Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada forma bedenleriyle alakalı olarak geçen sezon forumda formaların kalıplarının geniş olduğu ve almak isteyenlerin bir beden küçük almalarının uygun olacağı yönünde tavsiyeler vardı.
Bu sezon durum nedir acaba, forma alan arkadaşlar bize yine bir beden küçük almamızı tavsiye ederler mi?
Mesela ben L beden giyiyorum, ama göbek falan yok. M alsam sorun olur mu?
boyun 1.75-80 arası, kilon da yaklaşık ise bu değerlere medium derim.
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonunda gri formama kavuştum,
formanı al resmi çek başlığında
resimde de görüldüğü gibi 2 sezon önceki formamın armasında ve reklamında hiçbir bozulma yok
Şahsen ben bu nike formaları kopan armaları yüzünden almıyorum. Fakat sen aldığın günden beri dolaba koyup kaldırmadıysan belirli aralıklarla normal giydiysen gerçekten bizlere anlatman gereken şeyler varki bu armalar bizlerin ellerinde kopup mahfolmasın. Çevremde bu kopmuş arma ve reklamlardan mağdur bir çok kişi var.
Yorum
-
değişen pek bişey yok formalarda benim gördüğüm yakaları değişmiş ts clup da gördüm ilk olarak değişen bi model yok ondan dolayı yeni çıkan gri formayı aldım meğer oda süper kupa finali için yapılmış aynı kappanın dönemindeki su yeşili renkli forma gibi bir defaya mahsus giyilecek anlaşılan.
burada bu kadar çok forma konuşulmasının asıl sebebi bence yapılan yorumlar ve beklentilerin karşılanamaması.3 senedir beklenen patlama gerçekleşmedi bana göre forma konusunda ama puma dönemiyle kıyaslanamaz tabiki.(bu arada 3 sezonda formalardan aldım.)
Yorum
-
İlk olarak zurjcas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboyun 1.75-80 arası, kilon da yaklaşık ise bu değerlere medium derim.
yardım için teşekkürler.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
Tamam Inter'in formasında da aynen Trabzonspor'un formasında olduğu gibi çubuk sayısı fazlalığı mevcut. Fakat, Inter'in formasında çubuğu fazla olsun az olsun. Nike logosu, İtalya Bayrağı ve Inter Kulüp logosu aynı hizadalar ve her biri hangi forma olursa olsun aynı hizadaki yerlerini korumuşlar...
Trabzonspor formasında ise Nike şirketinin diktiği Nike Logosu orantısızca formanın sağına kayarken, Oluşan bozuk görüntü neticesinde başlıktaki tartışmada amacından sapıp çubuk muhabbetine doğru kaymıştır. Ve asıl incelenmesi gereken Nike logosunun durması gereken gerçek yer unutulmuştur.
Çubuk sayısının kaç olduğuun önemi yok Nike logosu neden inter'deki gibi olması gereken yerde değil?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum