Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim gibi çubuklu forma kullanan (nike sponsorluğunda) kulüplerde de durum aynımıdır? Bedenlere göre çubuk sayıları fazla ya da eksik midir? Standart değil midir? Bilmediğim için soruyorum.

Bu işin bir standartı yok mu? ÖRNEK: S bedende 7 çubuk, XL bedende 9 çubuk var. Bu her kulüpte aynı mı? Ya da nike formalarının yapılıp kullanıldığı tüm kulüpler aynı uygulamayı mı yapıyor?

*

Çubuk sayısında değilim. Bu işin standartı yok mudur onu öğrenmek istiyorum. Bilen birisi aydınlatırsa çok sevinirim.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• afs abi,

Antrenmanda kullanilan T-Shirtler satisa sunulacak mi...?
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çubukların sayısına niye taktınız bu kadar anlamadım.

İyi de böyle bir uygulama var mı pratikte? Bedenleri düşünelim. S, M, L, XL, XXL, ayrıca jr ve çocuk modelini düşünün her model için ayrı üretim yapan bir marka var mı dünyada? Hadi yapıldı diyelim, çubuk kalınlıkları farklı sayıları aynı formalar yapıldı her beden için bu işin maliyeti ve pratikliği ne olur?

Aramızda daha önce herhangi bir model çubuklu forma tasarlayan, üreten var mı? Veya tasarlanan bir formanın üretiminden bize ulaşana kadar geçtiği aşamaları, yapılan işlemleri bilen var mı?

Çubuklu formada modeli ve simetriyi dengelemek için kol alt altlarına modele göre mavi veya bir kola bordo bir kola mavi kumaş eklenir. Bunca yıldır Nike dünyaya forma üretiyor da, bu işi aslında yıllardır yanlış yaptıklarını şimdi biz mi bulduk yani?

Herkesin beğendiği çubuklu formaya da kusur bulduk ya bravo bize.

Bütün bunları söylerken hala formalarda armaların yerlerinin doğru olması, optik dengelerin, simetrilerin, sponsor, logo ve armanın birbiri içindeki uyumlu şekilde bütün forma modellerinde ve bedenlerde uygulanmadığı gerçeğini es geçmiyorum.
        7 tane çubuğu olan formamızı çok beğendimi defalarca dile getirdim ve o formaya hiç bir şekilde kusur bulmadım,bulmam da..ama 9 çubuklu formamıza kusur bulmamız herhalde şaşılacak bir durum değil çünkü forma modeli 7 çubuktan oluşuyor.. ayrıca dünyanın her yönünde uygulama bu şekilde diyorsunuz ama ben barçelona formalarında böyle bir uygulama görmediğimide ayrıca belirttim..ya biz hata yapıyoruz yada barçelona..ama hata yapan onlardır(!)

" Bütün bunları söylerken hala formalarda armaların yerlerinin doğru olması, optik dengelerin, simetrilerin, sponsor, logo ve armanın birbiri içindeki uyumlu şekilde bütün forma modellerinde ve bedenlerde uygulanmadığı gerçeğini es geçmiyorum."

sanırım bu konuda da ufak bir eleştirim olacak; yine çubuklu formamızda ts ambleminin asıl yerının neresi olduğu bir türlü belirlenemedii.tanıtım formalarında mavi çizgideyken,satışa sunulan formalarda bordo ile mavi çubuğun tam ortasına konuldu..daha sonra bazı arkadaşalrın aldığı formalarda yine mevi çubuğun üzerinde gördük amblemımızı...evet sanırım çok uyumlu bir durum var ortada(!)

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          afs abi,

Antrenmanda kullanilan T-Shirtler satisa sunulacak mi...?
          Geçen yıl satışta vardı. Bu senede olacaktır.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bütün bunları söylerken hala formalarda armaların yerlerinin doğru olması, optik dengelerin, simetrilerin, sponsor, logo ve armanın birbiri içindeki uyumlu şekilde bütün forma modellerinde ve bedenlerde uygulanmadığı gerçeğini es geçmiyorum.

Mesajı doğru okursanız ortada sorun olmadığını göreceksiniz.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buda Valencia formaları..

oldum olası valencia formalarını sevmem

yarasa diye bir karizmatik bir hayvan var logonda

onu kullanamıyorsun

valencia taraftarı olsaydım basardım kulübü

hele geçen sene ki yarasalı bir forma var ki rezalet.

yazılardan yarasa yapmışlar,çok kötüydü

hele ki üstteki mavi formayı yapan neye göre nasıl yaptı? hangi mantık çerçevesinde üretildi,kim alacak o mavi formayı bilmiyorum

kappa yı da kınıyorum ayrıca

her kulübe turuncu giydirmeye çalışıyorlar

olmuyor.
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bütün bunları söylerken hala formalarda armaların yerlerinin doğru olması, optik dengelerin, simetrilerin, sponsor, logo ve armanın birbiri içindeki uyumlu şekilde bütün forma modellerinde ve bedenlerde uygulanmadığı gerçeğini es geçmiyorum.

Mesajı doğru okursanız ortada sorun olmadığını göreceksiniz.
                özür diliyorum yanlış okumuşum

Yorum

• Bu işin standartı nedir bilen yok mu yahu? Mesela diyelim Juventus. Çubuklu forması var. S bedende 5 çubuk, XL bedende 7 çubuk mu vardır Juventus formalarında da?

*

Formanın görüntüsü ya da logo, arma mukayeselerinde de değilim. Çubuk sayıları da zerre umrumda değil. Sadece bilmek istediğim; standartı bu mudur? Her yerde böyle midir?

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu işin standartı nedir bilen yok mu yahu? Mesela diyelim Juventus. Çubuklu forması var. S bedende 5 çubuk, XL bedende 7 çubuk mu vardır Juventus formalarında da?

*

Formanın görüntüsü ya da logo, arma mukayeselerinde de değilim. Çubuk sayıları da zerre umrumda değil. Sadece bilmek istediğim; standartı bu mudur? Her yerde böyle midir?
                      ben geçen sene XL beden barçelona çubuklu forması aldım..Formamda ekstra çubuk sayısı yoktu..

bu işin standartı nedir bilmiyorum ama forma modelinde olan çubuk sayısının dışına çıkılması karşıyım..
                      En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 20:19.

Yorum

• PSV Eindhoven yıllardır bizim de bu sezon kullanacağımız çubuklu formayı kullanıyor. XXL olsun XXS olsun her zaman 7 çubukludur formaları.

Yorum

• Çubuklu forma ile ilgili örnekleri yarın paylaşırım. Bakalım o zamana kadar bu mesele nereye gider.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben geçen sene XL beden barçelona çubuklu forması aldım..Formamda ekstra çubuk sayısı yoktu..

bu işin standartı nedir bilmiyorum ama forma modelinde olan çubuk sayısının dışına çıkılması karşıyım..
                            Dediğim gibi ben çubuk sayısında değilim. Sadece standartı nedir onu öğrenmeye çalışıyorum.

Formalar çıktığında çubuklu formayı beğendiğimi defalarca dile getirdim.

Ama kafaya taktığım şey bu işin prosedürü nedir. Öğrenmek. Bilen arkadaşlar varsa aydınlatırlarsa çok memnun olacağım. Yoksa öğrenme hevesimle kalırım.

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• şimdi kendisinde interin çubuklu forması olan bir arkadaşımla görüştüm,onun formasında ki çubuklarda da herhangi bir fazlalık yokmuş..demek ki neymiş bu işin uluslararası bir standartı varmış ve büyük klupler o standartı uyguluyormuşş..demek ki neymiş bizim klüp yanlış bir uygulama yapıyormuş..

ve ayrıca bu işin standartı bu olmasa bile bedene göre çubuk sayısının değişmesine yinede karşıyım..forma modelı neyse,her bedene göre o modelden üretim yapılmalıdır...
                              En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 20:31.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O yakanın orijinali öyle mi ya ? Polo yaka gibime geldi.
                                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X