Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni değil mi zaten formamız ?
    Demek istediğim o değil, biz bu formaları 2010 yılından beri kullanıyoruz, ama mesela Brezilya ve İspanya'nın 2010 Dünya Kupası'nda giydiği formalar bunlar değildi.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Demek istediğim o değil, biz bu formaları 2010 yılından beri kullanıyoruz, ama mesela Brezilya ve İspanya'nın 2010 Dünya Kupası'nda giydiği formalar bunlar değildi.
      He bilemedim. Her katılınan turnuvadan sonra yenilliyolar belkide. Ama benim hatırladığım bizde bu formaları Euro 2012 elemeleri başladıktan sonra giymeye başladık
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 01.04.2011, 18:40.

Yorum

• bence bizim milli formalar güzel

eskiyi andırıyor,o yandan çubuklu olan kısım çok eskilerden giyilen formaymış
        bana kalırsa mazinin değeri var

ayrıca formanın arkasında hatyazısından esinlenilerek çizilmiş forma numaraları da bizi ısrarla geçmişimizden ayırmaya çalışan moderncilik zırvasının suratının ortasına vurulan bir şamardır

tabi olayı bu kadar politikleştirmek doğru olmayabilir ama geçmişin değerli olduğunu düşünüyorum
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Mesela İspanya Dünya Kupası'nda bunu giydi, Ocak ayından itibaren ise alttaki formayı giyiyor.

Keza Brezilya da aynı şekilde.

2010 Dünya Kupası

Ocak'tan bu yana giydiği forma

En son Murat' tarafından düzenlendi; 01.04.2011, 19:15.

Yorum

• Bence milli takımın forması güzel, özellikle kırmızı üzerine beyaz şeritli ve ay yıldızlı olan. ama beyaz formanın revize edilmesi gerek diye düşünüyorum.

edit: yanlış yazdım, beyaz forma iyi kırmızı revize edilmeli.
            En son Bera B. tarafından düzenlendi; 01.04.2011, 23:13.

Yorum

• 1958 Yılı milli takım formaları.
              Günümüz formasını düşünürsek çok başarılı ve yerinde bir uygulama olmuş. Mevcut milli takım formasını bende çok beğeniyorum.
              En son tigin tarafından düzenlendi; 01.04.2011, 23:17.
              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Üstten giydikleri mükemmel bir ürün, dayanamadım bugün aldım bir tane.
                trabzonda gezmedigim spor magazası kalmadı. yok yok yok. adama diyorum yeni sezon ürünü milli takım poları "onlar ancak seneye gelir dedi "
                adidasın almanya icin yaptıgı polar varda kendi milli takımımızın ürünü yok . şeytana uy git al almanyanın kini işte...

ali fuat abi trabzonsporun nike le bu polar üzerine bir çalısması varmı bildigin. bizede yapsaya öyle bi ürün
                TRABZONSPOR
                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onlar dünya kupasında giyildiği için yeni formaları çıktı. Bu formalar bize elemeler için yapılmıştı zaten. Anca avrupa şampiyonasında değişir. Değişmesinden yana değilim.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Reşit milli takımın ürünleri ilk giymeye başladıklarından beri İstanbul'da satılıyor. Yukarıdaki kırmızı olanı görmüştüm ama son maçta giydikleri satışa çıktı mı yakında bir Nike mağazasına gitmediğim için bilmiyorum. Brezilya'nın forması yeni evet ama eskisini ne zamandan beri giyiyor bakmak lazım.

Amerikan Bayan Milli Futbol takımının formaları BMN farkı ile:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma numaralarının kullanımına örnek.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• hemen bir üst fotoğrafta görülen ve çaprazlama çubuk inen forma çok güzel bir model,bizim renklerle nasıl olur bilmioyrum ama hatırladığım kadaarıyla bu formanın benzerini antalyaspor ve bir ara gaziantep spor giymişti,bana kalırsa formada savaşa giden cengaver havası var...etkileyici bir tasarım

madem nike illa katalogtan seçin diyorsa aslında şöyle bir şeyde yapılabilir.

forma seçimi için taraftarımızın görüşlerini alalım denilip ya kulübün resmi sitesine ya da buraya katalog konur numaralar verilir,sonra o numaralara göre anket yapılır.bunu galatasaray yapmıştı

mesela ali fuat abinin koyduğu resimlerin katalog şeklinde olanı mutlaka vardır izim kulüpte,onu koyarlar web sitesine.oradan seçilir

böylece kimse sıkıntı yaratmamış olur,hem taraftarlar bir nebze tatmin olmuş olur.

birde şöyle bir durum var
                          bu sene ki bordo,çubuklu ve gri formalar çok güzeldi...
                          ama hala bazı maçlarda parçalı ya da beyaz forma ile çıkılıyor
                          bence zorunlu olmadıkça beyaz ya da parçalı forma kullanılmamalı
                          hem uğursuz hem kötü...

bu amerikanın yandan çaprazlama çubuklu formasıda bize uygun hale getirilebilirse çok ilginç ve güzel olur
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Beyaz formamızda bordo renginin kullanılması (gerek çizgi gerek şort olarak)bana eğreti geliyor. Hatta Elazığspor'u anımsatıyor... Kullanılmamalı.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Mühim olan tanıtım... İyi bir PR (halkla ilişkiler uygulaması) ile her şey sevdirilir.

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 02.04.2011, 12:03.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyaz forma çalışmam acemi idare edin

güzel olmuş emeğine sağlık ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X