Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi
    ne cikaridir anlamadim gitti. 300bin dolarmi kurtaracak trabzonsporu?

300 bin sadece marka hakki verildigi para önemli olan hasilattan bize verilecek olan pay ve reallere man u lara bi sorun o bütceleri hazirlarken kac bölümden sadece yilda 20 30 bin dolar kazaniyorlar önemli olan hepsi bir araya geldimi ortaya cikan sayidi her kurusabakmasi gereken bi kulübüz ondan sahte formaya para verenleri dahada cok kiniyorum ve satanlari ihbar etmeyenlere ... lottonun en büyük verdigi oran yazilanlara göre %20 büyük avrupa kulübleri %50den basliyor bu rakam her sene yukari tirmanir ve busene baska bi markadan %3-4 bile sadece daha fazla alirsagik bu gelen sezon yada 2 sezonluk anlasmalar yapilmasina göre bu sektörde gelen sezondan sonraki sezon bu yüzde %30 u gecebilir tabiiki en yüksek verenler %50-60 buralara gelmek icin markaya degil verilene bakilmali belki 10-20 yil sonra buralara gelirik ozamanlar an para olan 300 bin de 3-4 milyonlara cikar bügün yönetim titiz davranmaliki gelecek icin bu sayilar yükselmeli eskisi gibi bi arkadas o firmanin menejeri telefon ac üretsinler dedinmi yni yine torpile is geldimi yine ts kayibeder unutmayalim bu takim kurldugunda 2.ligin alt kategorilerindeyken aston villa formalarina para vererek alib oynuyordu bugün hepsi kapimizde o formayi üretebilmek icin son kurusuna kadar ceplerinde o paralar cekilmeli diye ben düsünüyorum

tamam da lottonun yapacagi formayla kappanin yapacagi arasinda bariz kalite ve tasarim farki olacak. bu nedenle de lotto fazla satilmayacak. yani %20 lottonun verecegi pay %10 kappanin verecegi paydan fazla olmayacaktir
    Hadi eyvallah..

Yorum

• Lotto oldugu kesinmi? Daha resmi bir açiklama yapilmadi çünkü.
      Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• biri bizi bilgilendrseee yavvvv
        www.gazi-ts.com\\\\\\akçaabaTRABZONLU olmaktan gurur duyuyorum!

Yorum

• İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi
          İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

300 bin sadece marka hakki verildigi para önemli olan hasilattan bize verilecek olan pay ve reallere man u lara bi sorun o bütceleri hazirlarken kac bölümden sadece yilda 20 30 bin dolar kazaniyorlar önemli olan hepsi bir araya geldimi ortaya cikan sayidi her kurusabakmasi gereken bi kulübüz ondan sahte formaya para verenleri dahada cok kiniyorum ve satanlari ihbar etmeyenlere ... lottonun en büyük verdigi oran yazilanlara göre %20 büyük avrupa kulübleri %50den basliyor bu rakam her sene yukari tirmanir ve busene baska bi markadan %3-4 bile sadece daha fazla alirsagik bu gelen sezon yada 2 sezonluk anlasmalar yapilmasina göre bu sektörde gelen sezondan sonraki sezon bu yüzde %30 u gecebilir tabiiki en yüksek verenler %50-60 buralara gelmek icin markaya degil verilene bakilmali belki 10-20 yil sonra buralara gelirik ozamanlar an para olan 300 bin de 3-4 milyonlara cikar bügün yönetim titiz davranmaliki gelecek icin bu sayilar yükselmeli eskisi gibi bi arkadas o firmanin menejeri telefon ac üretsinler dedinmi yni yine torpile is geldimi yine ts kayibeder unutmayalim bu takim kurldugunda 2.ligin alt kategorilerindeyken aston villa formalarina para vererek alib oynuyordu bugün hepsi kapimizde o formayi üretebilmek icin son kurusuna kadar ceplerinde o paralar cekilmeli diye ben düsünüyorum

tamam da lottonun yapacagi formayla kappanin yapacagi arasinda bariz kalite ve tasarim farki olacak. bu nedenle de lotto fazla satilmayacak. yani %20 lottonun verecegi pay %10 kappanin verecegi paydan fazla olmayacaktir

önemli olan bugünki kazanilan degil 3-5-10 yil sonraki okusaydin iyi yazdigimi anlardin ve benim gibi fanatikler kaliteye bakmiyor ´ts logosu olsun orjinal olsun ben alirim eminim sen su an öyle görmesende öyle yapiyorsundur ve forma satisinin su anki getirdigi para sade ts e büyük destek malesef olmuyor ama % ler ciktikca ve satislar saate cikiyor degisecektir olay bu sezon % 20 verildimi sana yeni sezon baska bi marka isterse üretmeyi en azindan %25 vermeli böylece yavas yavas tavana tasinmali %deler buda %50 ts gibi bi kulüb icin oraya geldinmi secebilirsin uzun vaadeli düsünülmeli ne güzel borcda yokken hatta ben olsamana parayi bilerekden asaga alirim karsiliginda hasilatan dogan payi yükseltirim tabiiki simdilik kayib olur ama ilerde büyük kazanclar saglar
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kappa gerçekten iidi de simdi marka kappa olmassa almayizmi demeye geliosimdi bu markane olursa olsun içinde bordo mavi renkleri barindirdigive trabzonspor amblemini bulundurdugu sürecebu formayi alacaz bunun kaçar yolu yok

40 milyon 50 milyon hiç faketmez

gerekirse 100 milyon veririz bu renklere

trabzon sevgisi markaylabitmez

askimiz renklere markaya degil...

[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
              İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

önemli olan bugünki kazanilan degil 3-5-10 yil sonraki okusaydin iyi yazdigimi anlardin ve benim gibi fanatikler kaliteye bakmiyor ´ts logosu olsun orjinal olsun ben alirim eminim sen su an öyle görmesende öyle yapiyorsundur ve forma satisinin su anki getirdigi para sade ts e büyük destek malesef olmuyor ama % ler ciktikca ve satislar saate cikiyor degisecektir olay bu sezon % 20 verildimi sana yeni sezon baska bi marka isterse üretmeyi en azindan %25 vermeli böylece yavas yavas tavana tasinmali %deler buda %50 ts gibi bi kulüb icin oraya geldinmi secebilirsin uzun vaadeli düsünülmeli ne güzel borcda yokken hatta ben olsamana parayi bilerekden asaga alirim karsiliginda hasilatan dogan payi yükseltirim tabiiki simdilik kayib olur ama ilerde büyük kazanclar saglar

söylediklerinde tamaamen haklisin ama arada ufak bisi var herkes sen ben gibi deil. forma hosuna gitmezse almio. imkani olanlarin almasini saglamak içinde formalarin güzel ve kaliteli olmasi sart diye düsünüyorum.
              Hadi eyvallah..

Yorum

• o yönetime kaldi adamlar saaten formalari üretmeden tasarimlarini getirip gösteriyor en azinda bizim gibi büyük kulüblerde öyle oluyor yani forma güzel olmadimi bu yönetimin sucudur
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ya ne oldu gerçektende bu forma isi

Yorum

• "... isi 48 saat içinde çözülecek" bu cümle bi yerden tanidik geldi

mi? .Eminimki forma sponsporu içinde ayni cümle geçerlidir.

Zaten bizim bu48 saatle özel bi sevgi bagimiz var.Hersey 48 saate

bagli.
                    MİMOZA

Yorum

• bence de nike yakisir bizim takima.

havasi yeter

Yorum

• bsb ankarada nike giyiyor ama marka olmasina ragmen güme gidiyorlardi nedense. Ayrica kisisel fikrim ben bugüne kadar bize kappa dan daha iyi forma tasarlayan ve hazirlayan bir marka görmedim.
                        .

Yorum

• en iyisi kappa bence güzeldi ben her sene aliyorum son 4 yildir valla kappanin bi mavi bide truncusunu aldim güzel forma yapiolar
                          TS clubneysede kendimizinlottonedir yaa
                          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi
                            bsb ankarada nike giyiyor ama marka olmasina ragmen güme gidiyorlardi nedense. Ayrica kisisel fikrim ben bugüne kadar bize kappa dan daha iyi forma tasarlayan ve hazirlayan bir marka görmedim.
                            birader hala sunu ayirt edemedik....Nike adamina göre forma yapiyor....

Bs Belediyeye resmen antrenman formasi yapmis...Bir bak barca formasina farki göreceksin...

NIKE OLMALI HAVASI YETER....Edited by: mcgyver_61
                            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Adminlerden ricam konu basliginda ki lotto yazisini silerler mi?...

Çünkü daha hiçbir sey belli degil...Bence yanlis yönlendirme oluyor...

Yorum

• [img]uploads/mcgyver61/2006-06-06_204605_2143230_0.jpg[/img]

Ok?????????[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X