İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi çok kıskanacaklar çok...
Yorum
-
Gri formayı beğenmeyenleri anlayamıyorum. Bordo ve mavinin yanına çok güzel olmuş gri. İlk aacağım forma gridir. Bu arada hepsi çok güzel formaların. Bir de bu Alanzinho için yapılan tişörte kafayı taktım. Umarım diğer oyuncularımız için de yapılmıştır bu tişörtlerden. Yoksa çok büyük yanlış olur.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanitimda sunumus Lig TVli Melih Gümüsbicak yapmis....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
her sene farklı renkte forma piyasaya sürüyorlar.gecen sene turuncu bu sene ise gri extra renkler oldu....aslında ilk bakışta ürün çeşitliliği acısından güzel gibi gözüksede,tribunlerde cok çeşitli renkler oluyor.ben isterdimki bizi hep tek renk temsil etsin.ya formayı bordo agırlıkta bir renkte yapsınlar yada mavi agırlıklı bir renkte...dünya kupalarında veya avrupa sampiyonlarında hollanda milli takımının macları oldugunda hep izlerim takip ederim.çünkü tribünlerdeki bütün seyirciler turuncu renkte forma giymiş ve tek rebk olması tribunlere ayrı bir hava ve güclü bir seyirci destegi oldugunu gosteriyor√ OKAN™ 1987
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri formayı beğenmeyenleri anlayamıyorum. Bordo ve mavinin yanına çok güzel olmuş gri. İlk aacağım forma gridir. Bu arada hepsi çok güzel formaların. Bir de bu Alanzinho için yapılan tişörte kafayı taktım. Umarım diğer oyuncularımız için de yapılmıştır bu tişörtlerden. Yoksa çok büyük yanlış olur.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
beğenmeyenleri görüyorumda tamam beğenmeyebilirsin de nie rezalet diyosunuz anlamıyorum kendi kafanızdaki tarzı yapsanız başkası ona beğenmedim demiyecekmi sanki çok olumsuzuz çok..
neyse bence formalar geçen senedekilere benzer ama ince ayrıntıları var ben çubukluyu geçen senekine göre daha çok beğendim elime alıp tutmadan anlayamam tabi ama resimlerde daha şık görünüyo gri formada güzel ama rengi biraz daha açık olabilirdi bence.. benim en çok beğendiğim bordo forma bence en güzeli o.. inş. geçen seneki futbolun dışına çıkabiliriz bu formalarla..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirisi Velez'in formasını boyamış Bordo-Maivye bu olsun demiş , biri Arjantin formasına Trabzon amblemi yapıştırmış habundan isterük demiş ...
Diğeri gitmiş fotoşop (!) 'tan yarım yamalak saçma sapan karma karışık forma çizmiş getirmiş ...
Çok zor işimiz çooook ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher sene farklı renkte forma piyasaya sürüyorlar.gecen sene turuncu bu sene ise gri extra renkler oldu....aslında ilk bakışta ürün çeşitliliği acısından güzel gibi gözüksede,tribunlerde cok çeşitli renkler oluyor.ben isterdimki bizi hep tek renk temsil etsin.ya formayı bordo agırlıkta bir renkte yapsınlar yada mavi agırlıklı bir renkte...dünya kupalarında veya avrupa sampiyonlarında hollanda milli takımının macları oldugunda hep izlerim takip ederim.çünkü tribünlerdeki bütün seyirciler turuncu renkte forma giymiş ve tek rebk olması tribunlere ayrı bir hava ve güclü bir seyirci destegi oldugunu gosteriyorMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Formalarımız genelde güzel.
Çubuklu ile Bordo Harika görünüyor.
Parçalının v yakadan bisiklet yakalı olması beyazın da omuzlarda ince bir mavi çizgi olması yenilik değil.
Gri ise yapmak için yapılmış bir forma.Grinin koleksiyonumuza girme sebebi hamsiydi.Formanın bir bölümüne sırtta omuza her hangi bir yere hamsi pulu gibi desen yapmadıktan sonra bu haliyle sıradan olmaktan ileri gidemiyor.
Lisanslı ürün kullanma bilincine sahip her taraftarın dolabında Nike parçalı veya beyaz forma kesin vardır.Kaç kişi gidipte omuzda ince bir mavi çizgi var bu yeniliktir deyipte yeni sezon beyaz forma alır? Keza parçalının yakası yok büyük yenilik yapmışlar parçalı alayım diye düşünür?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yaz bir iki T-Shirt birde basketbol forması alacam. Bu formalar geçen sezonunkilerin aynıları, aynı formaları niye gidip alayım?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum