İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek istediğim o değil, biz bu formaları 2010 yılından beri kullanıyoruz, ama mesela Brezilya ve İspanya'nın 2010 Dünya Kupası'nda giydiği formalar bunlar değildi.En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 01.04.2011, 18:40.
Yorum
-
bence bizim milli formalar güzel
eskiyi andırıyor,o yandan çubuklu olan kısım çok eskilerden giyilen formaymış
bana kalırsa mazinin değeri var
ayrıca formanın arkasında hatyazısından esinlenilerek çizilmiş forma numaraları da bizi ısrarla geçmişimizden ayırmaya çalışan moderncilik zırvasının suratının ortasına vurulan bir şamardır
tabi olayı bu kadar politikleştirmek doğru olmayabilir ama geçmişin değerli olduğunu düşünüyorumşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
-
1958 Yılı milli takım formaları.
Günümüz formasını düşünürsek çok başarılı ve yerinde bir uygulama olmuş. Mevcut milli takım formasını bende çok beğeniyorum.En son tigin tarafından düzenlendi; 01.04.2011, 23:17."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Üstten giydikleri mükemmel bir ürün, dayanamadım bugün aldım bir tane.
adidasın almanya icin yaptıgı polar varda kendi milli takımımızın ürünü yok . şeytana uy git al almanyanın kini işte...
ali fuat abi trabzonsporun nike le bu polar üzerine bir çalısması varmı bildigin. bizede yapsaya öyle bi ürünTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek istediğim o değil, biz bu formaları 2010 yılından beri kullanıyoruz, ama mesela Brezilya ve İspanya'nın 2010 Dünya Kupası'nda giydiği formalar bunlar değildi.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Reşit milli takımın ürünleri ilk giymeye başladıklarından beri İstanbul'da satılıyor. Yukarıdaki kırmızı olanı görmüştüm ama son maçta giydikleri satışa çıktı mı yakında bir Nike mağazasına gitmediğim için bilmiyorum. Brezilya'nın forması yeni evet ama eskisini ne zamandan beri giyiyor bakmak lazım.
Amerikan Bayan Milli Futbol takımının formaları BMN farkı ile:
Yorum
-
-
-
hemen bir üst fotoğrafta görülen ve çaprazlama çubuk inen forma çok güzel bir model,bizim renklerle nasıl olur bilmioyrum ama hatırladığım kadaarıyla bu formanın benzerini antalyaspor ve bir ara gaziantep spor giymişti,bana kalırsa formada savaşa giden cengaver havası var...etkileyici bir tasarım
madem nike illa katalogtan seçin diyorsa aslında şöyle bir şeyde yapılabilir.
forma seçimi için taraftarımızın görüşlerini alalım denilip ya kulübün resmi sitesine ya da buraya katalog konur numaralar verilir,sonra o numaralara göre anket yapılır.bunu galatasaray yapmıştı
mesela ali fuat abinin koyduğu resimlerin katalog şeklinde olanı mutlaka vardır izim kulüpte,onu koyarlar web sitesine.oradan seçilir
böylece kimse sıkıntı yaratmamış olur,hem taraftarlar bir nebze tatmin olmuş olur.
birde şöyle bir durum var
bu sene ki bordo,çubuklu ve gri formalar çok güzeldi...
ama hala bazı maçlarda parçalı ya da beyaz forma ile çıkılıyor
bence zorunlu olmadıkça beyaz ya da parçalı forma kullanılmamalı
hem uğursuz hem kötü...
bu amerikanın yandan çaprazlama çubuklu formasıda bize uygun hale getirilebilirse çok ilginç ve güzel olurşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma çalışmam acemi idare edin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum