Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• az evvel formalara canlı baktım. çubuklu ve gri forma gerçekten muhteşem. tavsiye ederim. tez zamanda ilk olarak bu ikisini almaya niyetim var. parçalı forma çok güzel . yelkenlerden arınmış olması çok iyi durmuş.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• ah ula istanbula bilet almasam şimdi foruma formanın fotolarını ekleyecektim para kalmadı.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alıp görüntülemeyi düşünüyorum ama kendimi kobay gibi hissediyorum. formayı kayıtsız şartsız karşılıksız sevip katkı sağlamak için almak lazım. ama bazı insanlar genelde , başkaları alsın tepkilere göre bende alırımı düşünüyor yanlış anlamayın sizin için demiyorum ama böyle insanlar da var. ve formanın fotosunu eklemeyi düşünüyodum daha sonra vazgeçtim

söylediklerinizde haklısınız ama şahsen ben hangi formaları alacağım konusunda kararsızım ve o yüzden fotoğraf yüklenmesini bekliyorum.
        alan arkadaşlar en azından bir iki detaya yönelik fotoğraflarını koyar ve bedenlere ilişkin de fikir verebilirlerse uzaktan alacaklar için faydalı olur diye düşünüyorum..
        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• arkadaşlar

arkadaşlar bakın hepiniz çok daha iyi ürünler görmek istiyorsunuz bu sizin sevginizi gösteriyor ama kendimize ölçü aldığımız takımlara bakarsak en azı yılda 300.000 500.000 gibi forma satışı yapıyor biz ise 100.000 bile yapamıyoruz sizlerden biri NIKE,ın patronu olsanız acaba bundan farklı bir politikamı uygulardınız merak ediyorum ayrıca ürünler fena değil lütfen
          giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• En son yazdığım yorumdan sonraki tüm yorumları tek tek okudum.
            Yorumlarını, tepkilerini merak ettiğim insanların büyük çoğunluğunun formaları beğendiğini gördüm. Zevkine görüşlerine güvendiğim değer verdiğim arkadaşlarımın da benimle aynı görüşte olmaları beni sevindirdi.

Olumsuz görüş bildiren üyelerin takındığı agrasif tavırların çoğu konu hakkındaki bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. İşi Nike batsın diye getiren bile olmuş çok güldüm.

Gri forma meselesi bir yöneticimizin ortaya attığı bir fikirdi. Daha ilk duyurulması daha projelendirilmeden, planlanmadan insanların meraklandırılması stratejik bir hataydı. Barcelona ekstra renk kullanırken tarihten aldığı referansları kullanıyor ve belli kurumsal renklerin dışına çıkmıyor. Bu anlamda Trabzonspor'un ekstra renk kullanması gerekiyorsa bunların neler olabileceğini paylaşmıştım. Bu başlı başına bir konu o meseleyi başka bir mesajda yazayım.

Gri formamızın tasarımı gayet güzel. Sadece gri olmaması, içinde bordo mavi renklerin kullanılması bir incelik. Forma modeli benim sevdiğim, Arsenal'in çizgilerinden yola çıkılarak tasarlanmış Aston Villa tarzı olarak ta bilinen bir model. Aynı modelin gri yerine mavi olanı yapılsaydı diye önerilerde bulunmuştum.

Gri formaya şimdilik ısınamayanlar olabilir bence sahada futbolcular üzerinde görünce fikriniz değişecektir eminim. Grinin bordo ile uyumu da hoş olmuş.

Çubuklu forma Trabzonspor tarihindeki doğru uygulanmış en kaliteli ürün. Kappa zamanındaki çubuklu formanın kalitesinin çok ötesinde. Formalar tek başına bir anlam ifade etmez onu anlamlandıran ve ruh katan içindeki futbolcular ve elde ettiğiniz başarılardır demiştim. Kappa forma içindeki Fatih Tekke'ye ve onun çağrıştırdığı duygusallığa kapılanlar o formalarda armalarımızın yanlış kullanıldığını, aşırı pahalı oluşunu, hiçbir yerde bulunmayışını hiç dile getirmiyorlar.

Çubuklu formamız, renkleri, kumaş kalitesi, çubuk kalınlıkları beyaz, bordo ve mavi şortla olan uyumu ile dört dörtlük oldu. Nesi yeni diyenler hakikatten bu forma işine hiç kafa yormuyor veya algıda sorunları var diyebiliyorum başka mantıklı bir açıklaması yok o tür eleştirilerin.

Haksız ve ölçüyü kaçıran -nedense Türkçesi de bozuk olan- insafsız eleştirilerin çoğu bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor.

Beyaz forma da Nike'ın yeni ürünü. Eski beyaz forma ile alakası yok renginin beyaz oluşu dışında. Fakat bunu ancak yakından görünce anlayabilirsiniz. Kullanılan kumaş kalitesi yanlardaki hava delikleri kesimi ile yeni Brezilya formasının beyaz rengi. Yakalar bordo veya açık mavi olsaydı veya formada bordo mavi renkler kullanılsaydı diyebilirsiniz fakat bizim kadar çok çeşit forma üreten başka Nike takımı yok. Özel forma yaptıranlar iki forma yaptırıyorlar. Her modelde ektstra istek ekstra maliyet demek.

Onur'un kaleci forması muhteşem. Aynı modelin farklı renkleri de var. Kaleci formalarında çok ekstra model çok az. Bir çok milli takım kalecisinin forma modeli bu.

Fontlar konusunda -grafik tasarımcı olduğum için olmalı- benim kadar pozitif girişimde bulunan olmamıştır. Font konusundaki ısrar ve önerilerimin kabul görmesi sevindirici.

Bordo formamız kesimi renkleri ve kumaşının hafifliği ile sizi şaşırtacak güzel bir forma. Geçen sene mavi giyince bu seneki alternatifi bordo oldu ve güzel oldu.

Parçalı formada bu kadar ısrara gerek yoktu kanaatindeyim. Yakaların kesimi eski formalara göre çok daha rahat kumaş kalitesi ise çok daha üst düzeyde. Acaba bordo ağırlıklı değil mavi ağırlıklı mı olsaydı diye düşünenler olabilir fakat bu renk -belki de bizim sayemizde- Nike kolleksiyonuna bizim renklerimizle katılmış bir model oldu. Yine maliyet ve taraftarlarımızdan beğenenler olması nedeniyle kolleksiyonda yerini aldı. Bordo ile mavinin yanyana kullanıldığı bir model olarak sahada yerini alacak.

Bu kadar forma çeşidi forma konusunda bu kadar farklı görüş ve yaklaşımları olan bir taraftar topluluğu için gerekli belki de.

İdman ürünlerimiz yine kalite ve yine güzel. Nike'ın ürün kalitesine ve tasarımlarına ön yargısız doğru bilgilerle yaklaşanlar güzellikleri görebiliyor.

Herkesin gıpta ile izleyeceği bir takım olacağız her anlamda. Yıkmak kolay, yapmak zor. Beğenenler memnuniyetlerini belki sadece mutlu bir tebessümle içlerine dolan sıcaklıkla yaşıyor hiçbir şeyden memnun olmayacak olanlar ise bu işi çok gürültülü ve rahatsız edici yapıyor.

Forma ile ilgili tepkiler her sezon aşağı yukarı aynı oluyor. Bu başlığı sürekli takip edenler olayı başka değerlendiriyor. Sırf çıksa da eleştirsem diye bekleyenler de vardır eminim.

Tepkiler fırtına gibi önce gürlüyor sonra duruluyor ve aklı selim galip geliyor her zamanki gibi.

Trabzonsporumuzun yeni sezon formaları ve ürünleri hayırlı olsun. Yeni başarılarla süslesinler formamızı. Güzel gören güzel düşünür, zevkler tartışılabilir ama kimsenin Trabzonspor'un formasını aşağılamaya, başkalarını aldırmamaya teşvik etmeye hakkı olamaz.

Bu işte emeği geçenlere tekrar teşekkür etmek lazım. Nerelerden nereye geldiğimizi ve bu işlerin bir süreç olduğunu unutanlara da insaf dilemek lazım.

Daha yeni başladık.

Tanıtımla ilgili profesyonel çekimler olacak ve yeni sürprizler var sırada. Satış sitesi ve ürün sunumu ile ilgili önerilerimi yetkilelerle İstanbul'da yapacağım görüşmede birebir iletme şansım olacak.

Sırada yeni ürünlerden almak var.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Genel itibarıyla güzel sayılabilecek bir koleksiyon olmuş ( gri formayı beğendim).
              İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
              Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Bordo frma ve çizgili forma çok hoşma gitti.

Yorum

• Gri formamızın tasarımı gayet güzel. Sadece gri olmaması, içinde bordo mavi renklerin kullanılması bir incelik. Forma modeli benim sevdiğim, Arsenal'in çizgilerinden yola çıkılarak tasarlanmış Aston Villa tarzı olarak ta bilinen bir model. Aynı modelin gri yerine mavi olanı yapılsaydı diye önerilerde bulunmuştum.

Gri formaya şimdilik ısınamayanlar olabilir bence sahada futbolcular üzerinde görünce fikriniz değişecektir eminim. Grinin bordo ile uyumu da hoş olmuş.
                  ------------------------------------------------------------------

Renk uyumu,dizaynı,Bordo-Mavi si derken gerçekten harika olmuş gri formamız,çok beğendim,beğenmekle kalmayıp kardeşime alacağım çok kısa zamanda.Çubukluya zaten diyecek tek kelime yok bana göre

a f s hocam emeğiniz çok,hakkınız ödenmez,sağ olun-var olun.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Fiyatlar geçen yıla oranla ufak ufak artmış. Fiyatta bi artış var yani (artis mi ne artisi ) Az alışveriş eden taraftarlarımız için pek sorun olmaz ama bütün yıl boyunca çokça alışveriş eden kişilere ağır külfet getirebilir. Bunun dışında modeller , renkler , kalite konusunda felan gayet iyi ve memnun edici buldum formaları.
                    En son EMiRHAN61 tarafından düzenlendi; 28.06.2010, 12:51.

Yorum

• onur genelde maçlarda kısa kollu giyiyor acaba kaleci formasının kısa kollusu olacak mı?
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En son yazdığım yorumdan sonraki tüm yorumları tek tek okudum.
                        Yorumlarını, tepkilerini merak ettiğim insanların büyük çoğunluğunun formaları beğendiğini gördüm. Zevkine görüşlerine güvendiğim değer verdiğim arkadaşlarımın da benimle aynı görüşte olmaları beni sevindirdi.

Olumsuz görüş bildiren üyelerin takındığı agrasif tavırların çoğu konu hakkındaki bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. İşi Nike batsın diye getiren bile olmuş çok güldüm.

Gri forma meselesi bir yöneticimizin ortaya attığı bir fikirdi. Daha ilk duyurulması daha projelendirilmeden, planlanmadan insanların meraklandırılması stratejik bir hataydı. Barcelona ekstra renk kullanırken tarihten aldığı referansları kullanıyor ve belli kurumsal renklerin dışına çıkmıyor. Bu anlamda Trabzonspor'un ekstra renk kullanması gerekiyorsa bunların neler olabileceğini paylaşmıştım. Bu başlı başına bir konu o meseleyi başka bir mesajda yazayım.

Gri formamızın tasarımı gayet güzel. Sadece gri olmaması, içinde bordo mavi renklerin kullanılması bir incelik. Forma modeli benim sevdiğim, Arsenal'in çizgilerinden yola çıkılarak tasarlanmış Aston Villa tarzı olarak ta bilinen bir model. Aynı modelin gri yerine mavi olanı yapılsaydı diye önerilerde bulunmuştum.

Çubuklu forma Trabzonspor tarihindeki doğru uygulanmış en kaliteli ürün. Kappa zamanındaki çubuklu formanın kalitesinin çok ötesinde. Formalar tek başına bir anlam ifade etmez onu anlamlandıran ve ruh katan içindeki futbolcular ve elde ettiğiniz başarılardır demiştim. Kappa forma içindeki Fatih Tekke'ye ve onun çağrıştırdığı duygusallığa kapılanlar o formalarda armalarımızın yanlış kullanıldığını, aşırı pahalı oluşunu, hiçbir yerde bulunmayışını hiç dile getirmiyorlar.

Çubuklu formamız, renkleri, kumaş kalitesi, çubuk kalınlıkları beyaz, bordo ve mavi şortla olan uyumu ile dört dörtlük oldu. Nesi yeni diyenler hakikatten bu forma işine hiç kafa yormuyor veya algıda sorunları var diyebiliyorum başka mantıklı bir açıklaması yok o tür eleştirilerin.

Haksız ve ölçüyü kaçıran -nedense Türkçesi de bozuk olan- insafsız eleştirilerin çoğu bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor.

Beyaz forma da Nike'ın yeni ürünü. Eski beyaz forma ile alakası yok renginin beyaz oluşu dışında. Fakat bunu ancak yakından görünce anlayabilirsiniz. Kullanılan kumaş kalitesi yanlardaki hava delikleri kesimi ile yeni Brezilya formasının beyaz rengi. Yakalar bordo veya açık mavi olsaydı veya formada bordo mavi renkler kullanılsaydı diyebilirsiniz fakat bizim kadar çok çeşit forma üreten başka Nike takımı yok. Özel forma yaptıranlar iki forma yaptırıyorlar. Her modelde ektstra istek ekstra maliyet demek.

Onur'un kaleci forması muhteşem. Aynı modelin farklı renkleri de var. Kaleci formalarında çok ekstra model çok az. Bir çok milli takım kalecisinin forma modeli bu.

Fontlar konusunda -grafik tasarımcı olduğum için olmalı- benim kadar pozitif girişimde bulunan olmamıştır. Font konusundaki ısrar ve önerilerimin kabul görmesi sevindirici.

Bordo formamız kesimi renkleri ve kumaşının hafifliği ile sizi şaşırtacak güzel bir forma. Geçen sene mavi giyince bu seneki alternatifi bordo oldu ve güzel oldu.

Parçalı formada bu kadar ısrara gerek yoktu kanaatindeyim. Yakaların kesimi eski formalara göre çok daha rahat kumaş kalitesi ise çok daha üst düzeyde. Acaba bordo ağırlıklı değil mavi ağırlıklı mı olsaydı diye düşünenler olabilir fakat bu renk -belki de bizim sayemizde- Nike kolleksiyonuna bizim renklerimizle katılmış bir model oldu. Yine maliyet ve taraftarlarımızdan beğenenler olması nedeniyle kolleksiyonda yerini aldı. Bordo ile mavinin yanyana kullanıldığı bir model olarak sahada yerini alacak.

Bu kadar forma çeşidi forma konusunda bu kadar farklı görüş ve yaklaşımları olan bir taraftar topluluğu için gerekli belki de.

İdman ürünlerimiz yine kalite ve yine güzel. Nike'ın ürün kalitesine ve tasarımlarına ön yargısız doğru bilgilerle yaklaşanlar güzellikleri görebiliyor.

Herkesin gıpta ile izleyeceği bir takım olacağız her anlamda. Yıkmak kolay, yapmak zor. Beğenenler memnuniyetlerini belki sadece mutlu bir tebessümle içlerine dolan sıcaklıkla yaşıyor hiçbir şeyden memnun olmayacak olanlar ise bu işi çok gürültülü ve rahatsız edici yapıyor.

Forma ile ilgili tepkiler her sezon aşağı yukarı aynı oluyor. Bu başlığı sürekli takip edenler olayı başka değerlendiriyor. Sırf çıksa da eleştirsem diye bekleyenler de vardır eminim.

Tepkiler fırtına gibi önce gürlüyor sonra duruluyor ve aklı selim galip geliyor her zamanki gibi.

Trabzonsporumuzun yeni sezon formaları ve ürünleri hayırlı olsun. Yeni başarılarla süslesinler formamızı. Güzel gören güzel düşünür, zevkler tartışılabilir ama kimsenin Trabzonspor'un formasını aşağılamaya, başkalarını aldırmamaya teşvik etmeye hakkı olamaz.

Bu işte emeği geçenlere tekrar teşekkür etmek lazım. Nerelerden nereye geldiğimizi ve bu işlerin bir süreç olduğunu unutanlara da insaf dilemek lazım.

Daha yeni başladık.

Tanıtımla ilgili profesyonel çekimler olacak ve yeni sürprizler var sırada. Satış sitesi ve ürün sunumu ile ilgili önerilerimi yetkilelerle İstanbul'da yapacağım görüşmede birebir iletme şansım olacak.

Sırada yeni ürünlerden almak var.

Ali Fuat Bey sizin fikir,öneri ve tavsiyelerinize genel olara katıldım.Bununda nekadar doğru olduğunu gördüm.Gerçekten formaları ben beğendim.Henüz canlı olarak görmedim.İlk fırsatta gidip göreceğim ve ilk alacağım gri forma olacak.İnşaallah sonrada çubuklunun uzun kollusu.

Formalar çıkınca biraz bekleyip insanlar gazını bir atsın dedim.Yorumları bir okuyayım dedim.Gerçektende inanılır gibi değil.Beğenirsin yada beğenmezsin ama bukadar acımasızca eleştiri bukadar aşağılama şaştım doğrusu.Herkes grafiker , herkes tasarımcı , herkez forma uzmanı.Benimde beğenmediğim şeyler vardır.Parçalı olmasada olurdu.Beyazda mavi değil bordo şerit olsaydı.Yada beyazda dikine ince bordo ve mavi çizgiler olsaydı.Çubukluda kalın çubuklu olsaydı.Ama bunlar bitmez.Böyle uygun görüldü.Herkes TRABZONSPORLU ve elverdiğince alacak.

Biz TRABZONSPORU koşulsuz sevdik.

Yorum

• Çubuklu forma mankenin üzerinde çok güzel durmuş..

Şortların hepsi çok güzel..konçlar idare eder..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak PascaL tarafından gönderildi
                            Formalar berbat ötesi. Bir tane yönetici bu işle ilgilenmiyomu, yeni formaymış geçen seneninkinin aynısı. fenerin galatasarayın formalarına bak mükemmel ötesi bizimkide amatör küme forması gibi telekomspor forması kimse kimseyi kandırmasın nesi güzel Allah aşkına
                            Arkadaşım forma'dan anlamıyorsan konuşma da insanların sinirini bozma...
                            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                            #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak PascaL tarafından gönderildi
                              Formalar berbat ötesi. Bir tane yönetici bu işle ilgilenmiyomu, yeni formaymış geçen seneninkinin aynısı. fenerin galatasarayın formalarına bak mükemmel ötesi bizimkide amatör küme forması gibi telekomspor forması kimse kimseyi kandırmasın nesi güzel Allah aşkına
                              bakmak var birde görmek var,

gsnin parçalı forması yıllardır aynı klasik değişmez,
                              fenerin çubuklu forması aynı şekilde klasik değişmez,

formanın her yanı güzel hatta en güzel yanı yıllardır ilk defa nike ile gerçek renklerimizi kullanmaya başladık, kırmızı lacivert giydiğimiz zamanlar lazım size anlaşılan (onu da isteyenler var adam çıkmış bu renkler güzel değil barça nın renklerini kullanalım diyor)

değişiklikleri anlamak için formaları yan yana getirip bakmak dokunmak lazım, parçalıdaki değişim, beyaz formadaki değişim ( beya forma zaten ne kadar değişebilir ki) hele hele çubuklu formadaki ince ayrıntılar

bu formalar çok güzel iş yerinde arkadaşlar da beğendi, gri formaya alışmak lazım ilk baklışta itici gelse de çok değişik olmuş, maçlarda giyilinde daha iyi anlaşılacak,

insanlar taraftarların tasarımlarının yapılmasını bekliyor, o tasarımları bu kumaşlar ile bir araya getirmeyi kolay sanıyor millet bilgisayar ekranından çizim yapmak gibi zannediyor, hadi o formaları yaptılar fiyat pahalı olursa o zamanda bu ne buna bu kdar para verilirmi diye şikayetler gelecek,

Ayrıca kimse nike bize neden özel olarak tasarım yapmıyor demesin, adamların özel tasarımları İnter ve Barça ya e bu takımlarında nerelerde olduğunu gilmiyorsanız o zaman sözümüz yok
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• müthis....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X