Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bian önce ürünler ts clube gelsinde öğrenciler memleketlerine dönmeden ürünleri alsa...

Yorum

• Gçene seneye göre çok iyi formalar çubuklu en iyisi zaten gride fena değil beğenmeyenler var ama genel iyi görüşünde sanırım Uefa bir formanın kulübün renklerinden farklı olmaısnı istiyor buda gri olarak tercih edildi geçen seneki turuncuya göre çok iyi hayırlı olsun
      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar formalarımız canlı şekilde Tv'dekinden ya da resimdekilerden çok daha kaliteleri görünüyor.

Yorum

• Ligtv'de fotoğraf galerisine eklemiş ;

Devamı ; http://www.ligtv.com.tr/Galeri.aspx?g=268&p=1
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• formaları cok begendim kaliteleride gecen seneye nazaran daha iyi yakalar gercekten cok guzel olmus üç tane forma almayı dusnuyorum ilk defa cubuklu,gri ve parcalı
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Şu bayrak şu formada ya ne güzel bir şeydir bu arkadaş yaa
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Saat geçtikçe formalarımızı daha çok beğeniyorum. İlk önce küfür ettiğim gri forma bile hoş görünüyor. Şu TFF'nin uygulaması olmasaydı formalarımız çok daha güzel olacaktı. İsimler alta yazılınca güzel durmuyor bence.

Yorum

• Gri formadan almak farz oldu İnşallah kumaşı da beklediğimiz gibidir
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Selami abi kumaş için özellikle Ali Fuat abi farkı göreceksiniz demişti.
                    İnşallah öyle olur.
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Çubuklu ile bordo forma bana göre gerçekten çok hoş duruyor.
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• gri formadaki parlaklığın derecesini merak ediyorum.çekimlerdeki ışığın yüksekliği yanıltıyordur umarım.Sokağa çıkınca heryerimiz parlamasın
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          daha açıklanmadı fiyatlar tahminen bence formalar 85 tişörtlerde 24.90
                          T-shirler 75-80 gibi olur
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Tamam fıormalar çok güzel ama amblem de gene simetri hatası varr çubukluda gri de yani hemen hepside hatalı yapıştırma ya şu işi başkası yapma çok iyi olcak valla bu TSclubtan kim sorumlu ise şu amblemden anlamıyor

Yorum

• Gri formamızda koldaki mavi şeritler iki tane.
                              Harika duruyor.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Kaleci formalarımızın sarısından var mı acaba?

Ben bir gri bir de kaleci forması almak istiyorum.(Onur için.)

Bir de Antrenman ürünleri gerçekten güzel.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X