy gelipte sadece Trabzonspor'un şehri olan Trabzon'da mı 4lü turnuva düzenler, yoksa diğer 3 kız kardeşin olduğu İstanbul'da mı ? Tabi ki İstanbul'da. Şimdi dersen o zaman, bizi de çağırsalardı; hiç gerek yok ona da. Fb ve Gs seneye Samsunspor'la oynarken biz zaten Manchester, Barça gibi takımlarla yarışacağız
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
yok imza, mimza
Yorum
-
Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği formalar bilinen modellerin dışında bizim anladığımız anlamda özel bir forma olmayacak.
Trabzonsporumuzun formalarına gelince, geçtiğimiz 3 sezonu bir yana koyun, yeni sezonu başka bir yere.
Yetkililerin kendi deyimi ile "siyahla beyaz kadar büyük bir değişim" bizi bekliyor.
Taraftarı şımartacak, "işte bu" dedirtecek forma ve tasarımlar geliyor. Formasından antreman kitlerine kadar özel tasarlanmış, yepyeni ve Trabzonspor'a özel bir kolleksiyon bekliyor bizi.
Taraftarımızı yeni yapılacak bir transfer kadar heyecanlandıran bu yenilikler, çok değil Mayıs ayında satışta olacak. Yeni sezonla birlikte sadece formalar değil, takımın giydiği antreman ürünleri ve eşofmanlar da aynı anda satışta olacak.
Nike ürünlerinin dışında yazla ilgili TS Club'un hazırladığı yeni ürünlerde bizi bekliyor. Tasarımı, kumaş kalitesi ve çocuktan, gence, erkekten bayana kadar çeşitli kategorilerde hazırlanmış özel kolleksiyonlar hazırlanmış.
Bizdeki bu erken hazırlık sponsor firmaları bile şaşırtmış. Türkiye'de formasını en erken tanıtan ve satışa sunan yine Trabzonspor olacak. En güzel formaların ve ürünlerin bizim olduğunu söylememe gerek yok.
Armalar konusunda yurtdışında bir firma ile anlaşılmış, son olarak fiyatlarla ilgili son pazarlık aşamasındalar. Armalarla ilgili şikayetler göz önüne alınarak en kaliteli armalardan yapılıyor. Renk ve büyüklüğüne de dikkat ederlerse tadından yenmez.
Bunlar mı sadece örnek.
Yorum
-
-
http://www.internetspor.com/foto-gal...r-geliyor.html gs'nin yeni formaları.......Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'ın gelecek sezon giyeceği formalar bilinen modellerin dışında bizim anladığımız anlamda özel bir forma olmayacak.
Boşverin onları gerçek güzelliğe odaklanın derim.
Bu arada asıl son dakika haberleri arkada kalmış!En son a f s tarafından düzenlendi; 13.04.2011, 17:58.
Yorum
-
Ali Fuat abi Mayis erken degil mi ?
Mayis demek Formalar 20 gün sonra satilacak demek.
Bu amblem isi sakata gelmesin??
Bu Sharktar Ceketlerinden bizede üretilecek mi? Fiyatlari biraz tuzlu olurAma cok güzel almayi düsünüyorum.
Bugün is yerinde bir arkadas almis. Üzerinde gördüm, cok hos ve güzel bir ürün
Yorum
-
Mayıs derken ürünlerin Trabzon'a ulaşmasını düşünmüş olabilirler. Biz yine mayıs sonunu beklemeliyiz gibime geliyor. Olası bir şampiyonluğun havası ile oluşacak atmosferi niye değerlendirmeyelim ki?
Formaların tanıtımı ile ilgili sürpriz bir hazırlık olduğunu söylemiştim.
Gelişmeleri merak ve heyecan ile bekliyoruz.
En son a f s tarafından düzenlendi; 13.04.2011, 18:21.
Yorum
-
Bilmeyenler için söyliyeyim 189 tl o gördüğünüz schaktar üstleri aynısının m.utd'si var bende
İnternet üzerinden satış yapan ve dünyaca ünlü futbol takımlarının formalarının satışının yapıldığı bir sitede yer alan habere göre Galatasaray'ın 2011-2012 sezonunda giyeceği 3 ve 4 numaralı formalar olduğu öğrenildi.
İşte Sarı Kırmızılıların 2011-2012 sezonunda giyeceği ve Türkiye'de ilk olarak fotomac.com.tr'de göreceğiniz formalardan 2 tanesi...
KAYNAK : FOTOMACEn son Efendioglu tarafından düzenlendi; 13.04.2011, 21:35.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum