Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atesh bu tasarımları Multimedya başlığındaki konuna koyarsan daha iyi olur
    Bunlara bir kere daha bakmak için sayfa sayfa aratma bizi
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• YouTube'den izliyebilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=j7IuPZhCjlI

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teşekkür ederim TuAF.

Bu da biraz komik oldu ama denemekte fayda var

Ücüncü rengimiz turkuaz olsun. Bunun sadesi beyaz shortun üstünde mükemmel dururdu.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Atesh ; İlk önce ismini öğrenebilir miyim ;

Sonra şunu diyeceğim bu tasarımda ki şekilleri dalga olarak mı hayal ederek yaptın , bende anımsattığı şey dalga oldu renk kombinasyonlarının yerleri değişebilir belki ama şekil olarak çok beğendim.

Hani farklılık farklılık dediğimiz olay aslında budur bence.

Çalışmalarını çok beğeniyoruz bu arada Atesh çok yaratıcısın gerçekten. hepsi olacak diyede bir kaide yok ama aralarından çok beğendiğimiz tasarımlar çıkıyor.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Atesh sen olmasan burada yaratıcılık anlamında hicbirsey paylaşılmayacak ... Basarılar... Herseyden önce hazıra konmadan el emegi göz Nur'un ...
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ali Fuat abi;

Sen Tsclub'la iletişim halinde bir taraftarsın.Ve burayı çok iyi özümseyip taraftarın beklentilerini yetkililere sunmaya çalışıyorsun..

Şu aşağıda resmini koyacağım forma tasarımlarının T-Shirtleri çok güzel olur..Hemde kültürel değerlerimize yakın tasarımlar.

Mesela buradaki Bordo-Beyaz şalın T-shirt'e eklenmiş birşekilde sunulması ile bayanlara yönelik güzel bir ürüne sahip olabiliriz.
              En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 21:06.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• @Atesh
                Yöresel değerlerimizi formalara aktarışın gerçekten takdire layık. Keşke, seneye bu tasarımlardan en az birini görsek Ts Club'larda.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Ts Club'ın ürün çeşitliliği sıfır.
                  Ürün kalitesi kötü.

Bence Ts Club yetkilileri bu sayfalardan ilham alsınlar,örnek alsınlar...
                  Yahu neler diyorum ben..Gönderdiğim e-postaya bile cevap yazmayanlardan neler bekliyorum ben.
                  Ne desek boş aslında.
                  Kaç defa e-posta attım,attık...
                  Sonuç yine sıfır.
                  Bol sıfırı olan bir Ts Club'a sahibiz.
                  Ne mutlu bize,ne mutlu!
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

Ateş bu formaya çubuklu çalışır mısın. Yakasına bayıldım bu formanın...

Ellerine sağlık. Hakikaten keyifle takip ediyorum.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• Mail at bunları yönetime.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atesh ; İlk önce ismini öğrenebilir miyim ;

Sonra şunu diyeceğim bu tasarımda ki şekilleri dalga olarak mı hayal ederek yaptın , bende anımsattığı şey dalga oldu renk kombinasyonlarının yerleri değişebilir belki ama şekil olarak çok beğendim.

Çalışmalarını çok beğeniyoruz bu arada Atesh çok yaratıcısın gerçekten. hepsi olacak diyede bir kaide yok ama aralarından çok beğendiğimiz tasarımlar çıkıyor.
                        Hayırdır ismimi ne yapcaksın ki ? Ateş der herkes bana ismim daha yakın kişiler için geçerlidir.

Dalgalı tasarımı ilk başta alt kısımda başladım, belli de oluyor zaten dalga kısımları, ama sonra fırtınayı düşündüm ve daha çok karışık birşey yapmak istedim. Sonra renk tonları ile oynamak geldi aklıma ama bunu nasıl yapacağımı düşünmem gerekti. Üç boyutlu tasarımlara bakarken askeri bir araça denk geldim ve renkleri kamuflaj tipinden uygulama kararını aldım. Bu nedenle dalgalı kamuflaj oldu.

Yorumun için teşekkür ederim yaratıcılık diye birşey yoktur, esinlenmek diye bişey vardır. Ben yörelerimizden bölgemizden adetlerimizden esinlenerek tasarladım. Anadolu takımı olmak böyle bişey, kültürün var zaten. İstanbul'da daha zor.

İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atesh sen olmasan burada yaratıcılık anlamında hicbirsey paylaşılmayacak ... Basarılar... Herseyden önce hazıra konmadan el emegi göz Nur'un ...
                        Teşekkür ederim gerçekten de emek verdim, ve bu yüzden iyi veya kötü bir eleştiri alsam emeğimin (ki benim ekmeğim de oluyor aynı zamanda) avukatı oluyorum ve koruyorum fikirlerimi.

İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali Fuat abi;

Sen Tsclub'la iletişim halinde bir taraftarsın.Ve burayı çok iyi özümseyip taraftarın beklentilerini yetkililere sunmaya çalışıyorsun..

Şu aşağıda resmini koyacağım forma tasarımlarının T-Shirtleri çok güzel olur..Hemde kültürel değerlerimize yakın tasarımlar.

Mesela buradaki Bordo-Beyaz şalın T-shirt'e eklenmiş birşekilde sunulması ile bayanlara yönelik güzel bir ürüne sahip olabiliriz.
                        Ben kaç kez e-posta attım bunlara ya. Tişört olsun forma olsun, tık etmediler.

Cevap bile vermediler, insan bir beğenmedik der en azından.

İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @Atesh
                        Yöresel değerlerimizi formalara aktarışın gerçekten takdire layık. Keşke, seneye bu tasarımlardan en az birini görsek Ts Club'larda.
                        Teşekkür ederim kardeşim. Madem ki bordo-mavimiz balıkcılık geleneğimizden geliyor, forma tasarımlarına da bence geleneklerimiz katmalıyız.

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ateş bu formaya çubuklu çalışır mısın. Yakasına bayıldım bu formanın...

Ellerine sağlık. Hakikaten keyifle takip ediyorum.
                        Evet bu forma cidden çok beğenildi bende şahsen çok hoşuma gitti. Daha fazla çubuklusu bence işi bozar gibi, çünkü bu forma retro duruyor. Ama denerim.

İlk olarak A.Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mail at bunları yönetime.
                        Attım attım, kaç kez hemde, bıktım artık.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Valla sen bilirsin kardeş, ben tasarımcıyım gerek Trabzonspor formaları gerek Şanlıurfaspor formaları tasarlarım, sana soracak değilim.

Burda yayınlamak doğru olmazsa link verseydin reklam olurdu.
                          Öncelikle üslubuna dikkat et, ben senle nasil konusuyorsam sende benimle öyle konus Sana Urfa formasi tasarladigin icinde birsey demedik, galatasaray ve fenerbahce tasarimlari yaptigin icin seni kindim ve halada kiniyorum. O eziklerin formalarinin reklamini kendin baska sitelerde yeterince yapiyorsun zaten. Bu sayfayida kirletmeye gerek yok
                          .

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Sizde yapıyordunuz , aslında sizinde çalışmalarınızı görmek istiyorum , varmı şuan acaba ...
                            Yapiyordum fakat artik eskisi kadar önem vermiyorum. Yaptigim tasarimlar eski sayfalarda mevcut, fakat hepsi gecen sezon cizgilerinden.

Zaten mesele sadece forma tasarimi yapmak degil, degerli fikirler üretip bunlari kulübe ulastirarak gerceklesmesini saglamak önemli.

Bazi kulüpler taraftara tasarim yaptirip bunlari oylamaya veriyor ve formayi taraftara sectiriyor. Sanirim Nike böyle birsey yapmadi simdiye kadar, bu yüzden taraftarimizin Ali Fuat abinin yaptigi gibi fikir üretmesi ve bunlari kulübe ulastirmasi lazim. Eminim tasarim yapmaktan daha olumlu olur.
                            .

Yorum

• söyle ts club sitesine bi tane program koysunlar
                              kendi t-shirt yarat diye
                              renk seciyorsun, arma, ts sembolleri seciyorsun
                              yani kendi tasarimi yapiyorsun ve siparis veriyon
                              ts club üretiyor ve yolluyor

böyle bisey olabilir aslinda

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Atesh ; İlk önce ismini öğrenebilir miyim ;

Ben de en çok bu tasarımı beğendim hakikaten çok özgün olmuş.
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X