Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şöyle bir alıntılayalım bu güzel çalışmalar arkada kalmış.
    Yeni sezondaki formalarımız aynen bunlar.Sadece gri forma merak konusu.

Eline sağlık Kaan.

Yalnız Kaan çubuklu formada renkler tam tersi olmayacak mı ben mi yanlış biliyorum ?
    Düzeltiriz Alihancım sorun değil.

Ayrıca bordo çubuk üzerine Türk Bayrağı koyulması şık durmaz bence.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Düzeltiriz Alihancım sorun değil.

Ayrıca bordo çubuk üzerine Türk Bayrağı koyulması şık durmaz bence.
      Düzelt bakalım öyle nasıl olacak.

Bence de güzel olmaz ama mecburen bu şekilde olacak.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Görüntüyü kulüp yetkililerine ve avukatına gönderdim hemen. Gelişmeleri paylaşırım.
        Abi bu tip şikayetlerden daha öncesinde bir sonuç elde edebildik mi eğer edebiliyorsak ben bunu yapan tüm mağazaları tek tek araştırır bulurum Trabzon'da.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• beyaz forma güzellll olmuş..

Yorum

• insallah degisik bir havasida olur , turuncu gibi degil ama

Yorum

• Bu sene formanın arkasına 20 Colman yazdırıcam.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• bu gri forma işi ne oldu? geçen sene 2.yarı gelcekti ama..uzun zamandır bekliyorum gri formayı yaparlarsa müthiş olur.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu sene formanın arkasına 20 Colman yazdırıcam.
                  Ben de Arjantin forması alıp arkasına ;

Colman
                  --10--

yazdırmayı düşünüyorum .

Yorum

• Bu yapılan photoshop'lar da beyaz formanın üzerindeki mavi neden daha koyu diğerlerinden. Çubuklu formadaki mavimizle farklı.

Mavinin o tonuyla çıkacağını bildiğiniz için mi özellikle öyle yapılıyorsunuz yoksa direk katalogdaki haliyle mi yapılıyorsunuz ?

Özellikle sordum çünkü beyaz formada buna dikkat edilecek mi diye merak ediyordum zaten.
                    En son taraftar.61 tarafından düzenlendi; 23.06.2010, 23:59.
                    Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• İlk olarak taraftar.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu yapılan photoshop'lar da beyaz formanın üzerindeki mavi neden daha koyu diğerlerinden. Çubuklu formadaki mavimizle farklı.

Mavinin o tonuyla çıkacağını bildiğiniz için mi özellikle öyle yapılıyorsunuz yoksa direk katalogdaki haliyle mi yapılıyorsunuz ?

Özellikle sordum çünkü beyaz formada buna dikkat edilecek mi diye merak ediyordum zaten.
                      Aynen o şekliyle olacak beyaz forma.

Tam emin değilim ama katalogda da bu şekilde yer alıyor galiba.

Yorum

• inşallah yapıştırma olmaz armalar
                        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                        #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          elde ve formayı tersine çevirip yıkatacaksın ya da yıkayacaksın, ömrü uzun olur
                          Inan bana 30 derecede cevirip yikatiyorum ama yinede formada arinma var kalitesi hic iyi diyil bence insallah bi care bulurlar buna.

Yorum

• İnşallah kollardaki reklam rezaletini düzeltmişlerdir. Hiç sanmıyorum ama yinede bir umut tabi..
                            Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                            Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen o şekliyle olacak beyaz forma.

Tam emin değilim ama katalogda da bu şekilde yer alıyor galiba.
                              İnşallah öyle olmaz çünkü bizim renklerimizi doğru olarak kullanmaları gerekiyor. Tahmin doğrultusunda yapıldıysa iyi, sorun yok. Kesin bir bilginiz olsaydı o zaman kötüydü. Ben sanmıyorum bu sene de aynı hatanın yapılacağını. Bütün formalarımızda renk tonları aynı olmalı. Nasılki fb denince herkesin aklına aynı sarı aynı lacivert geliyorsa Trabzonspor denince de maviside bordosu da net belli olmalı. Bunun yolu da aynı tonlarda ısrar etmekten geçiyor. Ama aynı sezon içinde bile bunu yapamazsak kurumsal kimlikten pek fazla bahsetmeyelim.
                              En son taraftar.61 tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 02:42.
                              Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Beyaz formamızdaki mavinin tonu maalesef aynen arkadaşın yaptığı gibi koyu mavi olacak.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X