Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inter maç forması

inter çocuk forması

BARCELONA

Maç forması

çocuk forması

bayan forması

Ali fuat abi biliyorsundur, zamanından beri senin bu nike'ı tabiri caizse körü körüne savunmana karşıyım. neden bu kadar nike yandaşlığı yapıyorsun. inanki merak etmiyor değilim. sadece şimdiki sponsorumuzun nike ile ilgili olduğuyle ilgili değildir sanırım. eğer böyleysen puma döneminde de bu tutumunu sergilemişmiydin bilmek isterdim. sanırım sergilememişsindir. çünkü puma ile ilgili ne kadar haber ortaya atıldıysa hep pumayı kötüler nitelikteydi. bir başka düşüncemde ilerde adidas'ın olası sponsorluğunda adidas yandaşlığı yapacakmısındır. ki bununda cevabu yine hayırdır. burdan öyle görünüyor çünkü. neden o zaman hep nike'ı müthişmiş gibi gösteriyosun. neden hep en iyiyi nike yapıyor. adidas gibi bir marka hiç mi bir şey yapmıyor. bakınız ben bunları söylerken her zaman dediğim gibi nike giymek bir takıma ayrıcalık sağlar ama bir şeyede körü körüne bağlanmam. hele ki bu konularda.

şimdi gelelim, bana göre, standart dışı bu forma üretim meselesine..kusura bakma ama abi senin dediğin gibi değil bu çubuk işleri. bir firma bir malı yapıyorsa hele ki bu NİKE gibi bir firmaysa tasarımı, çizimi bellidir. bunların dışına çıkılmaz. şimdi ben birşeyin büyüğünü alacağım diye bu tasarımda esnemeler meydana gelmez. sanırım sende bunu biliyorsundur ama dile getiremiyosundur. yukarda verdiğim örneklerde bu açıkça görülüyor. futbolcuların giydiklerinden tutunda çocuk boylarına kadar hepsinde aynı çizgi var.

bir firma bir malın büyüğünü yada küçüğünü yaparken aynı oranda her kısımdan kısar..bu fotoğraf büyültmeye benzer. atıyorum elinde akçabattan Trabzona kadar bir resim var. bu resmi büyüttüğünde mersin görünmez yada küçülttüğünde sınır akyazıya dayanmaz. bilmem anlatabildim mi?

bu nike'ı savunma işini bırakın bence bize üretilen bu çizgili forma ( şimdilik ona öyle bir hata göründü) standartsızdır. gelişigüzel üretilmiştir. firma bunu üretirken her çubuk üzerinde ayrı ayrı işlem yapmak yerine (biz buna ince ayar diyelim) direk kumaş ekliyerek büyük boyunu yapmıştır ( bunada otomatik arama diyelim) yani işin kolayına kaçmıştır. bunun tek anlatılacak yanı budur.

gerçeğide budur. ben bunu böyle yazdım. şimdi muhtemelen çıkacaksınız gene etkili bir dille ( takdir ediyorum çok iyi yazıyorsunuz, bir siyasetçi gibi) bunları yalanlıyacaksınız kişilerin yüreğine su serpeceksiniz. ama benim gibi düşünen az da olsa arkadaşın burda olduğuna inanıyorum. onların için bu yazım.

Bir kez daha söylüyorum kesinlikle nike bize forma yapmasın demiyorum. ben nike giymekten memnunum.

Yorum

• @ufukbayraktar61
      oh bende böyle bi forma resmi bulsamda konuyu net anlatabilsem diye aranıyodum, neyseki bulmuşsunuz benim yerime.. (ama iyi incelemeden yazmışsınız o ayrı )
      bizim konuştuğumuz formalar yetişkinler için olanlar zaten.. XS-S-M-L-XL-XXL+ diye giden bedenlerin hepsi aynı kumaş yapısından kesilir.. çubuklu formalar bu yüzden bedene göre değişkenlik gösterir.. bebeK ve çocuk formaları da ayrı kumaştan küçültülmüş şekilde yapılır ve kesilir..

şimdi İYİ DİKKAT EDİN.. mario Ballota'nın forması XL beden ve kola gelmeden önceki en son çubuk rengi SİYAH.. ama inter maç forması yazısının hemen altındaki forma ise M Beden ve MAVİ çubukla bitiyor.. demek ki neymiş özel formada olsa bu durum bütün dünyada standarttır..
      BİLMEMEK AYIP DEĞİL, ÖĞRENMEMEK AYIPTIR..

Yorum

• dediğimi daha net anlatabilmek için ekteki resime bakabilirsiniz.. ÇUBUK SAYISINDAKİ BEDENE GÖRE FARKLARI SORAN HERKES İÇİN..

Yorum

• Ufuk hoşgörüne sığınarak söyleyim,yandaş mandaş yakışıksız kelimeler gerek yok be abim bunlara.Camianın değerlerini küstürüyoruz,takımın değerlerini küstürüyoruz,şimdi de forumun değerlerini küstürmeyelim.(sen değil genel anlamda söyledim)
          Nası bi detaya girmişin öyle,gerek varmı bi daha düşün istersen.Eğer bu kadar ayrıntıyı gerçek hayatta önemsediğini düşün,ne kıyafet giyebilirsin,ne yemek yiyebilirsin,ne 1 tek dostun olur,babana selam veresin gelmez.Valla az hayatın tecrübesi olmasa senin yazdıklarına bakıp formaya sövüp almayasım geldi,ama bilinçli kafayla bakarsan ceviz kabuğunu doldurmaz,amaç TS ve forma sadece bir araç.Destek olalım,olmuyorsak olacak olanlara mani olmayalım.
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 01.07.2010, 11:40.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak carlotta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dediğimi daha net anlatabilmek için ekteki resime bakabilirsiniz.. ÇUBUK SAYISINDAKİ BEDENE GÖRE FARKLARI SORAN HERKES İÇİN..

bu ikisi aynı forma değil, italya bayrağının işleniş şeklinden anlaşılabilir..

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ufuk hoşgörüne sığınarak söyleyim,yandaş mandaş yakışıksız kelimeler gerek yok be abim bunlara.Camianın değerlerini küstürüyoruz,takımın değerlerini küstürüyoruz,şimdi de forumun değerlerini küstürmeyelim.(sen değil genel anlamda söyledim)
              Nası bi detaya girmişin öyle,gerek varmı bi daha düşün istersen.Eğer bu kadar ayrıntıyı gerçek hayatta önemsediğini düşün,ne kıyafet giyebilirsin,ne yemek yiyebilirsin,ne 1 tek dostun olur,babana selam veresin gelmez.Valla az hayatın tecrübesi olmasa senin yazdıklarına bakıp formaya sövüp almayasım geldi,ama bilinçli kafayla bakarsan ceviz kabuğunu doldurmaz,amaç TS ve forma sadece bir araç.Destek olalım,olmuyorsak olacak olanlara mani olmayalım.
              ya abi ben bu yazdıklarımdan ne anlatmak istediğimi anlamıyosunuz galiba, ben nike düşmanı değilim artı nike'In çoğu malını alıp giyinen biriyim. buna formalarda dahail benim anlatmak istediğim farklı şeyler. sana soruyorum nike hiö mi hata yapmıyor ? bence herkesin ki kadar o da hata yapıyor ama burda hiç yapmıyor gibi gösteriliyor benim kavgam bunla anlatabildim mi?

@carlotta abi o balotellinin formasınıda koydum ben üsttede çıkmadı. interin resmi sayfasına girip bütün futbolcuların formasına bakabilirsin. hepsi aynı.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şimdi kendisinde interin çubuklu forması olan bir arkadaşımla görüştüm,onun formasında ki çubuklarda da herhangi bir fazlalık yokmuş..demek ki neymiş bu işin uluslararası bir standartı varmış ve büyük klupler o standartı uyguluyormuşş..demek ki neymiş bizim klüp yanlış bir uygulama yapıyormuş..

ve ayrıca bu işin standartı bu olmasa bile bedene göre çubuk sayısının değişmesine yinede karşıyım..forma modelı neyse,her bedene göre o modelden üretim yapılmalıdır...
                Teşekkürler.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Arkadaşların meselesi şu galiba; katalogdan değilde bize özel forma hazırlansın istiyorlar.
                  Peki bunun için gerekli olan ne?
                  Forma satış rakamlarımı, Avrupada devamlılık mı?
                  Yoksa burada formaları eleştirerek bir yere varamayız. Katalog ürünleri bunlar ve bundan daha iyisi yok.
                  O halde bize özel formalar nasıl hazırlanır, onu tartışalım.
                  Aksi takdirde insanların forma alma isteğini azaltıyorsunuz farkında olmadan..
                  efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya abi ben bu yazdıklarımdan ne anlatmak istediğimi anlamıyosunuz galiba, ben nike düşmanı değilim artı nike'In çoğu malını alıp giyinen biriyim. buna formalarda dahail benim anlatmak istediğim farklı şeyler. sana soruyorum nike hiö mi hata yapmıyor ? bence herkesin ki kadar o da hata yapıyor ama burda hiç yapmıyor gibi gösteriliyor benim kavgam bunla anlatabildim mi?

@carlotta abi o balotellinin formasınıda koydum ben üsttede çıkmadı. interin resmi sayfasına girip bütün futbolcuların formasına bakabilirsin. hepsi aynı.
                    Ufuğum yapıyor tabi,nike hata yapmıyor denmiyor,ilginçtir bak sen nike ürünlerini alıyormuşun,ben takımımın hatırı olmasa ne o kadar para verir ürününü alırım ne o sermayeye para kazandırırım(alanlara sonsuz saygım var konu dağılmasın)ama sen anlatamadın bana göre derdini.
                    Neyse bakalım,teşekkür ederim anlayışın için.Ben burdaki dostluğun sağlam kalması ve takımın menfaati hakkında kapasitem yettiğince yazmaya çalıştım,hayırlısı deyip yuvarlayım,gerisi sana ve bize kalmış
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

inter maç forması

inter çocuk forması

BARCELONA

Maç forması

çocuk forması

bayan forması

Ali fuat abi biliyorsundur, zamanından beri senin bu nike'ı tabiri caizse körü körüne savunmana karşıyım. neden bu kadar nike yandaşlığı yapıyorsun. inanki merak etmiyor değilim. sadece şimdiki sponsorumuzun nike ile ilgili olduğuyle ilgili değildir sanırım. eğer böyleysen puma döneminde de bu tutumunu sergilemişmiydin bilmek isterdim. sanırım sergilememişsindir. çünkü puma ile ilgili ne kadar haber ortaya atıldıysa hep pumayı kötüler nitelikteydi. bir başka düşüncemde ilerde adidas'ın olası sponsorluğunda adidas yandaşlığı yapacakmısındır. ki bununda cevabu yine hayırdır. burdan öyle görünüyor çünkü. neden o zaman hep nike'ı müthişmiş gibi gösteriyosun. neden hep en iyiyi nike yapıyor. adidas gibi bir marka hiç mi bir şey yapmıyor. bakınız ben bunları söylerken her zaman dediğim gibi nike giymek bir takıma ayrıcalık sağlar ama bir şeyede körü körüne bağlanmam. hele ki bu konularda.

şimdi gelelim, bana göre, standart dışı bu forma üretim meselesine..kusura bakma ama abi senin dediğin gibi değil bu çubuk işleri. bir firma bir malı yapıyorsa hele ki bu NİKE gibi bir firmaysa tasarımı, çizimi bellidir. bunların dışına çıkılmaz. şimdi ben birşeyin büyüğünü alacağım diye bu tasarımda esnemeler meydana gelmez. sanırım sende bunu biliyorsundur ama dile getiremiyosundur. yukarda verdiğim örneklerde bu açıkça görülüyor. futbolcuların giydiklerinden tutunda çocuk boylarına kadar hepsinde aynı çizgi var.

bir firma bir malın büyüğünü yada küçüğünü yaparken aynı oranda her kısımdan kısar..bu fotoğraf büyültmeye benzer. atıyorum elinde akçabattan Trabzona kadar bir resim var. bu resmi büyüttüğünde mersin görünmez yada küçülttüğünde sınır akyazıya dayanmaz. bilmem anlatabildim mi?

bu nike'ı savunma işini bırakın bence bize üretilen bu çizgili forma ( şimdilik ona öyle bir hata göründü) standartsızdır. gelişigüzel üretilmiştir. firma bunu üretirken her çubuk üzerinde ayrı ayrı işlem yapmak yerine (biz buna ince ayar diyelim) direk kumaş ekliyerek büyük boyunu yapmıştır ( bunada otomatik arama diyelim) yani işin kolayına kaçmıştır. bunun tek anlatılacak yanı budur.

gerçeğide budur. ben bunu böyle yazdım. şimdi muhtemelen çıkacaksınız gene etkili bir dille ( takdir ediyorum çok iyi yazıyorsunuz, bir siyasetçi gibi) bunları yalanlıyacaksınız kişilerin yüreğine su serpeceksiniz. ama benim gibi düşünen az da olsa arkadaşın burda olduğuna inanıyorum. onların için bu yazım.

Bir kez daha söylüyorum kesinlikle nike bize forma yapmasın demiyorum. ben nike giymekten memnunum.
                      Valla kardesim senin dedigin mümkün degil, adam fabrikada makine ayarini yapiyor ve ona göre üretiyor. Ne tesadüfen ne bilerek böyle sey mümkündür, o 9 Cubuklu Formali arkdas yanlislika cakma almis olmasin, cakmanin bile orjinalden orjinali vardir

Yorum

• millet forma almaz,elestiriye sira geldi mi gözünün üstünde niye kasin var der.o formayi nike kusursuz yapsana yine kusur bulur bu insanlar.maksat forma almak mi?yoksa formayi elestirmek mi?Yada amac kulebe destekse,bu elestiriler neden?burda formalari elestirenlere sormak lazim,nike kusursuz forma yapsa alacakmiydiniz(ISTISNALAR HARIC)almayacaktiniz,isiniz gücünüz elestirmek.sanki formayla dügüne,yada özel davetlere katilacaklar.forma,kombine organizasyonlarinda günde 1 tane msj yazilir,ilgisizlik o bicim.ama elestiriye gelince msj üstüne msj yazarlar.sanki trabzonspor a nike on numara forma yapsa,30 bin üyeli bmn den 500 kisi o formayi gidip alacak.burda herkes neyin ne oldugunu biliyor.sallamaya gelince mangalda kül birakmayanlar,gelin su kulübe destek olalim,sunu yapalim bunu yapalim deyince ortalikta gözükmezler.(bazi arkadaslar haric).suraya girince aklima trabzonda kahvede mac seyredenler geliyor.adam hayatta maca gitmemis,kulübe hic bir sekilde destek vermemis ama,tv basinda sövmeyi iyi yapiyor.trabzonlularin genetiginde böyle bir huy var zaten.birakin bu isleri de 30 bin üyeli bmn ten kac kisi forma alacak ona bakalim.
                        iho istifa.

Yorum

• @ufukbayraktar61
                          bakmakla gerçekten görmek arasında önemli farklar tabii..
                          amaç sadece eleştirmek olunca bazı şeyleri anlatmak zor olabiliyo..
                          buyur, sana resmi siteden aynı gün çekilmiş 2 fotoyu yanyana koydum..
                          sen hala daha bu 2 formanın çubuklarında fark yok diyosan, ben daha bişi diyemem..

Yorum

• Formalar gecen senekinin aynisi bu kadar da olmaz ya.Bi tek su gri forma yeni. Puma yada Adidasa gecsinler Nike bize hic güzel forma yapamiyor.
                            Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• [QUOTE=Ufuk Bayraktar61;1916951610

Bir kez daha söylüyorum kesinlikle nike bize forma yapmasın demiyorum. ben nike giymekten memnunum.[/QUOTE]

[QUOTE=Ufuk Bayraktar61;1916951716
                              ya abi ben bu yazdıklarımdan ne anlatmak istediğimi anlamıyosunuz galiba, ben nike düşmanı değilim artı nike'In çoğu malını alıp giyinen biriyim. buna formalarda dahail benim anlatmak istediğim farklı şeyler. sana soruyorum nike hiö mi hata yapmıyor ? bence herkesin ki kadar o da hata yapıyor ama burda hiç yapmıyor gibi gösteriliyor benim kavgam bunla anlatabildim mi?.[/QUOTE]

Her kelimesinin altına imzamı atıyorum.
                              Sorun Nike'nin kötü forma yapması değil.
                              Daha evvelden de belirttiğim gibi ben de yıllar sonra (en az 8 yıl) bu yıl Nike ürünleri almaya başladım, sadece bu yıl kalitesini arttırdığını düşünerek. Ayrıca kulüp ürünlerinden de ilk aşamada iki forma ve antrenman ürünlerinden almak için ürünlerin siteye yüklenmesini bekliyorum.
                              Fromalarımız gayet güzel, hatta Türkiye'deki en iyi formalar belki, ama biz de biliyoruz ki bize özel ve mükemmel değiller. Zaten bu satış rakamlarıyla biz de aksini beklemiyoruz.
                              Fakat niye ısrarla bu sayfalarda Nike göğe çıkarılıyor, anlamak namümkün.
                              TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak carlotta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @ufukbayraktar61
                                bakmakla gerçekten görmek arasında önemli farklar tabii..
                                amaç sadece eleştirmek olunca bazı şeyleri anlatmak zor olabiliyo..
                                buyur, sana resmi siteden aynı gün çekilmiş 2 fotoyu yanyana koydum..
                                sen hala daha bu 2 formanın çubuklarında fark yok diyosan, ben daha bişi diyemem..
                                Tebrikler abicim çok güzel yakalamışsın. Her iki formada da çubuk sayısının farklı olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz arkadaşlar. Tabi eğer gerçekten görmek istiyorsanız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X