Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi benim formadan cok futbolcularin yüzleri dikkatimi cekti. Nasil yaptin onu?
    Ben yapmadım. Kullandığım yama ve arşivlediğim yüz çalışmalarından.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Fotoğraflardaki taraftarlarımızın formalarındaki Trabzonspor logoları nerede?

7

Yorum

• Yarın Beyaz formayla çıkarız büyük ihtimal ama ben Bordo isterim.. Kalan maçlarımızı Bordo formayla oynamalıyız.

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fotoğraflardaki taraftarlarımızın formalarındaki Trabzonspor logoları nerede?

formalar orjinal olsa olurdu amblem. bakma orjinalde pek dayanmıyor ya
          TRABZONSPOR
          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
          Mesut Keleş (19)

Yorum

• Benim Orjinal çubuklumda ki beyaz top düştü.
            T sol taraftan kalkmaya başladı.
            Çerçeve kalktı oda gidiyor.

Yakında o gitmeden ben toptan kaldıracağım.
            TS Club'dan farklı bi AVM'den filan alsam gam yemeyeceğim de hani çakma filan olur derim ama Ts Club'dan aldım yaa
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk eğer yolun Trabzon'a falan düşerse ordaki TS Clup'a ver formayı onlar yeni arma yapıştırıyorlar.

Yorum

• Bu benim hiç aklıma gelmedi
                Sağol ağabey eğer haftasonu Bursa maçına gidersem kesin uğrarım zaten yine forma almak için gidecektim onuda yaptırayım bari
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim Orjinal çubuklumda ki beyaz top düştü.
                  T sol taraftan kalkmaya başladı.
                  Çerçeve kalktı oda gidiyor.

Yakında o gitmeden ben toptan kaldıracağım.
                  TS Club'dan farklı bi AVM'den filan alsam gam yemeyeceğim de hani çakma filan olur derim ama Ts Club'dan aldım yaa
                  Canberk ben çubuklu formayı aldığımda Türk Telekom yazısı uçuşuyordu.Geri götürdüm değiştirdiler.

Yorum

• Uçuşuyormuydu
                    O bende de başladı ama yeni başladı alalı da 1 seneyi geçti .
                    Yok yaa sağlam forma yapamayacak bunlar...
                    BordoMavi.Net

Yorum

• Bir hevesle giymiştim.Pencere de açıktı,içeri esinti giriyorduDerken ben aynaya bakarken bir baktım yazılar oynuyorHemen geri gönderdim.Ama bana gelen ikinci forma da pek sağlam değildi.Arkadan ilmeği kaçmıştı bir tane.Allah'tan içindeydi de bir şey demedim

Yorum

• Yok yine Türk Telekom önemli değil de şu arma olayını halledelim yaa gidince
                        BordoMavi.Net

Yorum

• Hocammm ayip olii ama!!

Size varda bize yokmi?? Bu ne güzel bir esofmandir öyle??
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• #BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

takimimiz galatasaray macindada bundan giydi. bunlar yeni esofmanlarimiz galiba. satilcak mi bunlardan? haberi olan varmi?

Yorum

• renkdaşlar milli takım için nıkeın yaptıgı eşofman üstünü bulamadm bulup paylaşır mısınız please...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X