Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu formalar nerde goren varmi hangi sayfada

''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Adminlerden ricam konu basliginda ki lotto yazisini silerler mi?...

Çünkü daha hiçbir sey belli degil...Bence yanlis yönlendirme oluyor...

o yaziyi ben yazdim.. Istanbul Cevahir'de TS Clup yetkilileriyle görüstüm. Lotto ile yapilan anlasma kesin. Hatta geçmis sayfalarda yeni formalarin hangi tarihte TS Cluplarda olacagini da yazmistim. (Yanlis hatirlamiyorsam 1 Temmuz olmasi lazim)
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
        İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Adminlerden ricam konu basliginda ki lotto yazisini silerler mi?...

Çünkü daha hiçbir sey belli degil...Bence yanlis yönlendirme oluyor...

o yaziyi ben yazdim.. Istanbul Cevahir'de TS Clup yetkilileriyle görüstüm. Lotto ile yapilan anlasma kesin. Hatta geçmis sayfalarda yeni formalarin hangi tarihte TS Cluplarda olacagini da yazmistim. (Yanlis hatirlamiyorsam 1 Temmuz olmasi lazim)

@Berat Tekke

1 agustos diye yazdin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• 1 agustosa kdar oooooooooooo!!!!

Yorum

• ne agustosu ya haziran denilmedimi.... agustos ne[img]smileys/smiley5.gif[/img]
            [ille d' 7]

Yorum

• yanliz gbahçelievlerdeki adam bana anlasma iptal oldu puma ile görüsüyolar. bende cuma günü duydum demisti. ben simdi bise anlamadim bu isten amma karisik bi durum sanirim anlasma tam olark kesinlesmedi. yani kesin bisi olsa resmi site açiklardi
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• önemle duyurulur: dün itibariyle 06.06.2006 günü cevahir alisveris merkezindeki ts-cluptteydim..ordaki görevli arkadas bana lotto firmasindan vaz geçtiklerini ve bir aksilik olmassa puma ile anlastiklarini söyledi...
                AkkSeLI_61

Yorum

• lotto mu puma mi?[img]smileys/smiley24.gif[/img]
                  Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net

Yorum

• puma lottodan daha kaliteli olur. sahsen ben suudi arabisten formalarini cok beyenmistim milli macta
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ya benim bu konuda aklima takilanlar var.

mesela bu forma ile bizden çok futbolcular hasir nesir olacak. ve bildigim kadari ile bu formalarin performansa etkisi oluyor.

yani bu formalar hakkinda acaba takimdan yada takimin kaptanindan bilgi görüs aliniyor mu ? ya da sadece para için mi yapiliyor bu anlasmalr ?

mesela ben top oynarken kappa giymeyi daha çok isterim.digerleri çarsaf gibi büyük.rahat olmuyor tabi bu benim düsüncem çok merak ettim böyle bir fikir alisverisi olmusmudur?
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• avrupada bu soruya bu cevabi verirler

futbolcuprofessiyoneldir carsaf versen carsafla oynar

türkcesi parayi veren öterEdited by: selcuk
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Puma deyince benim aklima o kötü sezonlar geliyo.Insallah bu anlasma gerçeklesmez.

Yorum

• Formanin performansi etkiledigini düsünmüs olsalardi 'kappa'ile anlasirlardi bence...[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak kafkaf28 tarafından gönderildi
                              Puma deyince benim aklima o kötü sezonlar geliyo.Insallah bu anlasma gerçeklesmez.

Aynen... Ben o igrenç kirmizi-lacivert formalardan sonra belgesellerde bile pumaya tahammül edemiyordum, bakalim ne yapacagiz simdi... Ben Puma'dan hiç degilse renkleri tuttrumasini istiyorum önce, eger anlasilmissa. Model kesim falan... Pek ümitli degilim.

Yorum

• arkadaslar ne puma ne lotto ne de nike bunlari unutun çünkü bunlarin hepsinin ismi piyasada dolasiyor. süpriz olacaktir büyük ihtimalle bunu da biraz sonra açiklayacagimmm....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X