Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O gri forma bizde olsa. altina beyaz veya mavi sort ve tozluk ilen

"Beyaz" forma mevzusunu'da ortadan kaldirmis olurduk!

Beyaz forma acik bir forma olmasi icin kullaniliyor galiba.

Ne güzel kombinasyonumuz olurdu

Yorum

• Bizim gri forma baya baya hoş bi forma,kargaların grisi gerçekten çok berbat,bizimkinin yanına yaklaşamaz.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Fotoğrafları küçültüp eklersek foruma daha iyi olur. Bazı fotoğraflar açılmak bilmiyor ve sayfanın şekli bozuk kalıyor.

Yorum

• Yeni yönetimde Naykçılara diş geçirebilecek birilerinin çıkmasını umud ediyorum.Naykın kabahati yok deniliyorsa kabahati olanlara yol verilmeli.

Sonuç itibariyle ortada ürün yok.Ben onu bilirim.
          En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 20.12.2010, 16:27.

Yorum

• beşiktaşın forması çok sade çokda güzel değil ama adamlara özel forma üretildiği bi gerçek...beyaz formalarında küçük küçük kartal işlemeleri var...gri formada da formanın alt kısmında büyük bir kartal işlemesi var...bir formaları değil hepsi özel üretim geliyor onlara...

bizede bu şekilde ince ayrıntılara sahip özel formalar yapılır inşallah seneye...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• adidas'ın rusya forması çok güzel olmuş. şortları da beyaz yaparlarsa mükemmel olur. bizim bordomuzu kullanmışlar.

Yorum

• Bizim gri forma gerçekten çok güzel tasarımı olsun kollardaki bordo-maviler olsun.Beşiktaş'ın beğenmedim.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Gri formanın uzun kollusunu aldım arkadaşlar, bence harika görüpte beğenmeyen yok ve kesinlikle tavsiye ederim.
                  Kolarda daha fazla bordo mavi olduğu için kesinlikle çok güzel görülüyor.
                  Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• trabzon icin yaptigim afis

Yorum

• Gri, Beyaz, Bordo formadan uzak durun. Alacaklar almasın bu formalar kumaşı itibariyle çok çabuk zarar görüyor. Benim gri formam zarar gördü TS Club'a gittim adamla konuşuyoruz adam o ne ki diyor formayı aldı adam giydi kapının önünde arkadaşının tırnağı değdi zarar gördü diyor. Bu formalardan alanlar keskin sivri maddelerden uzak tutsun.

Adam diyor ki bu kumaş çok kaliteli ben diyorum hem kaliteli diyorsun hem çok çabuk zarar görüyor diyorsun bu nasıl çelişki adam hala çok kaliteli diyor lanet olsun. İlk giyişte zarar görsün diye verdik onca parayı..

Nike seneye gerçek manada kaliteli ürün yapmayacaksa bugüne kadar savunduğum halde başka bir firmayla anlaşmamız gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gri, Beyaz, Bordo formadan uzak durun. Alacaklar almasın bu formalar kumaşı itibariyle çok çabuk zarar görüyor. Benim gri formam zarar gördü TS Club'a gittim adamla konuşuyoruz adam o ne ki diyor formayı aldı adam giydi kapının önünde arkadaşının tırnağı değdi zarar gördü diyor. Bu formalardan alanlar keskin sivri maddelerden uzak tutsun.

Adam diyor ki bu kumaş çok kaliteli ben diyorum hem kaliteli diyorsun hem çok çabuk zarar görüyor diyorsun bu nasıl çelişki adam hala çok kaliteli diyor lanet olsun. İlk giyişte zarar görsün diye verdik onca parayı..

Nike seneye gerçek manada kaliteli ürün yapmayacaksa bugüne kadar savunduğum halde başka bir firmayla anlaşmamız gerektiğini düşünüyorum.
                        +1967

Gri formayi aldim.

Armasi cikmadi, ama baska problem ilen karsilasdim.

Formanin arkasindaki kumas ilen ön yüzündeki ayni degil. Arkada hep ip cekti..

Yorum

• Forma olmasa bile değişik ürünler yapmalıyız bnce.Takımımızın başarılı olduğu bir dönemde daha fazla satış olacaktır.İlk alanda ben olurum

Yorum

• [/URL]

Nike'ın bize ürettikleri ürünler güzel güzel olmasına ama şu Kappa'da bi başka ya şu modellerin Bordo-Mavisi çok süper durur. Umarım birgün kappa'ya tekrar döneriz
                            181' PARS Squadron

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Mavisi bizim kullandığımız mavi'den olsaa
                              181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [/URL]

Nike'ın bize ürettikleri ürünler güzel güzel olmasına ama şu Kappa'da bi başka ya şu modellerin Bordo-Mavisi çok süper durur. Umarım birgün kappa'ya tekrar döneriz
                                Bu ne amatör bir tanıtım fotosu yaa formalardan soğudum
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X