s bedene 7 çubuk koymakla xl bedene 7 çubuk koymak arasında dağlar var.. çok büyük zaman isteyecek bir olaydır sanırım onu ayarlamak.. beden sayısı kadar kumaş çeşidi gerektirecek bir iş.. büyük bedenlerde 7 buçuktan 8 veya 9 çubuk olması çok önemli olmasa gerek.. tabii ki kusursuzun peşindeyiz ama bu cidden çok zor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüles bedene 7 çubuk koymakla xl bedene 7 çubuk koymak arasında dağlar var.. çok büyük zaman isteyecek bir olaydır sanırım onu ayarlamak.. beden sayısı kadar kumaş çeşidi gerektirecek bir iş.. büyük bedenlerde 7 buçuktan 8 veya 9 çubuk olması çok önemli olmasa gerek.. tabii ki kusursuzun peşindeyiz ama bu cidden çok zor..
Ben şöyle anlatayım, M bedenli formanın genişliği 70 cm olsun, XL bedenli formanınki ise 80. Eğer 80cm'lik formaya yine 7 çubuk sığdırmak istiyorsak çubukların her birinin kalınlığının ayrı ayrı artması gerek. standart çubuk kalınlığı 10 cm ise beden arttıkça bu 11 cm, 12 cm 13 cm gibi artış göstermeli. Bu da demek oluyor ki her beden forma için farklı farklı kumaşlar üretilmeli. Ki bu da maliyet ve zaman kaybı demektir.
Bir de şu açıdan bakalım. Futbolcularımızdan Alanzinho S giyiyor. Adamdaki çubukların kalınlığı 7 cm, Glowacki ise XL giyiyor ondaki çubukların kalınlığı ise nerdeyse 14 cm. İkisi yanyana gelince farklı formalar giymiş gibi olmazlar mı? Tabi ki öyle olurlar. İnsan gözü çubuk sayısını kavrayacağına kalınlığını daha çabuk kavrar. Gayet basit bir olay.
Yorum
-
Aradaki en büyük fark; fenerbahçenin kendi ürettiğini kullanması bizim sponsorumuz tarafından karşılanması.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Asıl sorun ne biliyor musun kardeşim? Hiçbir şeyin bize kafi gelmemesi ve hiçbir zaman hiçbir şeyden tatmin olup mutlu olamamamız. Eminim bizim kadar hiç kimse forma olayını bu kadar kafaya takmıyordur. Sanki aldığımız formaları yüz sene giyecekmişiz gibi davranmayalım arkadaşlar. Nedir bu herhangi bir kusur bulabilmek için formanın her bir milimetrekaresini inceleme çabaları anlamak mümkün değil. Keşke hayatta diğer şeylere de bu kadar dikkat edip kafa yorsak. Formalar çıktığı günden beri yüzlerce mesaj yazdık ama sonuçta formasını alıp fotoğraf ekleyen arkadaşlarımızın sayısı bir elin parmaklarını geçemedi hala. Yine her zaman yaptığımızı yapıyoruz; konuşmak çok icraat yok...
İnsanın, Afs bizi formalar konusunda bu kadar bilgilendirmese daha iyiymiş diyesi geliyor.
Yorum
-
Arkadaşlar formalar bana göre çok kötü. Kumaş kalitesi de hiç iyi değil. Pazar malı gibi bir şey olmuş. Antrenman formaları bence çok daha hoş. Antrenman forması alacam kesinlikle.Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.
Bernard SHAW
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar yanlis anlamayin ama burdada milleti kandirmayin ozaman Formadaki 7 cizgi 7inci Sampiyonlugu simgeliyor diye cünkü yalan, bence asil sorun orda !!!!!!
bunu kimsenin taktığını sanmıyorum, çünkü öyle bir şey yok. sadece denk gelmiş..
Yorum
-
çubuklu formamız katalogta 7 çizgili bir modelse ,beden büyüklüğünden dolayı kımseye 9 çubuklu bir forma vermeye hakları yoktur..
arkadaşlar dıyor ki bütün çizgileri eşit oranda büyütmek firma için ekstra malıyet ve zaman kaybına yol açar..ozaman burdan onlara sormak istiyorum; nike bu ekstra zaman ve para kaybını barcelona,psv,inter v.b büyük klüpler için göze alırken,sözkonusu trabzonspor olunca neden malıyetten kaçmak için ek çubuklar eklemek yolunu seçiyor?? yoksa bizi 3.sınıf bir takım olarak gördüğü için olmasın ???
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAradaki en büyük fark; fenerbahçenin kendi ürettiğini kullanması bizim sponsorumuz tarafından karşılanması.
merak içersindeyim , ilhan.[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelalemin tavuğu bize ne vakit kaz gelmeyecek .
merak içersindeyim , ilhan.
Bana göre en büyük fark o. Size göre olmayabilir. Bu komşu tavuğu, kaz gelir söylemiyle örtüşecek diye bir ifade taşımıyor. Ama o öyle görmek isteyebilirsiniz normaldir.
Kaldı ki, Ts Club ürünlerini nike ürünlerine tercih eden birisiyimdir.
*
Hatta hiç unutmam. Kappa turuncu bir forma yapmıştı cırttı. Ama Ts Club bir turuncu forma yapmıştı şiir gibiydi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum