Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
    En son BYGUNES tarafından düzenlendi; 01.07.2010, 21:16.

Yorum

• Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gri olan bölümün yerine mavi konsa daha güzel olmazmı bu kulüplerin kendi orjinal renklerine neden alakasız renkler eklerler anlamış değilim.Şu Formlar çıkmadan bir anket yapsalarda keşke..
        Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İdman ürünleri çok şık gerçekten. Çubuklu formamız da nostaljik olmuş, güzel görünüyor. İlk başta o kadar güzel gelmemişti gözüme.

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu formayı ilk gördüğümde fenerbahçe forması sandım o yıldızı arka planıyla aynı rengi neden yaptılar acaba gözükmesin diyemi.
              Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada forma bedenleriyle alakalı olarak geçen sezon forumda formaların kalıplarının geniş olduğu ve almak isteyenlerin bir beden küçük almalarının uygun olacağı yönünde tavsiyeler vardı.
                Bu sezon durum nedir acaba, forma alan arkadaşlar bize yine bir beden küçük almamızı tavsiye ederler mi?
                Mesela ben L beden giyiyorum, ama göbek falan yok. M alsam sorun olur mu?

boyun 1.75-80 arası, kilon da yaklaşık ise bu değerlere medium derim.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sonunda gri formama kavuştum,

formanı al resmi çek başlığında

resimde de görüldüğü gibi 2 sezon önceki formamın armasında ve reklamında hiçbir bozulma yok

Bu formaları nasıl muhafaza ediyorsun, nasıl yıkıyorsun (çamaşır makinesinde ise hangi ayarda, hangi deterjanlar ile yıkıyorsun?) Bunları en ince detayları ile anlatırsan bir çok kişiden hayır duası alacağından hiç şüphem yok.

Şahsen ben bu nike formaları kopan armaları yüzünden almıyorum. Fakat sen aldığın günden beri dolaba koyup kaldırmadıysan belirli aralıklarla normal giydiysen gerçekten bizlere anlatman gereken şeyler varki bu armalar bizlerin ellerinde kopup mahfolmasın. Çevremde bu kopmuş arma ve reklamlardan mağdur bir çok kişi var.
                  t @Selim_Turan

Yorum

• bence daha cok sik oldu

Yorum

• değişen pek bişey yok formalarda benim gördüğüm yakaları değişmiş ts clup da gördüm ilk olarak değişen bi model yok ondan dolayı yeni çıkan gri formayı aldım meğer oda süper kupa finali için yapılmış aynı kappanın dönemindeki su yeşili renkli forma gibi bir defaya mahsus giyilecek anlaşılan.
                      burada bu kadar çok forma konuşulmasının asıl sebebi bence yapılan yorumlar ve beklentilerin karşılanamaması.3 senedir beklenen patlama gerçekleşmedi bana göre forma konusunda ama puma dönemiyle kıyaslanamaz tabiki.(bu arada 3 sezonda formalardan aldım.)

Yorum

• İlk olarak zurjcas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        boyun 1.75-80 arası, kilon da yaklaşık ise bu değerlere medium derim.
                        eyvallah, aynen bu değerlere sahibim.
                        yardım için teşekkürler.
                        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• ______________________________

Çubuk sayısı tartışmasında esas eleştirilmesi veyahut gündeme getirilmesi gereken şeyi atlamış her renkdaşımız...

Tamam Inter'in formasında da aynen Trabzonspor'un formasında olduğu gibi çubuk sayısı fazlalığı mevcut. Fakat, Inter'in formasında çubuğu fazla olsun az olsun. Nike logosu, İtalya Bayrağı ve Inter Kulüp logosu aynı hizadalar ve her biri hangi forma olursa olsun aynı hizadaki yerlerini korumuşlar...

Trabzonspor formasında ise Nike şirketinin diktiği Nike Logosu orantısızca formanın sağına kayarken, Oluşan bozuk görüntü neticesinde başlıktaki tartışmada amacından sapıp çubuk muhabbetine doğru kaymıştır. Ve asıl incelenmesi gereken Nike logosunun durması gereken gerçek yer unutulmuştur.

Çubuk sayısının kaç olduğuun önemi yok Nike logosu neden inter'deki gibi olması gereken yerde değil?
                          t @Selim_Turan

Yorum

• İşi gücü bıraktık çubuk sayıyoruz anasını satayım...
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• buldukta bunaliyoruz eger forma almicaksaniz direk deyinde okadar yorulmayin ......biz biseyle yetinemiyoruz
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• Eksikleri dile getirmek ne zamandır suç oldu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X