Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nike bize seneye bu nostalji forma gibi bir forma üretse ya...

ya da her sene bir tane nostalji formamızı kulllansak...

kappanın 2. sezonunda nostalji formamızdan vardı... ve de muhteşem duruyordu...

nike'ın katolog ürünlerinde de bu renk mevcut... umarım seneye nostalji formalarımız olur...

Yorum

• Bende dün Gri formama kavuştum..Kollarında hiçbir reklam yok,sadece önünde 'Türk Telekom' yazıyor.SüperLig logosu güzel duruyor bence,görevliye 'bunu yaptırabilir miyiz?' diye sorduğumda evet tabiki,istersen yaptırabiliriz hemen dedi..
      Forvet transferini bekliyorum,eğer beklediğim isim gelirse onun adını yazdıracağım,yoksa klasik yazdırdığımı.İsim yazdırırken de SüperLig logosunu yapıştırtırım

Yorum

• Kollarda reklam yok ama Süper Lig logosu da yok , isteğe göre yapıştırılıyor yani.. Ne güzel Ben de öyle yaptırırım o zaman.

Yorum

• Ben öyle yaptıracam Alihan..Süper Kupa finaline kadar yaptırır sonucu belirtirim

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben öyle yaptıracam Alihan..Süper Kupa finaline kadar yaptırır sonucu belirtirim
            Tamam kardeşim, teşekkürler

Yorum

• DÜn formaları yakından görme fırsatı buldum. Beyaz formamız açık ara kalite bazında. Keşke tüm formalarımız o kalitede olsa. Çubukluyu en azından o kalitede yapsalardı ya.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Formaları erkenden aldıgımız için şanslıyız ne arkada ne de kollarda reklam var

Az ugrasmayla öndeki tt yazısı da sökülebilir

Ben mecbur degilim türlü türlü reklamları üzerimde tasımaktan böyle sacmalık olmaz kardeşim . Yıllardır söylüyorum bunu degişen birşley yok

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tarafların günlük yaşantısında rahatlıkla giyebilmesi için taraftara özel reklamsız formalar olmalı
                  Gelenekmis onlarda. Yardim dernegi Unicef haric tarihleri boyunca reklam kullanmadilar.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• alah allah ben hala mevzuyu çözemedim
                    sizin aldığınız formalarda reklam mı var hemşerim?
                    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar ben jet fadil hakkinda hic bi bilgiye sahip degilim anca sizlerden duydum fakat kimse hakinda olumlu birseyler yazmiyor.. bi kac bilgi verebilir misiniz acaba ? kimdir bu adam neden kimse istemez veya bildigniz gibi anlatin iste
                      jet fadıl özellikle 90'lı yıllarda uygun taksitlerle ev ve araba satan bir firma kurmuştu. özellikle gurbetçi vatandaşlardan topladığı büyük miktarda paralarla ilk başlarda fırtına gibi esti baya bir konut yaptı ve teslimatlara başladı. bu hızlı büyümenin getirdiği fırtınayla malezya'dan proton firmasıyla anlaşıp proton marka arabalarının distribütörlüğünü aldı ve imza isimli %100 yerli araba üreteceğim diyerekten yola çıkarak reklamlarda boy göstermeye başladı. hedef olarak da tofaş'ı seçti ve "artık tenekeye binmeyeceksiniz" diyerekten reklamlarda zeytinyağı tenekelerine tekme attı. tabi tofaş ve oyak gibi iki büyük tröstün nefretini kazanınca hakkında büyük bri karalama kampanyası başlatıldı ve konutları yapmak için kullandığı ucuz kredi yolları kesildi. ucuz kredi alamayınca konutların yapımında aksamalar oldu ve teslimatlar yapılamadı. bir çok taşoren müteahhit de oyak vasıtasıyla tehdit altında işten el çektirilince fadıl ortada kaldı. evini teslim edemediği insanlara proton marka araba vermeyi teklif etti tabi millet özellikle de gurbetçiler mahkemelere başvurdu. mahkeme fadıl akgündüzden paraları geri iade etmesini istedi lakin fadıl paraları iade edemeyince yurtdışına çıktı. hakkında tutuklama kararı çıkınca yurda geri dönemedi lakin 2002 seçimlerinde siirtten bağımsız aday olarak meclise girdi. bu şekilde bir nebze yakasını kurtaracağını zannetmişti ama bir gün içinde dokunulmazlığı kaldırıldı ve tutuklanarak ceza evine gönderildi. kendisinden boşalan milletvekilliğine de daha sonra siirtten seçime giren tayyip erdoğan geldi ve başbakanımız oldu.

fadıl akkündüz siirtli arap bir aşirettendir. arap kökenli olması ve siirtte araba fabrikası kurup siirtlilere iş vereceğeni açıklamasıyla bir anda şimşekleri üzerine çekmişti. olayın kısa özeti bu. siirt jetpa spor'un birinci lige yükselmesinde büyük emeği olmuştu. siirt jetpa spor başkanıyken fenerbahçe hayranlığını ifade eden bir çok demeci vardır. hatta siirt jetpa'nın en önemli ceyhun eriş'i cuzi bir miktara fenere göndermişliği vardır. ama aziz yıldırımla arası hiç de iyi değildir. tipik bir kürt-arap çekişmesi yani.
                      En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 04.08.2010, 09:59.

Yorum

• Trabzon'daki hava daha nemli ve sıcak olduğu için daha hafif olan bordo şortlar tercih edilmiş idman için. Takım da taraftar için satılan şortlardan giyiyor ( armalar sağda ) İdman tişörtlerinin nefes alan kumaş yapısı, teri tutmaması sporcuların kendini rahat hissetmesini sağlıyor.

Bu sene şortların uzamasına, yırtmaçlı özel modellerine ve şortların da kumaş kalitesinin yükseltilmesine sevindim.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike bu sene mükemmel bir iş çıkardı..

Yalan yok..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• takımın kullandığı ürünlerde de armalar yapıştırma mı?
                            tsclup şu arma sorununa ne zaman çözüm bulacak?
                            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Bu yeni diye bahsedilen caprice hotel sponsorluğu hakkında hiçbir bilgi yok resmi sitede ? balon bi haber midir acaba ?
                              Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                              Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gelenekmis onlarda. Yardim dernegi Unicef haric tarihleri boyunca reklam kullanmadilar.

Unicef ticari bir hamle..
                                İleride muhakkak reklam alacaklar..
                                Şimdilik Unicef ile insanların gözlerini alıştırıyorlar..
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X