bende 1-2-5-6-8 lere bayildim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
Dünya Kupasinda Puma Formasiyla oynayan takimlara bi dikkat edin..Adamlar terledigi zaman formalar vücutlarina acayip yapisiyor...
ondan haric sortlarida cok dar..
Sortlarin darligina gelince, bence sortlar dar degildi Angolali oyuncular genisti[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Diger takimlarda dikkat etmedim onlara da bakmaka lazim ama bence Angolalilardan kaynaklaniyor darlik.
Yorum
-
[img]uploads/zanoylu/2006-06-12_015336_puma_forma.JPG[/img]
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Valla Paint te bu kadar yapabildim....Karadeniz dalgali</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
Artik TSClub markali formalar tarih olduguna göre rahat rahat konusabilirim.
Tarihimizin Puma'dan sonraki en kötü formalariydi. Onlardan kurtulduk iyi oldu.
Ama bu Puma artik eskisi gibi degil. Bu sene özellikle Milli Takimlarda kullandiklari formalar çok güzel, hatta Nike ile beraber Dünya Kupasinin yildizi da Puma olmus. Belli ki bir asama yapmak istiyorlar. Bu asama için ise Türkiye'de Trabzonspor'un seçilmis olmasi güzel. Hayirli, ugurlu olsun. Simdi sira UEFA maçindan önce bu formalari taraftarla bulusturmaya geldi. Sabirsizlikla bekliyoruz.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Naim
1-2-3-4-5-6-7-8-9 ve zanoylunun formalari çok güzel olmus
üretsinler abicim 10 tanesinide 10 tanesininde farkli farkli alicilari olacak hattaben tamamina alici olurm 1 ile 2 birbirine çok benzemekle beraber hepsi çok güzel formalar
bir de dünya kupasinda gölgeli formalarindan bir taneini istiyorum tek renk kaplan desenli olarak
Sabirsizlikla bekliyoruz formalari
Yorum
-
Dünya kupasi maçlarinda Puma formasi giyen takimlara dikkat ettinizmi?Yahu adamlarin bir ter atisi varki; sanki havuza girip çikmislar...Aksam mesela Portekiz-Angola maçinda Angola formalari sirilsiklam olmus ama Portekiz formalarina bakiyorsunuz ter sanki daha bir kibar vücuttan atiliyor.Pumadaki ter görüntüsü paril paril parliyor...
Acaba kumastami bir numara var?Yoksa garibim Angola'ya naylon formami giydirdiler?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
bckli arkadaslara soruyorum nasildi formalaraniz diye daha bir tane güzel diyen çikmadi. Neredeyse hepsi zil takip oynayacak kurtulduk diye. Ilginç...
Benim bildigim Puma bize özel forma yapmayacak. Avrupa'da ki tasarimlarindan bize yapacaklar. Ben dua ediyorum renkler konusunda bir sorun yasamasak [img]smileys/smiley9.gif[/img]
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
günlerden beri bir kisim puma yi överken birkisim istemiyor.bir kisimda (hala anlamis degilim) çuval giymeye aklini takmis.olayi bayaa bi dramlastirdilar.
1.si forma takimin vitrinidri bir çok kisinin renkleri ve formalari güzel oldugu için takim tuttugu bir gerçek.
2.si forma kötü olsun takim iyi oynasin diyenler,formalar iyi olsun diyenlerin takimin kotu oynamasini istedigi yok TABIKI TAKIM IYI OlACAK.
3.sü formanin iyi olmasi satislari artirir.buda kazanci artirir.sen cuvali giyersin ama herkes degil.polemik yapmayin.ts sadece trabzonlularin takimi degilki tum turkiyede taraftari var.ilerde belkide dunyada olacak(yabancilar icin soyluyorum)
4.sü puma bize yaptigi formalari aynisini yapsin ben almam.zaten elimde ts club ve kappaninkiler var.
5.si iyi olmak varken neden kötü forma olsun.sampiyonluk yillarinda maddi durum onu gerektirmis.kramponlarda kotuydu o zamanlar hala ayni kramponlarmi giyiliyo zaman degisti.
6.sipuma nin fazala takima forma yapmasi onemli degil(zaten hepside ayni dizaynda toplam 5-6 dizayn farki var zaten) yaptigi formalar onemli. italya disinda kac tane iyi takim var forma yaptigi.
7.si baska takimlara ne yaptigi degil bize ne yapacagi onemli. (bjk lilerin formaari igrencti ne onlar ole cuval bile daha estetik dururdu.)
8.si forma onemli forma bir takimin simgesi.vitrini,yeri geldimi bayragi. takima yakismali guzel olmali.
istayen cuval bulsun giysin bordomavi
ama benim takmima en iyi kumastan en iyi dizayn forma yakisir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum