Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• afs abiye güveniyorumm

bu arada tanitim isine nike el attiysa bence güzel seyler cikacak.

heralde "NIKE" markasina kimse laf edemez taslarlar adami. önemli olan bizim kendimizi onlara ispat etmekti bunuda yapiyoruz suan. AVrupa Ligi, Türkiye kupasi vs vs... bunlar büyük etkenler... bu sene gecen seneden güzel olacak bu kesin...!

Yorum

• İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TS Club a götür yenisini yapıştırıyorlar diye biliyorum ben Fatih.
      Arkadaş sordu TS Club'a ama onlar da "Terziye Götürün!" demişler (:
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaş sordu TS Club'a ama onlar da "Terziye Götürün!" demişler (:
        Valla bizim Nebiye abla sanki orada ücretsiz olarak yaptırmıştı diye hatırlıyorum.Bir daha sorarım ben ona.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• Güzel bir tanıtım, profesyonel fotoğraf çekimleri, reklam çekimleri için örneklerle beraber (örnekleri paylaşmıştım daha önce) bir mesaj attım kulübümüze. Lakin şu ana kadar bir geri dönüş olmadı. Tanıtımı kimin yapacağı belli değil. Umarım hayal kırıklığına uğramayız.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Valla bizim Nebiye abla sanki orada ücretsiz olarak yaptırmıştı diye hatırlıyorum.Bir daha sorarım ben ona.
            Tamam abi...
            Hamiş

Yorum

Aynen öle olmuştu Fatihcim. Ücret almıyorlar.Getirin hallederiz demişlerdi,hallettilerdi

Yorum

• İlk olarak Nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen öle olmuştu Fatihcim. Ücret almıyorlar.Getirin hallederiz demişlerdi,hallettilerdi
                bu uygulamayı hangi şube yapıyor?

Yorum

• Sadri Şener binasının oradaki TS Club.

Yorum

• teşekkürler

Yorum

• Benimde bi formanın reklamı gitti komple onuda yaptırabilirmiyiz acaba?
                      - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• a f s abi sen bilirsin belki, bu hamsi dizaynlı formalarımız olacaktı.. Yapılacak mı onlardan ?
                        50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• naykın sadece adı var pazarda satılan uyduruk formaların dizaynı bile bizim formalardan iyidir.

Yorum

• Kulübümüzün 43. Kuruluş Yıldönümü, sezon açılışı ve Trabzonsporlular Günü 2 Ağustos’ta birlikte kutlanacak. Kutlamalarda, Karadeniz müziğine yeni bir renk katan Karmate Grubu ve güçlü sesi ve yorumuyla Türk Müziği'nde tartışılmaz bir yere sahip olan Funda Arar sahne alacak.

Kutlamalarda Karmate ve Funda Arar konserleri, kolbastı ve horon gösterileri, yeni sezon ürünlerinin sergileneceği defile gibi etkinliklere de yer verilecek. Bu etkinliklerin yanı sıra yeni sezona büyük hedeflerle girecek olan teknik heyet ve futbolcularımız da taraftarlarımızla buluşacak.
                            Ayrıca, yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda kulübümüz tarihinde ilk kez 2 Ağustos Trabzonsporlular Günü olarak ilan edilecek. Tüm Trabzonsporlular’ın bütün bir yıl olduğu gibi kenetlenmesinin planlandığı bu günü taraftarlarımızın birbirlerine hediyeler vererek kutlamaları için TS Club ve TrabzonCell tarafından çeşitli kampanyalar düzenlenecek. Trabzonsporluluk ruhu üst noktalara taşınacak.

En son a f s tarafından düzenlendi; 11.06.2010, 18:04.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Funda ararmı ? Funda ne arar la trabzonda ?

Bence volkan konak daha iyi olurdu.

Sanırım geçne yıl bjk nin yaptığı gibi sahnede lansman yapılacak.Bekleyip görelim.
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Harika haber

Gerçekten güzel bir açılış olacak.
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X