Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar bende fener maçi için trabzona gittigimde ts-clup ta görecliye sordum seneye formalarin markasi ne olcak dedim.o da lotto ile anlastiklarini sölediler.ama sadece formalar lotto olacak diger ürünler ts-clup olarak devam edecekmis
    fener'i tutacagima ''aklimdan bir sayi tutarim'' daha iyidir

Yorum

• Lottonun formalarini sevmiyorum ya Nike olsun yada Kappa

Yorum

• İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi
        bence de gs bir ara lotto formalar giymisti kalitesizdi nike sanirim su ana kadar hic bir türk kulubune sponsor olmadi ben tercihimi nike dan yana kullaniyorum

kocaelispor nike kullandi bi ara yanilmiyorsam hala daha kullaniyor..ama trabzona nike yakisir bencede..ama adidas olmaz mi onun 3 banti daha iyi duruyor[img]smileys/smiley4.gif[/img]
        TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• Nike veya puma olmali bence kalite ve rahatlikta onlarin üstüne yok adidas ta var ama nike eger teklif verdiyse onla anlasmak en mantiklisi
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• ben yeni formalardan almadim..hiçbiri güzel degil ayrica badaloglunun yazdigi gibi çookk kalitesiszz..ama dikkat edelim lottoda o kadar iii degil..benim gönlüm nike düsünülebilir..
            AkkSeLI_61

Yorum

• siz formanin üstünde ts amblemini, renginide bordomavi gördünüz mü

DAYANAMAZ ALIRSINIZ

NERDEN MI BILIYORUM

BENDE ALACAGIM DA ONDAN[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• ankarasporun giydigi nike ortada..öyle bi nike giymektense lottoyu yeglerim...ayrica..fiorentina ve juventus da bi dönem lotto giydi..fiorentina hala giyiyor..
                Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• ne diyelim o zaman hayirli olsun Lotto..
                  BORDO MAVİ

Yorum

• Nike en iyisi arkadaslar
                    » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
                    <O:P></O:P>
                    » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
                    » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                    » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                    » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                    *********************************************************Edited by: Badaloglu
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• maddi olarak hangisi daha fazla veriyorsa onu kullanalim sonuçta tarafatar formasini ts club üretmicek mi yine. en fazla para veren düdüü çalar. hayirlisi olur.
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• bildigimiz lotto olacagina tsclub kalsin yeter.pek bir farki olmaz.bize cizgili klasik formamiz lazim bunu da en iyi yapanlar bence nike ve adidas
                        HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• bence burada sorun nike ve lottonunda hem kaliteli hem de kalitesiz forma üretmekte olmasi..örnek: yukarida bir arkadasimizin bahsettigi gibi ankarasporun kullandigi nike hakkaten kötü ama birde ulusal takimiimizin en son kullandigi nike formasini hatirlayanlarda vardir. lottoya gelince fiorentinanin kullandigi lotto forma kappa gibi vücudu sarantipte. burada formanin nasil olcaginin önceden belirlenmesi...
                          AkkSeLI_61

Yorum

• İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi

nike isim olarak digerlerinden siyriliyor.ts club markali ürünlerde de febenin fenerRUM taktigi uygulanabilir.(antrenman formasi ts club-maçlarda nike yada anlasilan firma)

Ayni fikirdeyim, TSClub maç formasi degil de bu tip yan ürünler üretebilir. Maç formasi için bu isi yapan iyi bir firmayla anlasmak gerekir, forma satisi artmasina ragmen TSClub Kappa'dan sonra tasarim ve kalite konusunda biraz zayif kaldi. Zaten bu da baska bir arkadasin söyledigi üzere forma üretmekten ziyade kulübün forma satis potansiyelini firmalara göstermek amaciyla yapilmisti, bence bu konuda basarili oldu.

Eger kulüp açisindan da isin ekonomi kisminda bir sorun yoksa gönlüm Kappa'dan geçiyor. Ama karin bölgesindeki "kaslarin" ortaya çikmasina bir çözüm getirebilirlerse tabi[img]smileys/smiley36.gif[/img].
                            Koyverdun gittun bizi...
                            Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                            Republic of Of
                            [COLOR="DarkRed"]

Yorum

• İlk olarak pacos_bill tarafından gönderildi
                              İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi

nike isim olarak digerlerinden siyriliyor.ts club markali ürünlerde de febenin fenerRUM taktigi uygulanabilir.(antrenman formasi ts club-maçlarda nike yada anlasilan firma)

Ayni fikirdeyim, TSClub maç formasi degil de bu tip yan ürünler üretebilir. Maç formasi için bu isi yapan iyi bir firmayla anlasmak gerekir, forma satisi artmasina ragmen TSClub Kappa'dan sonra tasarim ve kalite konusunda biraz zayif kaldi. Zaten bu da baska bir arkadasin söyledigi üzere forma üretmekten ziyade kulübün forma satis potansiyelini firmalara göstermek amaciyla yapilmisti, bence bu konuda basarili oldu.

Eger kulüp açisindan da isin ekonomi kisminda bir sorun yoksa gönlüm Kappa'dan geçiyor. Ama karin bölgesindeki "kaslarin" ortaya çikmasina bir çözüm getirebilirlerse tabi[img]smileys/smiley36.gif[/img].
                              [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

kappa güzeldi evet fakat sçenekler arasinda nike ve lotto varsa tabi ki nike tercihimdir iyide para veriyorlarsa neden olmasin birde yönetim yildiz sözünü yerine getirirse siz o zmn görün forma satisini[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak pacos_bill tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X