Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu bizim istediğimiz brozek değil mi ?
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Nike dünya kupası kolleksiyonu arka sayfada kaldı!

Bir futbolsever veya taraftar olmanın ötesinde grafik tasarımcı olarak kampanyalarını takip etmek keyif verici.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 05.06.2010, 17:15.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Paylaşımlar için teşekkürler Ali Fuat abi..

Sayende çok şey öğrendik, öğrenmeye de devam ediyoruz..

Yorum

• Mesele nakış olması değil, armanın malzemesinin zarar görmemesi, uygulama tekniğinin doğru uygulanması. En önemlisi de doğru form ve büyüklükte kullanılması:

Amanın! Nike, Brezilya'yı da mı adam yerine koymuyor yoksa?

En son a f s tarafından düzenlendi; 05.06.2010, 18:24.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike bizim milli takıma ayrı bir yakışıyor
              yanılmıyorsam bizim fontları tasarlarken hat yazısından ilham almışlardı
              Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
              Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca güzel Ülkemdeki Nike MağazalarındaTüm dünya takımı formalarını bulabiliyorken bu Ülkenin Takımına Sponsor olan Nike bizim formalarımızın satışını yapmaması beni kahrediyor...

Derhal bu dangalaklığa bir son verilsin...!!

Bakınız adidas mağazalarının hepsinde üç eziklerin formaları mevcut...!!
                Atalay Abi, ben buradaki Nike mağazasına sormuştum bana verdiği cevap "Trabzonspor'dan kaynaklanıyor" olmuştu..
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu font çok güzel
                  Bu fontun adını bilen varmı acaba ?

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Atalay Abi, ben buradaki Nike mağazasına sormuştum bana verdiği cevap "Trabzonspor'dan kaynaklanıyor" olmuştu..
                    Evet Ts Club'ların satış yapması için Nike mağazaları ya formalarımızı satmıyor ya da bir iki tane bulunduruyor.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Güzel bir Trabzonspor arması ve güzel bir TT yazısı paylaşabilecek varmı ? Boş template'ler buldum forma tasarımı yapmayı düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güzel bir Trabzonspor arması ve güzel bir TT yazısı paylaşabilecek varmı ? Boş template'ler buldum forma tasarımı yapmayı düşünüyorum

hevesini kırmak gibi olmasın ama bence uğraşma
                        burada çok güzle tasarımlar her sene yapılıyor
                        ama bir allahın kulu dönüp baktığı yok.
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike bizim milli takıma ayrı bir yakışıyor
                          yanılmıyorsam bizim fontları tasarlarken hat yazısından ilham almışlardı
                          Mesajı okuduğumda ne alakası var diye düşünmüştüm . Ama fontlara dikkatle bakınca gerçekten benzerlik gördüm
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mesajı okuduğumda ne alakası var diye düşünmüştüm . Ama fontlara dikkatle bakınca gerçekten benzerlik gördüm
                            Osmanlı mimarisinden etkilenmişler. Milli takım için yapılan özel bir font.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• yeni sezonda hırvatların forması bize uyarlanabilir. kareler bordo mavi beyaz kısımda açık mavi
                              Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

• İlk olarak ekrembulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeni sezonda hırvatların forması bize uyarlanabilir. kareler bordo mavi beyaz kısımda açık mavi
                                Kopya çekmek yok ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X