Resmi site denen bir platform var ama şuan çalışanlar ne işle meşguller bilmiyorum.Sağdan soldan fotoğraf toplamaya çalışıyoruz, kaplumbağa hızıyla iş yapıyor adamlar.
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Az önce havalanındaydım...Mankenler dışarıda sigara içiyordu.Erkek mankenin elinde Gri forma vardı.Resimlerdekinden çok farklı duruyor.Şahane diyebilirim.Omuzlarda mavi çizgi çok güzel duruyor.Kumaşıda çok güzeldi.
katalog dan secılmıs olması urunun kalıtesını gostermez.
evet su an kıyaslıyorum interin gıydıgı cubukluyla aynı formayı gıyecegız
barcanın parcalısıyla aynı formayı gıyecegız.
Eeee buradan nereye varıcaz???
hikaye onlar, ne barçanın ne interin giydiği formaları giyeceğiz.
benzerlik illaki vardır.
ancak iki formayı elinize aldığınızda gerçeği görürsünüz.
ayrıntıda gizli o kadar detay varki.
imkanınız varsa bir nike mağazasına gidip bizim formalarımızla diğer formaları karşılaştırmanız yeterli.
sayıların içinde amblem olcak diye bişey duymadım ben şahsen. barca nın fontunda var diye bazı arkadaşlar öyle sanmış olabilir. ama ben aynı msjlarda sadece fontun o şekilde olacağını anlarken bazı arkadaşlar fontun içinde arma olacak sanmışlar sanırım
- Allahı bu nasıl bi çubuklu süpeeerrrrrrr ben varya sevinçten ölüyorum şu an
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum