Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla ben simdiden söylim

Bu sene forma almayacakdim. Ama gri yeni birsey diye. Katki olsun diye aldim. Zaten TS Club lardan malesef üstümze giyebilecegimiz kiyafetler alamiyoruz. Kriz vurmasin, hepsi ates pahasi .

Bu sene kesin kararliyim. Özel olamzsa almayacagim.

Su TS Club yöneticileride bi zahmet istifa etsin !

Marifet ayni parcayi her sene farkli renklerde cikarmakmi, yada rus pazari kiyafeti üretip Lacoste , Tommy Hilfiger gibi markalarlan es fiyata satmak mi ?

Yorum

• ayrıca formada yada ürünlerde yöresel motifler yok büyük bir eksiklik.

Yorum

• tüm üst düzey formalar 3 aşağı 5 yukarı aynı para,75-90 tl arası
        pahalı arkadaş pahalı,be ne yaa
        50 tl olsa kesinlikle şimdi ki satışı 2 ye katlar,niye böyle düşünmezler acaba...
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Afs Abi'm seneye bence kesinlikle klüp formaları fransa forması tadında olacak , ne çok bol nede çok dar kesimi gayet iyi yakalar rahat akmayan,kokmayan logoları sağlam yaparlarsa takım olarak alırım formadan.
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Fransa'nın formalarına iğrenç diyebilirim, o derece beğenmedim yani.

Yorum

• 70-80 lira forma

Formada o paraya inanki acimiyorum, ama TS Club ürünleri insani cileden cikariyor..

Fiyat politikasi cok yanlis ..

Yorum

• Ben ümitliyim seneye icin..
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Galatasaray´in Yazi Fontlarina dikakt cekerim

kimin Yazi Fontlarina benziyor acaba ?
                  *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                  ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fransa'nın formalarına iğrenç diyebilirim, o derece beğenmedim yani.
                    Aynen..
                    Forma degil sanki..
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Ali Fuat sen iyi niyetle birşeyler yazıyorsun ama ben gesenin ilk senesinde bize tur bindireceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bakacağız Nıke mağazalarına gs formaları koyulacak mı kuyulmayacak mı.
                        Bizim burda 2 Nike mağazası var birinde formalar var ancak dükkan sahipleri kendi getirttiriyomuş yani istekle filan.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• arkadaşlar şu bir gerçek ki bizden birileri yönetimin içine giremediği müddetçe taraftarın istekleri göz ardı edilecek

burada ali fuat abinin ve diğer arkadaşların zamanlarını ayırarak yaptığı çalışmalar ortada

peki bize geri dönüşü var mı? yok

bence herkes gider kulübe üye olur,aramızdan birini sokarız yönetime yada belki de başkanlıpğa
                          böylece yıllardır hayaalini kurduğum taraftar ihtilali gerçekleşmiş olur
                          orada ali fuat abi atesh gibi isimlere yetki verilir,ve sistem hep taraftarda kalsın diye üyelik ücretleri aşağı çekilir.

bu işte burada biter.

her türlü oluşuma hazırım buradan belirteyim
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ali Fuat abi,geçen sayfada bizim formalarımız gsnin formalarından kat kat daha iyi demişsin.
                            Bizim forma tasarımları belli oldu mu ?

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ali Fuat abi,geçen sayfada bizim formalarımız gsnin formalarından kat kat daha iyi demişsin.
                              Bizim forma tasarımları belli oldu mu ?
                              Murathan ben cevap veriyim müsadenle Forma tasarımlarımız belli olmuş ve siparişleri verilmiş. Yeni formalarımızın hepsi bize özel olarak tasarlanmış ve başka hiçbir takımda olmayacakmış. Kaynak Ali Fuat abi

Yorum

• Galatasaray'ın o formaları gerçek mi yoksa ? İlk senelerinde o formalara sahip olursa 3 yıldır biz forma falan görmedik demektir
                                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 10.02.2011, 20:34.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X