Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sifuni arkadaşım benim Nike ile alıp veremediğim yok, ancak en azından aynı renk çorap üretemezler miydi,tasarım yapsınlar,şekli şöyle olsun böyle olsun demiyorum,açık mavi üretsinler,ip sıkıntısı mı var

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kayserispor'dan falan 50 kat daha iyi formalarımız ama biraz daha özenilse camiamıza daha çok + katar
      neden nike olmasın çünkü formadaki, şorttaki ve konçtaki maviler farklı. üç ayrı mavi renkte forma takımı olmaz arkadaşlar. bunu dahi göremiyorsanız ne diyeyim size bilmem.

aynı şekilde bordo olayı da öyle. formadaki, şorttaki ve konçtaki bordolarımız da birbirini tutmuyor. hani bir söz vardır. üstü şişhane altı memişhane işte tıpkı o.

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        su fotoraftan bilmiyorum anladiniz mi ama formanin mavisiyle coraplarin laciverti neden ayni renk degil?
        Katalogdan forma giydiğimiz için bize uygun olan değil katalgda olan seçiliyor !

İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir de şu var çocuk formalarının maliyeti ne olursa olsun 20 ila 30 lira arasında satacaksın ki,hem korsanın önüne geçeceksin,hem çocukları Bordo-Mavi yapmış olacaksın.Dün baktım adamın sırtında parçalı orjinal nike var ama yanındaki 2 çocuğa 2 formayı 35 tl ye aldı,içim cız etti,gittim tanıştım konuştum çokta bilinçsiz biri değil koluna TS dövmesi yaptırdığını saymazsak Abi diyor çocuk bu düşüyor kalkıyor yırtıyor haftada 1 yıkamak gerekiyor en düşük forma 60-70 tl isim yazdır 2 si 150 tl nasıl alıyım ben diyor,ben de malesef bişi diyemedim işin içine para girince insan yutkunup kalıyor.
        Nike olmasa bile Ts Clup kar amacı gütmeyecek çocuk formalarını maliyetine satacak,bunun başka hiç bir izahı yok,piyasa da ne kadar çok rengimiz olursa o kadar gururumuz artar,kulüp batacak değil nasıl olsa
        9 yaşındaki kardeşime aldığım gri forma 65 Lira Kendime aldığım Bordo forma da 65 lira.Sırf Trabzonspor sevgisi ve taraftarlık bilinci.İki üründe fiyatını hak ediyor mu orası da muamma.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katalogdan forma giydiğimiz için bize uygun olan değil katalgda olan seçiliyor !

9 yaşındaki kardeşime aldığım gri forma 65 Lira Kendime aldığım Bordo forma da 65 lira.Sırf Trabzonspor sevgisi ve taraftarlık bilinci.İki üründe fiyatını hak ediyor mu orası da muamma.

kesinlikle çocuk formaları çok ucuz olmalı
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Formalar ka-li-te-siz.Formalar çok pahalı.Formaların tek iyi yanı, bordo-mavi'mizin canlı ve tam isabet olması.
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sifuni arkadaşım benim Nike ile alıp veremediğim yok, ancak en azından aynı renk çorap üretemezler miydi,tasarım yapsınlar,şekli şöyle olsun böyle olsun demiyorum,açık mavi üretsinler,ip sıkıntısı mı var
              aslinda yazim arkada duran baska mesajlaraydi. Yok nike bizi adam yerine koymuyormus yok adidas olsa farkli olurmus gibi mesajlaraydi.
              Onlara cevap verecegim diye senin belkide hakli elestirine denk geldi kusura bakma.
              Bence hicbir sponsorun nike kadar güzel olamaz forma bakimindan ayrica hic birindende özel tasarim görmeyiz.

Yorum

• Çocuk formalarından kar alınmaması konusunda fikirlerimi defalarca kulübe ilettim. Çocuklar sürekli büyüyor, onlara takım sevgisini aşılamanın en güzel yolu forma hediye etmek. Geleceğe yatırım yapmak adına çocuklardan da kar etmeyiversin kulüp. Tam da böyle bir tavır gelecekte kendisine çok daha fazla forma olarak geri dönecektir.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fatty Papy ve Zafer Yelen'in oynuyor olmasına sevindim.

Formalar güzel oldu. Antreman ürünlerini de göz önüne alınca en güzel kolleksiyon yine bizim takımın.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 28.09.2010, 10:57.

Yorum

• A2 takımın kaleci forması bizim bir ara giydiğimiz turuncu forma değil mi?
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çocuk formalarından kar alınmaması konusunda fikirlerimi defalarca kulübe ilettim. Çocuklar sürekli büyüyor, onlara takım sevgisini aşılamanın en güzel yolu forma hediye etmek. Geleceğe yatırım yapmak adına çocuklardan da kar etmeyiversin kulüp. Tam da böyle bir tavır gelecekte kendisine çok daha fazla forma olarak geri dönecektir.
                      Aynen aynen.İnanın kıt kanaat geçiniyorum ama çocuk sevindirmeyi ve takımımı çok seviyorum makul fiyatta olsun mahallede sevdiğim ne kadar bebe varsa ara ara alır hediye ederim,samimiyetime inanın.Oğlum Fırat'a bedenine uygun sağolsun forum dan canlar canı Hüseyin Kurt İstanbul dan buldu aldı bana maliyeti 65 lira.Geçen yazdım komşunun çacuğu pijama alacakmış Ertan babanın renginden alalım anne diye ağlamış,duydum bunu 65 TL aklıma gelince yutkundum duymazdan geldim.Korsan forma ve rengi de asla düşünemem,o zaman a f s nin önerisi hayat bulmalı hemde acilen.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Okullar açıldı çocuklar için üretilen kırtasiye ürünlerinden internet sitesinde göreniniz oldu mu hiç? Pek çok ürün var ama nasıl ulaşılır bilen yok.

Çocukları sevindirmek için 23 Nisan'ı beklemeye gerek yok (23 Nisan'da onlara özel promosyonlar olmalı )

TS Club duy sesimizi! Yönetim diyemiyorum bu işlerle ilgilenen kimse yok son istifalardan sonra, nasıl yönetildiğimizin acı bir göstergesi.

En son a f s tarafından düzenlendi; 28.09.2010, 11:58.

Yorum

• 3 İstanbul takımının çantası, kalemi, kalemliği daha türlü türlü şeyleri her yerde satılırken bizimkileri göremememiz çok kötü.
                          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Cocuk için yapılan formalar ucuz olsa inanın 20 tane forma alip koyacağım arabaya ve sevimli bulduğum potansiyeli olan çocuklara hediye edeceğim, Bize Her Yer Tarbzon II kitabında da izmirli bir cocuğun Trabzonsporlu olması anlatılıyor ve o cocuga öğretmeni doğum gününde forma hediye ettiği için Trabzonsporlu oluyor.

1954 -1955 arasında GSli yöneticiler Trabzona geliyorlar futbolcu bakmaya ve benim babam o zamanlar 14-15 yaşlarında o zaman gelen yöneticiler gördükleri tüm cocuklara GS rozeti takiyor ve babamda aralarinda o anda GS ye bir sempati besliyor taki Trabzonspor kurulana kadar.
                            Küçük görünen şeylerin cocuklar üzerindeki etkisini bilemeyiz, AFS abinin dediği gibi cocuklar büyüyor, onları bu küçük yaşlarında TS ürünlerini ucuza alip verebilmeliyiz, kesinlikle cocuklar için üretilen ürünlerin çok ucuz olması gerekiyor...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaş bu ne yahu? Kaleci forması baya bizim turuncu forma. Reklamın farklı olması da cabası.
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaş bu ne yahu? Kaleci forması baya bizim turuncu forma. Reklamın farklı olması da cabası.
                                gerçekten utanç verici bir durum. koskoca kulüpte bir kaleci forması olmaz mı arkadaş. gerçi nike ile alıştık, 2 sezon önce giyilen formaları iteleyip duruyorlar bize. o sebeple normal karşılamak lazım. göreceksiniz, gelecek sezon yeni forma diye tanıtılan formalar bir kaç sezon önce giydiğimiz formaların aynısı olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X