çubulu muhteşem olmuş ama gri pek sinmedi içime...ama zamanla ona da alışılır bence...ama hayal kırıklığı uğrattı yalan değil...gri bize özgü olcak denmişti ve de beklenti yükseldi...bu çork tırt olmuş...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Büyük Resimde nedense daha hos gözüktü"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubulu muhteşem olmuş ama gri pek sinmedi içime...ama zamanla ona da alışılır bence...ama hayal kırıklığı uğrattı yalan değil...çubuklu bize özgü olcak denmişti ve de beklenti yükseldi...bu çork tırt olmuş...
Yorum
-
Hocam şaka mı bu. Bu Gri forma ne öyle ya.Bütün sene forumda forma tartışmalarını takip ettim.Onlarca forma gösterildi,örnek gösterildi.Sonuç 3. ligde bir takımın bile giymeyeceği bir forma.Pazarda satılan 5 milyonluk formalardan tek farkı takım amblemi.Şu an küfür ediyorum.
Yinede diğerleri belki... diye dayanıyorum.Çubuklununda geçen seneden hiçbir farkı yok.Yine kimse umursamamış bu forma işini.Allahtan Türk bayrağı varda farklı diyebileceğiz.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse heveslenmesin... Biz barçamıyız ki bize özel olacak yeni formalar?
O zaman demeselerdi size özel forma yapılacak diye.
Hiç bir şeyi eleştirmeyelim mi yani.
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmalar yine yapıştırma mı??
Açık ve net görünüyor...
Diğerlerini bilemicem...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri bize özgü olacak dendi
dalgınlık olmuş...düzelttim...
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakası var ..?
O zaman demeselerdi size özel forma yapılacak diye.
Hiç bir şeyi eleştirmeyelim mi yani.DRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak gokhunn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
önceden şöyle bi forma düşmüştü nete benm hoşuma gitmişti valla keşke o tasarlasaymıs formaları
Bu forma daha güzel!
Ama neyseki ben bu formayı alıp düzenler fifa10 oyununa eklerim!
Bari orda kullanayım.
Cretion master ne güne duruyor sahi?Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum