yeni TÜRKİYE nike formaları boyner de var. fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 90 lı bişe idi. 99 olabilir. hemen uzak, arka tarafında da bizim beyaz formalar var aralarında ki farkı görmek isteyen boynerlere buyurabilir...
En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 24.05.2010, 10:12.
Nike tasarımcıları, siyah ve mavi şeritler ile 1964-1965 sezonunda kullanılan beyaz gömlekten ilham aldı. V yakalı gömlek ayrıca kulübün tarihindeki yılan logosu bulunuyor.
Inter logosu göğüsün sağ tarafında, ortada siyah renkli Pirelli logosu ve Nike'ın logosu da Mavi renkli olarak tasarlandı. Şort Beyaz renkli ve iki yanda mavi bir bant, çoraplar ise siyah, beyaz ve mavi renklerinde düşünüldü.
Yeni formalar çevreyle uyumlu olması için tasarlanarak, formaları yüzde yüz geri dönüşümlü poliesterden yapılmıştır. Altı adet plastik şişeyle bir tane forma elde edilmiştir.
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Uefa İnterin hayvanlı formasına nasıl izin veriyor anlamış değilim...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Sponsor logoları doğru kullanıldığında, formaya veya ürünlere değer katan birer tasarım unsurlarına dönüşebiliyor.
Milli takımın formalarında kullanılan yazı karakterleri Türkiye için özel tasarlanmış karakterler. Hat yazısından yola çıkılarak tasarlandı diye biliyorum. Formaların ön kısmında numaraların olması ise Fifa'nın standart uygulaması.
6 yıl aradan sonra formamızda Türk bayrağı bulunacak. Bakalım Nike formalarımızda nasıl duracak. Inter'in formasındaki İtalya bayrağı gibi olsun canımı yesinler
galiba ilk defa trabzonspor formasından başka bir forma alacağım
formalara bayıldım
tamamen bize özgü,orjinal,taklit değil,özenti bezenti değil
ayrıca yazı fontları benim çok hoşuma gitti
ön taraftar sol göğüste bulunan kocaman rakamlarda çok güzel...
ayrıca şu renk olayında turkuaz rengine başlangıçta karşı çıkıyordum ama burada söylentilerden öğrendiğim kadarıyla turkuaz eski türk devletlerinin rengi olduğu için kullanılmış
velhasılı nike'ın bizim ülkemizin üstüne bu kadar eğilmesi gurur verici.
darısı trabzonsporumuzun başına inşallah...
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum